Şimdi Ara

Nazan İle İzzet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunu bana açıklayacak yokmu reklamınıda hiç seyretmedim sadece gazetede görmüştüm
  • Çok salak bi reklamı var
  • Mantık nedir olay nedir yani saçma birşey
  • yani reklamda neyi anlatmak istiyor hiçbirsey anlamadım
  • hizmete verecekleri parayı mfö'ye yediriyolar. özkan ne zaman çıkacak ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

hizmete verecekleri parayı mfö'ye yediriyolar. özkan ne zaman çıkacak ki?

ne ki bu simdi sacmalıktan baska birsey degil, geçenlerde kablo internet fiyatlarını gordum....İndirim yapın indirim baska birsey istemiyoruz.....
  • Soyadlarındanki "oğlu" kelimesini çıkarın ,tersten okuyun "internet" oluyo.Bende buna dikkat ettim
  • ben hiç bişey anlamadım izledim reklamını pancarım felan diyo eşimle bende ttnetteyiz artık diyor lan zaten hepimiz ttnetteyiz başka firma mı var adamlarda pazarlama stratejisi bile yok at koşturuyorlar istedikleri gibi soyuyorlar bizi bide küfreder gibi saçma sapan reklamlar cem yılmaza bavul dolusu paralar ne yapmaya çalışıyorlar türk insanını internetten soğutmayamı ermeni mi bunlar niye bize düşmanlar
  • Diyorlar ki;

Sizden kazıklayarak aldığımız paraları,saçma sapan reklamlar ile yeni enayiler bulmak için kullanıyoruz.
  • hiç beğenmedim on san çok saçma bir reklam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Eylül 2008; 13:10:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

ben hiç bişey anlamadım izledim reklamını pancarım felan diyo eşimle bende ttnetteyiz artık diyor lan zaten hepimiz ttnetteyiz başka firma mı var adamlarda pazarlama stratejisi bile yok at koşturuyorlar istedikleri gibi soyuyorlar bizi bide küfreder gibi saçma sapan reklamlar cem yılmaza bavul dolusu paralar ne yapmaya çalışıyorlar türk insanını internetten soğutmayamı ermeni mi bunlar niye bize düşmanlar

10 numara yorum
  • Gülse Birsel'in bu reklamda olması zaten uyuzuma gidiyor,ve yeni reklamdaki espri uyuzluk sınırlarını zorluyor...

Not:Gülse Birsel'e gıcığımdır.
  • Kotalar artacak mı ? Tarifeler ucuzlucak mı . Reklama verilen parayla bunları yapın be ttnet .
  • Bir zamanlar kota vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.