Şimdi Ara

Navitech VR-544 Primo Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende eski bir başarsoft haritali navitech vardı. Parasını kat ve kat çıkardı. Hala çalışıyor. Taş gibi.

Geçen hafta bundan aldım bir tane. 237 TL ye. Var olan 3 yıllık navigasyonumdan fazlasını beklediğim bir hızdı. Hızlı değil. Atlas 6'nın yalan oldugu gibi nette yazılar var zaten. Atlas 5 'den bir farkı yok.
    ikinci olarak, VR özelliiği, olmamış, defalarca test ettim, hep yanlış anlıyor, başarısız. VR yi açabilmek için uyuz bir robot sesiyle kullanman lazım, o da ayrı bir dert.
    üçüncü olarak ise TMC trafik yayını. Bu da çok yavaş, veriler gecikmeli, pek işe yaramıyor. Trafiği tutturdugu yerler zaten belli, oralar hep trafik :)

git pek özelliği olmayan 4.3 veya 5 inç 150-160 a bir navitech al. boşa para verme.
  • Hepsiburada'dan sepetime bile atmıştım. Almaktan vazgeçirdiniz beni.
    Tomtom 135 mi alsam acaba?
  • Arkadaşlar size imzamdaki Next 5015 modelini tavsiye ederim. Cihaz Atlas 6 işlemci 1000 mhz 256 mb ram ve son sürüm primo 2.4 barındırmakta.
    Şu sıralar hepsiburada.com da 179 tl kampanya fiyatı bence f/p ürünü.

Silencer arkadaşın dediği vr olan cihazdan arkadaşımda var modeli 443 cihaz sanki navigasyon esnasında takilmalar oluyor. Sesli adres girerken adresi okuduktan sonra cihaz okunan adresi arayana kadar ben Next 5015 de adresi elle çoktan girmiş oluyorum.Vr dan mıdır nedir bilmiyorum cihazın menü geçişleri okadar akıcı değıl. Bu sebeple inceleme imkanınız varsa iki cihazı yanyana incelerseniz zaten next bariz hızlı onu alacağınıza eminim.Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 14 Eylül 2013; 14:53:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.