Şimdi Ara

Navigon 1300 kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
15.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trebian adlı arkadaş çok güzel açıklamış olayı biraz araştırın ne nedir diye
  • Arkadaşlar, bu cihaz polis radarlarını anlık olarak gösterebiliyormu?...Yoksa Haritanın yazılımında önceden tanımlanmış radarları mı gösteriyor?...Radarı tespit ettiğinde ekranda nasıl bir uyarı işareti var? Bilgilendirirseniz sevinirim....
  • dostum cihaz sadece sabit radarlar gösterir bunun amacı araba kullanırken yoldaki radar uyarıcı levhayı görmeyebilirsin eğer bu cihazda kayıtlı bir radarsa dikkat uyarısı verir hız limiti bir süre ünlem işareti çıkar pusu radarları göremezsin çünkü yasak polis öyle bir cihaz kullandığını anlarsa hem yasal işlem yapar hemde cihaza el koyar

saygılar

AND THE WORLD İS YOURS
    NAVİGON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowredlion -- 28 Ocak 2010; 2:08:17 >
  • Dün cihazı kullanırken yol güzargahı üzerinde kırmızı halka şekilinde simge oluştu. Bir süre sonra bu kırmızı halkalar kayboldu.Bunun anlamı "Radar Var"
    olabilr mi?...
  • evet büyük ihtimal radar.
  • evet o rada uyarıcısıdır arkadaşım
  • Şimdiye kadar bir problemim olmadı. NAVİGON 1300 dan memnunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

arkadaşlar bu navigasyon cihazı haritasında ne varsa size onu gösterir bazıları bu cihazı google map ile aynı kefeye koymaya çalışıyorlar ama yanılıyorlar biri bana desin ki şu navigasyon cihazı google map gibi her yeri buluyor bu forumu terk edicem lütfen arkadaşlar kullanıcı hatalarını cihaza mal etmeyelim değerinde bir cihaz

Rakiplerinizin kullandığı haritayı övmenizi gerçekten takdir ettim. En kısa zamanda sizin de aynı haritayı kullanmanızı temenni ederim.
  • Hatta google bildiğim kadarı ile 7-8 geriden geliyor
  • benim anlatmak istediğim harita değil insanların kullanımı ile alakalı idi ama ne yazık ki sakız gibi başka taraflara sünmüş benim yazmış olduğum yazı değerinde bir cihaz kullanılan harita NAVTEQ (BY NOKİA) olabilecek haritanın en kalitelisi umarım sizlede bu haritayı kullanırsınız

saygılar
  • ben size katılıyorum....ufak bir araştırma ile zaten sizin haritalarının dunyada kullanılan en iyisi olduğu görülüyor. diğer sözüedilen haritaların ise sadece zaman avantajı var yani önceden Türkiyede bu işi yapmaya başlamaları var. bu ara ise eminim kapanan bir süreçtir. çünkü bir dünya devinden sözediyoruz bu cihazların içinde.
    hata aramaya kalkarsak zaten binbirtürlü şey kolayca ortaya çıkar - her türlü ürün için bile-. aldığınız tepkiler ise genelde forumda varlığını bildiğimiz satış pazarlamacılardan gelir çoğunlukla. ben Türkiyede böyle güzel teknolojik gelişmeleri izlemeyi çok seviniyorum ve bu gibi güzel işlerin sadece ufak ticari yarıştırmalara kurban gitmesini istemiyorum....

quote:

benim anlatmak istediğim harita değil insanların kullanımı ile alakalı idi ama ne yazık ki sakız gibi başka taraflara sünmüş benim yazmış olduğum yazı değerinde bir cihaz kullanılan harita NAVTEQ (BY NOKİA) olabilecek haritanın en kalitelisi umarım sizlede bu haritayı kullanırsınız

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudrate -- 2 Şubat 2010; 9:54:03 >

• bence gayet açık yazmışsınız. : )
    quote:

Orijinalden alıntı: navturkzede

quote:

biri bana desin ki şu navigasyon cihazı google map gibi her yeri buluyor bu forumu terk edicem

Rakiplerinizin kullandığı haritayı övmenizi gerçekten takdir ettim. En kısa zamanda sizin de aynı haritayı kullanmanızı temenni ederim.

• Dün mediamarkt den aldım bugün değiştireceğim.
    Ülke genelindeki çoğu hasteneden bi haber bi haritası var. Koskoca tekirdağ üniversitesi hastanesi kaydı yok. Edirne hariasında tek bir hastane bulunmakta onunda adresi yanlış. Sürekli seyahat eden ve genelde iş seyahatleri hastaneler olan biri iseniz yanına yanaşmayın.
    Harita eski ve yetersiz.
    Gps e bağlanma süresi insanı fıtık ediyor.
    İstanbul içi haritası fena değil lakin şehirler arası test ettiğimde (İstanbul- Edirne) sınıfta kaldı. Edirne otogar yok.
    Kısacası bir navigasyon cihazından beklenen en temel kriter olan yol-yön bulma konusunda maalesef sınıfta kaldı.
    Bugün değiştireceğimi söylemiştim orda gözüme takılan bir igo8 li Navitech marka cihaz vardı (film müzik falanda oynatabilen bişeydi sanırım ama bana sadece navigasyon lazım diyerek satın almadım) birde garminin 200 ü vardı aynı fiyata bunlardan hangisi daha iyidir bilgisi olna varsa acil cevap yazabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvrtiz -- 3 Şubat 2010; 22:40:34 >

• İki cihazda aynı haritayı kullanırlar,ama bakmanız lazım cihazların yazılımları farklıdır size hangisi rahat gelirse onu tercih edin.iGO8 bu konuıda kullanıcı dostudur biraz.
  • bence gayet açık yazmışsınız. : )

quote:

Orijinalden alıntı: navturkzede

quote:

biri bana desin ki şu navigasyon cihazı google map gibi her yeri buluyor bu forumu terk edicem

Ben sonuna kadar ürünümün arkasındayım İgo kullanan cihazlar her yeri bulabiliyormuş gibi konuşma size google map ile mutluluklar arkadaşım benim orada vurgulamak istediğim google map'inde hala güncel olmadığı şu an karşımda açık ve benim sokağımın ismi değişeli yaklaşık olarak 6 ay olacak ama hala güncel değil eğer büyük olsaydı adresler daha güncel olurdu öyle para bastırılıp 1.lik almaya benzemez bu işler saygılar NAVTEQ (BY NOKİA)

http://www.yurthaber.com/haber/turkiye-yellow-pages,-navteq-ile-5-yillik-stratejik-ortaklik-anlasmasi-imzaladi-253657.htm

rakiplere duyurulur

• Bence komik yazılarla tüketiciyi bazıları gibi davranmaya itmenin alemi yok.Rakip dediğiniz adam Google'a ve sayılamayacak kadar Türk kamu kuruluşuna harita sağlıyor.Kaldı ki hadi Türkiye'yi geçtim TeleAtlas gibi bir devle yurt dışında pek şansı yok Navteq'in ancak ceplerde vs. olur.Haaa satılıyorumu evet,ama pastadaki paylara bakmak lazım,bu bir zamanlar bedava verilen yazılımlarıda sayanlar gibi oldu ama bence yanlış yazıyorsunuz.Pasta paylarına bakarkende o ülkedeki sağlayıcılarla kıyaslayın tüm dünyayı baz almayın.Çin'de,Tayvan'da siz teleatlasmı navteq mi var sanıyorsunuz ?

Yukarıdaki yazınızdaki üslup ile size kimse yanıt vermez sanmam.Ama herşey İstanbul-Ankara değil,siz o harita ile bir kastamonu yapın bakalım,ya da bir Aydın,Kars'ı hiç denemeyin Ortama genel bakın,bir zamanlar Navturk gibi bizim haritamız iyi kimse gelmez peşimizden edası ile yazıyorsunuz.Siz firma sorumlusu iseniz yazım size,ama yok değilseniz zaten boşverin üstünüze alınmayın

• ben sizlerin yazılarını okurken inanın artık sıkıldım......varsa yoksa sattığınız tek marka varsa yoksa BasarSoft (Alim Bey lutfen alınmasın kendisini ve yaptıklarını çok takdir ediyorum ve takip ediyorum)...yeter artık bu şöyle bu böyle demekten , Türkiyede olan gelişmelere gözünüz kapalı bakmayın , her şeyi okuyup bitirmiş gibi artık yapılanlar gereksiz gibi bir tavrınız var, yok tayvandan yok bilmem nerde şudur budur diye sadece tek bir tezi ve maaş aldığınız yeri savunmaya çalışıyorsunuz. maaşını aldığın yer çok güzel bravo ama artık daha yeni işler yapanları daha çıkmadan kötülemenin anlamı yok ve bu forumun amacına aykırı. bu forum satış pazarlamacıların forumu değil teknoloji ve iyi iş meraklılarının forumudur. Teleatlas & Navteq karşılaştırmanız da ayrıca komikti....

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bence komik yazılarla tüketiciyi bazıları gibi davranmaya itmenin alemi yok.Rakip dediğiniz adam Google'a ve sayılamayacak kadar Türk kamu kuruluşuna harita sağlıyor.Kaldı ki hadi Türkiye'yi geçtim TeleAtlas gibi bir devle yurt dışında pek şansı yok Navteq'in ancak ceplerde vs. olur.Haaa satılıyorumu evet,ama pastadaki paylara bakmak lazım,bu bir zamanlar bedava verilen yazılımlarıda sayanlar gibi oldu ama bence yanlış yazıyorsunuz.Pasta paylarına bakarkende o ülkedeki sağlayıcılarla kıyaslayın tüm dünyayı baz almayın.Çin'de,Tayvan'da siz teleatlasmı navteq mi var sanıyorsunuz ?

Yukarıdaki yazınızdaki üslup ile size kimse yanıt vermez sanmam.Ama herşey İstanbul-Ankara değil,siz o harita ile bir kastamonu yapın bakalım,ya da bir Aydın,Kars'ı hiç denemeyin Ortama genel bakın,bir zamanlar Navturk gibi bizim haritamız iyi kimse gelmez peşimizden edası ile yazıyorsunuz.Siz firma sorumlusu iseniz yazım size,ama yok değilseniz zaten boşverin üstünüze alınmayın

• Sıkıldıysanız şikayet butonuna basın gerekçeyi yazın silsinler.Size uzunca bir yazı yazdım ama vazgeçtim değmeyeceğine karar verdim,çünkü sizde bir yerden destek alan olarak canınızı sıkabilirdi....Yukarıdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_36347915/mpage_1//tm.htm#msglink_37544966 bu yazıyıda yazanı şimdi asarsınız Nede olsa navigasyon istanbul'da bitiyor size göre.Biraz yazıların yazılma nedenlerini etki-tepki yi okuyarak yazarsanız sizde anlarsınız.Ama dedim ya değmez yazmaya
  • uzun yazılara gerek yok, sadece doğruları konuşalım yeter... bir yerden maaş aldığınız için bütün heryerde körgözle sadece bir markayı dayatmak ve dayatıp bunun fanatikliğini yapmaya gerek yok. tıpkı televizyonda izlemekten zevk aldığımız programların arasına giren ve bitmek bilmeyen reklamlar gibi. asıl tehlikeli olan da bu zaten , siz gibi maaşlı çalışanların-tarifi adiyane ile siz IT ci olarak- sadece masabaşı fanatikliği yaparak , hiçbir taşın altına elini koymadan hariçten gazel okuyanlar olan sizler gibi...bunlar yanlış ve kötü şeyler... vardır içinizde diğer işleri kötüleyerek biryerlere gelmeye çalışmak doğrudur bu da bir satış metodu ama ben ve bizim gibi diğer teknoloji meraklıları bunları burada görmek istemiyor....bunu artık anlayın artık bilmem ne datasının bilmem ne cihazının reklamlarını yapmayın...çünkü biz Türkiyede yapılan bütün güzel işleri ve teknolojik gelişmeleri görmek istiyoruz....

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Sıkıldıysanız şikayet butonuna basın gerekçeyi yazın silsinler.Size uzunca bir yazı yazdım ama vazgeçtim değmeyeceğine karar verdim,çünkü sizde bir yerden destek alan olarak canınızı sıkabilirdi....Yukarıdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_36347915/mpage_1//tm.htm#msglink_37544966 bu yazıyıda yazanı şimdi asarsınız Nede olsa navigasyon istanbul'da bitiyor size göre.Biraz yazıların yazılma nedenlerini etki-tepki yi okuyarak yazarsanız sizde anlarsınız.Ama dedim ya değmez yazmaya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.