Şimdi Ara

Navigon 1300 kullanıcıları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
15.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrek3466

arkadaşlar bende bu cihazın 4350 modeli var ve bu modeli herkese tavsiye ederim.gerçekten kalite bir cihaz herkesin çok rahat bir şekilde kullanabileceği bir cihaz ve bluetoothla telefon konuşması yapabiliyorsunuz Çok mükemmel bir cihazzz TAVSİYE EDERİMM...

Cihaz kaliteli ama harita olayını unutmamak lazım, 2011 haritasıyla güncelleme yaptım hala şehrimin otogarı yanlış yerde, karaköprü denen semt yok, yeni güncellemede zannedersem silifke ve termali düzenlemişler, haritanın daha çok yolu var..
  • arkadaşım harita firması yeni bir firmaymış o yüzden hemen %100 olmasını beklemeyelim ben arayıp görüştüm yaz aylarındada %100 olcakmış.ıphone bile 4'te yaptığı hatalar için "her iyi markanın hatası vardır" die açıklama yaptı bırakında zamnla yapılansın ve harita firması nokıa ait nokıanın kalitesinide bilioruz yani...BEN TAVSİYE EDERİM ve yeni modelleri piyasaya sürmüşler ben onlardanda kardeşime alcam çok kalite bir cihaz benceee
  • Navigon Türkiye'den çekilme kararımı aldı ? teknosalarda yok önceden vardı ve şu an yok acaba Türkiye'den gidecek mi ? Diğer taraftan BAŞARSOFT başarısına başarı katıyor Navigon'un harita sağlayıcısı NAVTEQ map!in ankara ofisinin olduğu cadde ismini yeni ismine güncelleyen nadir bir firma NAVTWQ burnunun ucunu düzeltemiyor bu harita ile nereye kadar hep düzelecek diyorlar hala bir gelişme yok nerden aldım Navigon'u satayım dedim satamadımda adam haritayı beğenmiyor kardeşim
  • Teknosa mağazalarında Navigon yeni modellerini bulabilirsiniz. Bunun yanında 17 Mart 2011 de sizlerinde basın bültenlerinden takip edeceğinizi düşünerek Navteq basın toplantısında Türkiye haritasının tamamlandığını bütün kanallara duyuracaktır. Bilginize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoza

yahu haritayı güncelledim. makine bir tuhaf oldu. şöyleki.. bulunduğum yeri kaydediyorum. favorilere adla ekliyorum.fakat 5sn basıp kapattıktan sonra bu kayıt siliniyor.sadece bu değil.. navigasyondan sonra son hedefler arasında gözükmüyor. silmek istediğim favori silinmiyor.ekrandan kapattığım zaman herşey normal fakat düğmeye 5 sn basıp kapadığımda o ana kadar yaptığım herşey siliniyor. bu problemle karşılaşan başka bir arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum.

teknik servisle irtibata geçtim. Gayet ilgililerdi. onları aradım.sonrasında aynı gün onlar bana döndü problemle ilgili.bu güzeldi. kaydettiğim rotaları feda edip fabrika ayarlarına geri döndüm ve düzeldi.
  • Q2 2011 haritası çıkmıştır. Navigon Freshten indirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.