Bildirim
Nazi Dövmesi Yaptırmak (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huntalerr
quote:
Orijinalden alıntı: Zexial
quote:
Arkadaşlar bu şekilde bir düşüncem var ama toplum nasıl karşılar bunu yani çok tepki alırmıyım 600 Tl'lik dövme yaptırıcam, ve 2.5 saat iğne delirmesiyle olucak yani bir daha çıkmayacak ama nasıl karşılarlar
hocam sen şu italyan voleybolcu sevgilisi olan değişmisin trchan dede görmüştüm galiba. neyse asıl konuya gelcek olursak italya bildiğim kadarıyla komunist ağırlıklı 2. dünya savaşından sonra hoş karşılanmaz
Ben oyum da trchanda hıc yokum yanlıs gormussun
hocam voleybolcu kızın fotoğrafı vardıda güzel mi felan yazmıştı birisi tam hatırlamıyorum demekki başkasıymış
-
Hocam american history x te ki adam gibi göğüsünüzün üstüne yaptırın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bloklayarak karsiladim. Beyaz bile degilsin ne nazisi lan...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Soul741
Ağzını yüzünü kırarlar.
sempatizan veya başka bir şey değil sadece sembol hoşuma gidiyor, yani naziyle alakasıda yok aslında ama toplum öyle sanar
Sembol hosuna gidiyoda swastika yaptir, nazi dovmesi niye yaptiriyorsun?!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende American History X izlemeni oneriyorum. Hic yoktan bunyede kaliteli bir film kalmis olur.
Sembol cok guzel ama basina cok is alirsin. Millete de aciklayamazsin oyle.
Seni bunun için öldürecek insanlar var. Çok ciddiyim. Yarın bir gün yurtdışına çıakrsın görürler tuvalette kafana magnumla sıkarlar beynin paramparça olur kafan beynin duvara patlar.
Böyle bir şeyi yapacak bir insanın yaşamasının ne kadar gerekli olduğu tartışılır ayrıca. -
Tuğra tarzı birşey yaptır bence. -
Sakat is özellikle boyun kismina yaptirmayi düsünüyosan tümden sakat
Gamalı haç lan o -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Seni bunun için öldürecek insanlar var. Çok ciddiyim. Yarın bir gün yurtdışına çıakrsın görürler tuvalette kafana magnumla sıkarlar beynin paramparça olur kafan beynin duvara patlar.
Böyle bir şeyi yapacak bir insanın yaşamasının ne kadar gerekli olduğu tartışılır ayrıca.
Black-killing_nazi.avi 3 aya liveleak'den izleriz
bu işaret türklerde var diye biliyorum ama yanlış mı ?
gozukmeyecek biyere yaptir cok istiyosan cok buyuk yaptirma kucuk olsun daha sonra bol dpvmen olursa arada kaynar.
Yaptır, yaptırınca adres ver güzel kardeşim. GE-Lİ-YO-RUZ!!!!!!!! -
salak herif italyan voleybolcu kız bir görse döver lan seni. saçma sapan ergenliklerin peşinde koşma.
-
Amerika'ya İngiltere'ye vize sıkıntısı çıkar ciddiyim.
önce American History X'i izle, orda da böyle dövmeli bir adam var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İstiyorsan yaptir bence kimsenin karismaya hakki yok sscb destekçileri che guevera tsirtlerini giyenlere kimse bise deniyorsa sana da diyemezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X