Kendimden nefret ediyorum keşke beğenebilsem :( şişko ve kelim beğenilecek bir şeyim yok |
Nazar gerçek mi? (2. sayfa)

-
-
Harbi hocam bana çok oluyor özellikle dedem gel sana bir okuyum dediğinde adam esneyip duruyor ben de garip garip bakıyorum normalde ben de inanmam ama ilginç geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortigon58 -- 23 Ağustos 2020; 12:42:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam insanların gözü değiyor dediğimiz şey tam olarak bu teyzemler 2 gün önce kaza yaptılar ama durduk yere bulundukları yerde epey söylenmişler şöyle iyi böyle güzel vs. Ben bunu telepatik veya pisişik güç mevzunundan dolayı olduğunu zannediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa
Hocam insanların gözü değiyor dediğimiz şey tam olarak bu teyzemler 2 gün önce kaza yaptılar ama durduk yere bulundukları yerde epey söylenmişler şöyle iyi böyle güzel vs. Ben bunu telepatik veya pisişik güç mevzunundan dolayı olduğunu zannediyorum.Sadece bir bakıştan düşünceden bunun olması ilginç. Çok ilkel bir cümle oldu belkide ama. Telepatik ve psişik güçleri bir araştırmak lazım belki zemine koyulcak bir tarafı vardır.
-
Ben telepatik güce inanıyorum hocam. Keza pisişik güce de.
bknz
schrödinger in kedisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bina yıktığın oldu mu yoksa sadece kavanoz, depozitolu şişe felan mı ya da bardak?
Hocam bir binayı neden çok beğeneyim ki?
Anahtarlık, kıyafet, çanta tarzı şeylerin başına bir şey geliyor
-
Nazar haktır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Nazar diye birşey vardır, haktır, doğrudur ve kesindir.. "Nazar, deveyi kazana, insanı mezara sokar" Hadis-i Şerifi meşhurdur. Bundan korunmak için neler yapılması lazım geldiği de yukardaki arkadaşın verdiği linkte de yazılıdır
-
İnstagram hesabım olduğu halde hiç kullanmıyordum. Bayramda 6,5 ve 5 yaşındaki oğlum ve kızımın köy ortamında birkaç güzel kare fotoğrafını çektim. İnsta ya koyayım da arşiv gibi olsun dedim. Zaten 15-20 takipçim var adetten midir nedir hepsi beğeniyor.
Kızım akşamına ateşlendi 3 gündür uğraşıyoruz derken dün İstanbul a döndük. Oğlum bisiklete binecem 1 tur dedi. Bisiklete bindi daha 20 m gitmeden kafa üstü çakıldı çocuk. Burun üstü ve yanı soyuldu. Diz soyuldu. Halbuki gayet iyi biniyordu çocuk aylardır.
Dindar bir insan değilim ama nazar başka bişey galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 14 Temmuz 2022; 6:54:35 >
İnanılmaz doğru bir yorum hocam, hiç beğeneni yok çok ilginç bir şekilde. Tüm evrenin işleme ilkesinin rezonans ve ona bağlı frekanslardan meydana geldiği öğretilse keşke insanlara.
Kaza nasıl ve nerede oldu ?
Dünyadaki acımasız kötülüğü olduğundan daha yüce şeylere affetmek tabiatımızda var.
Kötü bir şey başımıza geldiğinde hayırlısı buymuş, nasip, kısmet ya da nazar değmiş diyoruz.
Bu yaşadığımız olumsuzluğa anlam katıyor, suçunu somut olarak bir şeye yonlendirmemizi sağlıyor.
Diğer türlü kimsenin sebep olmadığı rastgele negatifliklerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Bu hem sıkıcı hem de nedensiz oluşu acımasızlığını arttırıyor.
Vefat eden yakınınız olduysa, ve bu ani bir kaza vasıtasıyla gerçekleştiyse kendinizi hep komplo teorilerine sevk edersiniz. Bu yatkınlık gayet normal ve hepimizde var. O çok sevdiğiniz yakınınızı rastgele bir araba kazasına kaybetmek istemezsiniz. Neden arar, anlam bulmak için çabalarsiniz.
Bu çabanın kendini gösteriş şeklinin nazar olduğunu düşünüyorum.
Yaşadığınız negatifliklere anlam katıyor, suçu birine yönlendiriyor ve hayatın acımasızlığını perdeliyor(zira bazen nedensiz yere kötülüklerin oluşacağı dünya bize kabul etmesi güç geliyor).
Bu yüzden nazara inanıyoruz.
Nazarın bilimsem hiçbir arka planı yok, fakat oluşumu insan psikolojisinin en enteresan temellerinden birine ışık tutuyor; kendini kandırma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kötü talih veya şans var; nazar ise büyücülük kadar hurafe.
Gerçek.
-
İlla sprituel durumlara cinlere şeytanlara da yormaya gerek yok. Derler ki her insanın bedeninde kendine has enerjisi var. Hatta bedenimizdeki akımla bir ampulü yakabileceğimiz söylenir. Gözler bu enerjiyi açığa çıkarıp yönlendirebildiğimiz bir açıklık olabilir ve cidden bazı insanlar baktıkları cisimlere bu enerjiyle zarar verebilir diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fotoğrafa bakınca dahi nazar tesir eder. O yüzden bunu bilen insanlar çocuklarının fotoğraflarını kimselere göstermez, hele internete asla yüklemezler. Göstermek lazım gelirse önceden maşaallah demesi gerekir ki nazarı değmesin
-
Nazar değilde kötü enerji negatif enerji var.Çevrende bu tarz insanlar sürekli bulunuyorsa seni aşağı çekerler psikolojik olarak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X