Bildirim
Navitech Cs-p 4069 700w, 6x9, 5 yollu Hoparlor Nasıldır _?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Amfisiz sıkıntı çıkarırmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinan006
Amfisiz sıkıntı çıkarırmı ?
Hayır çıkmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz bende anfisiz kullanıyorum. -
Tesekkurler .. Madem buldum soruyum .. 10 cmlik on kapi hoparloru onerebilirmisiniz birde size zahmet.. Bunla birlikte almayi dusunuyorum.
quote:
Tesekkurler .. Madem buldum soruyum.. 10 cmlik on kapi hoparloru onerebilirmisiniz birde size zahmet.. Bunla birlikte almayi dusunuyorum.
Buyrun;http://www.teknosa.com/urunler/110020528/pioneer-ts-g1011i-10cm-hoparlor-seti -
Saolasın
quote:
Saolasın
Önemli değil her zaman kafanıza takılan bir şey olduğunda sorabilirsiniz -
Navitech Cs-p 4069 700w, 6x9, 5 - AYNI HAPARLÖR BENDE VAR.ARKADAŞLARIM DİYOR BU ARABADA ANFİMİ VAR. SAMİMİ SÖYLÜYORUM BUFFER'DAN FARKSIZ. NOT:ANFİSİZ KULLANIYORUM. -
quote:
Saolasın
sakın öyle bir hata yapıp pioneer 10 cm alma ;) bak 2 adet 10 cm denedim kendi aracımda 1tanesi pionner 1 tanesi hertz :)
pioneer taktım ve ses verdiğimda patlak bass sesi gelmeye başladı biraz yüklenince ve teyp te bağlıydı amfiye bağlamadım :)
hertz e gelince aynı ayarlarda daha güçlü ve temiz bir ses elde ettim tabikide hertz al biraz daha para ver ve al :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X