Şimdi Ara

Nazi Dövmesi Yaptırmak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
4
Favori
20.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk imzası yaptır desem fikrine saygı duymamış olurum.Bu nedenle yorum yapmak istemiyorum.Ama ileride sorun çekebilirsin.O işaretin anlamı "Ölümsüzlük"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 26 Ağustos 2013; 1:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir seçeneğin var ileride çok sorun çıkaracak olursa dövmeyi Tensa Zangetsu haline çevirebilirsin herhalde
  • en yakin arkadasimda 4 senedir elim kadar buyuk gamali hac dovmesi var. burdaki bol keseden sallayan liselileri dinleme. bir gun bile dayak yemisligi yada sirf bu yuzden kendisine satasmis biri yok. zaten millet ne oldugunu bile bilmiyor. o yuzden basima is alirim gibi korkulari bir kenara birak. yaptirmak istersen sana kalmis..
  • İyi de o aslında nazi sembolü değil.Svastika olarak geçer.
    insanlık tarihindeki en eski simgelerden biridir. luck* , light* , love* ve life* kelimelerini sembolize eden 4 adet "l"nin birleşiminden oluşur. tarih boyunca şans ve mutluluk getirdiğine inanılan sembol, bir dönem naziler tarafından kullanılmış ve insanların gözünde kirletilmiştir. oysa swastika'nın yaşı düşünüldüğünde bunun ne kadar küçük bir zaman dilimi olduğu hep gözardı edilmiş, varlığı ırkçılıkla ve zulümle bağdaştırılmıştır. en üzücü olan da bunun hala devam ediyor olmasıdır.

Yani anlamı çoktur bu sembolün.Araştırırsan çok şey bulursun bununla ilgili.
  • yaptır, sağ kolunla gökyüzünü gösterirken, parmaklarınla victory işareti yap, kahrolsun faşizm diye bağır, sam amca şapkası giyerken diğer elinle de sovyetler bayrağını alman hükümet binası üzerinde salla.
  • ben olsam yaptırmam nolur ne olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Ağzını yüzünü kırarlar.

sempatizan veya başka bir şey değil sadece sembol hoşuma gidiyor, yani naziyle alakasıda yok aslında ama toplum öyle sanar

Düşünceye bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar

Nazi Dövmesi Yaptırmak

Soranlara kadim Türk tamgası(ÖG Tamgası) dersin, swastika neyin bilmem dersin. Bence çok güzel olur, ama toplum sıkıntı çıkarır sana.

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

İyi de o aslında nazi sembolü değil.Svastika olarak geçer.
    insanlık tarihindeki en eski simgelerden biridir. luck* , light* , love* ve life* kelimelerini sembolize eden 4 adet "l"nin birleşiminden oluşur. tarih boyunca şans ve mutluluk getirdiğine inanılan sembol, bir dönem naziler tarafından kullanılmış ve insanların gözünde kirletilmiştir. oysa swastika'nın yaşı düşünüldüğünde bunun ne kadar küçük bir zaman dilimi olduğu hep gözardı edilmiş, varlığı ırkçılıkla ve zulümle bağdaştırılmıştır. en üzücü olan da bunun hala devam ediyor olmasıdır.

Yani anlamı çoktur bu sembolün.Araştırırsan çok şey bulursun bununla ilgili.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 26 Ağustos 2013; 1:29:28 >

• Dostum son zamanlarda Almanya'da çok Türk öldürülüyor ve yapanlarda belli Neo -Naziler.Senin yerinde olsam yaptırmazdım çok zorluk yaşayabilirsin.
  • Toplumda zaten dövme kültürü yok. Eğer bunu yaptırırsan büyük sorunlar çıkartır.
  • Yaptır ve ardından İsrail'in arka sokaklarında dolaş
  • Sembolü hoşuma gidiyor sadece dövme dersin ama yine de döverler.

Dövme yaptırma.
  • Yurtdışında g**ünden kan alırlar
  • Mossad içindeki maşalarımızı kullanma vakti gelmişti
  • bileğimde OZ damgası var görenler saçma saçma konuşuyorlar ama tarihini bilmiyorlar gamalı haç OZ damgasının değiştirilmiş halidir.
  • dostum o dövme biraz sıkıntı çıkarabilir başına. sana tavsiyem geçici yaptır dövmeyi bir dene gör sorun olmuyorsa kalıcı yaptırabilirsin. yurt dışı sorunlu olur. mesela bir rusyaya gitsen bir almanyaya gitsen sana terörist muamelesi yaparlar.
  • Sen yap yurt dışına çık 2 gün sonra gazetelerde okuruz nazi dövmeli genc linç edildi diye . Yapacaksan görünmeyen yerine yap

• Bu çok daha iyi duruyor bence . Bundan yaptır . Hatta imkanın karaa bi koluna nazi bi koluna da bundan yaptır

• Bence Türk vatandaşı olarak değerlerimize aykırı bir şey yapma.Dövme kültürümüzde yoktur ve olmayacaktır fakat yapacaksan ki kesinlikle hiç tavsiye etmem bir numaralı cilt kanseri sebebi böyle yapı dövmeleri filan yapabilirsin..Tekrar söylüyorum bana kalsa kesinlikle yapma ama kendin bilirsin..Hem çok pahalı 600 tl yazık günah.O parayla geçinenler var ihtiyaçlarını karşıla,fakir doyur hayırlı faydalı işler de kullan.Kalıcı dövmeyse gusülde su da geçmez bunu da düşün derim.. Ciddiyim..
  • Mossad üyeleri devletten habersiz Türkiye'de kafalarına göre yargılayıp infaz yapabiliyorlar. Diz kapakların kesilerek intikam cinayetine kurban olursun, kimsenin ruhu duymaz. Bunun dışında militan derecedeki solcular seni halkların gardeşliği adına işkence yapıp öldürebilir, arkandan da herkes lanet okur pis faşistt diye. Yurtdışına zaten çıkamazsın o ayrı. Kimse o dövmeyi sembol sevmene yormaz, potansiyel neo-nazi üyesi kabul edilirsin.

Kısacası küçük intihar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.