Şimdi Ara

Navigon 1300 kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
15.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu senin markan kötü benimki iyi muhabbetlerinide bu aleti nasıl daha verimli kullanırız onları konuşalım, bazı yorumlar abartılmış eskiden bende ilk başta geç buluyor diyordum ama sürekli kullanınca alet kendini kaybetmeden devam ettiğinden o sıkıntı ortadan kalkıyor, ankara haritasıda bence kötü değil o kadar, bulurken sıkıntı tabi biraz ama onuda sanırım ben beceremiyorum ne bileyim herhangi bir metro durağını bulamıyorum vs. ama bulabilirseniz ( gideceğiniz yerden 3-4 cadde sokak ismi olunca birinden birini buluyor) sonrasında ankarayı bilmeyen biri için bence çok kullanışlı oluyor bikere taksici aramaktan kurtarıyor, yani işin kısası her istediğiniz yeri google earth gibi bulamıyor lakin çoğu zamanda işimi görüyor. tabi 4 4lük aletler de vardır bilemiyorum başka navigasyon kullanmadım; şimdi sizlerde bir sorum olacak;

- Güncelleştirme hiç yapmadım sorun yaşayan arkadaşlar olmuş acaba sıkıntı onlardamı oldu yoksa genel bir sıkıntımı?
    -Birde youtube da video su var bu alete bir program yükleyecek cep pc si haline getiriyorlar her bi iiş yapıyorlar; video izlemek, mp3, oyun, word (görmedim muhtemelen vardır ama) ve daha fazla sıda var, hiç biri deilde video ve mp3 iyi olabilir, bu işten anlayan deneyen varmı acep? Eğer kalkışır da sonra elimize ayağımıza bulaştırırsak geri dönüşü varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSolution

Arkadaşlar lütfen bırakın artık şu senin markan kötü benimki iyi muhabbetlerinide bu aleti nasıl daha verimli kullanırız onları konuşalım, bazı yorumlar abartılmış eskiden bende ilk başta geç buluyor diyordum ama sürekli kullanınca alet kendini kaybetmeden devam ettiğinden o sıkıntı ortadan kalkıyor, ankara haritasıda bence kötü değil o kadar, bulurken sıkıntı tabi biraz ama onuda sanırım ben beceremiyorum ne bileyim herhangi bir metro durağını bulamıyorum vs. ama bulabilirseniz ( gideceğiniz yerden 3-4 cadde sokak ismi olunca birinden birini buluyor) sonrasında ankarayı bilmeyen biri için bence çok kullanışlı oluyor bikere taksici aramaktan kurtarıyor, yani işin kısası her istediğiniz yeri google earth gibi bulamıyor lakin çoğu zamanda işimi görüyor. tabi 4 4lük aletler de vardır bilemiyorum başka navigasyon kullanmadım; şimdi sizlerde bir sorum olacak;

- Güncelleştirme hiç yapmadım sorun yaşayan arkadaşlar olmuş acaba sıkıntı onlardamı oldu yoksa genel bir sıkıntımı?
    -Birde youtube da video su var bu alete bir program yükleyecek cep pc si haline getiriyorlar her bi iiş yapıyorlar; video izlemek, mp3, oyun, word (görmedim muhtemelen vardır ama) ve daha fazla sıda var, hiç biri deilde video ve mp3 iyi olabilir, bu işten anlayan deneyen varmı acep? Eğer kalkışır da sonra elimize ayağımıza bulaştırırsak geri dönüşü varmıdır?

ankara haritası iyi olabilir ama türkiye sadece ankara'dan ibaret değil.. bence şuan türkiyede en başarılı harita başarsoft gerek harita detayları gerek poi leri çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 18 Ağustos 2010; 23:54:10 >

• valla artık navıgonun bır subesıde ben oldum navıgon uzmanı oldum arkadaslar eger sabrınız ve zamanınız kıymetlı ıse sakın navıgonun yanına yaklasmayın ben sabırlı ve ınatcı bır ınsanım sonunda basardım harıtaları yuklemeyı zaman zaman sasırıyor ve bende duzeltıyorum eger teknolojı bılgınız ıyı deıl ve zamanınız yoksa sakın yaklasmayın navıgona:))))))))))))))))))))))))))))cunklu benım gıbı ege sahıllerınde kalırsınız yolda allahtan google earth vardıda ondan yaralandık
  • 8 aydır istanbulda kullanıyorum. işimi gayet iyi görüyor. ekranı canlı güneşte fazla ışıkta rahat gözüküyor.sesli olarak yönlendiriyor. size 3 rota sunuyor birini tercih edebiliyorsunuz veya hiç seçmiyorsanız. o bulunduğunuz konuma göre otomatik ayarlıyor. yanlış bir yola saptığınızda rotayı tekrar hesaplıyor bu 10-15sn de olabiliyor.bazen kitlenebiliyorda.. havanın bulutlu yada yüksek binalar arasında olmanız bu süreyi etkiliyebiliyor.kullandığınız adresleri kaydedebiliyorsunuz. bulunduğunuz yeri kaydedebiliyorsunuz.son gittiğiniz adresler ekranda gösterebiliyorsunuz. Bu arada zaten bir navigasyondan cihazından mp3 veya video oynatmasını beklemiyorum.bunu oldukça gereksiz görüyorum. önemli yerleri gösteriyor. yakındaki benzin istasyonlarını gösteriyor otoparkları ...kategorilerden bir ilçedeki okullar alışveriş merkezleri vs.. gösteriyor. şehir dışı haritası iyi değil...ama bu benim için sorun değil... eğer istanbulda hafsonu gezmelerinde biliyorsunuz yanlış bir yola girmek birde trafik varsa o hafta sonu bitti demektir..yanınızdakiylede didişip durursunuz..o yüzden navigasyon cihazı şart..bu makine iş görüyor arkadaşlar..

haritası mükemmel değil.. istanbulda yollar çok değişiyor...bu gayet normal... ama rotadan çıktıktan sonra nasılsa tekrar bir rota çiziyor kendisi. oyüzden yolların değişmeside problem olmuyor.

navigon 1300 ü tavsiye ediyorum. elbette daha üst modelleri daha iyi olabilir. ama daha fazla parayı mp3 ve videosu için vermeyin derim bu yazıyı okuduğunuza göre siz navigasyon cihazı almak istiyorsunuz unutmayın:)

• yardımınızı istiyorum...

youtube da navigon 1300 sanki bilgisayar gibi kullanan bir video izledim...

herşeyi yapabiliyor...

ben de değişik formlardn programlar falan, indirdim... ıvır zıvır herşey var.... ancak sorun şu ki;

bu makine harici kartı hangi isimle görüyor... onu bulamadım...

makinede win CE 5.0 var bildiğim kadarıyla... ve orjinal de...

o halde ben bu windowsu niye açık olarak kullanamıyorum.. windowsu açsam herşeyi yapabileceğim kanaatindeyim...

bir kaç explorer denedim olmuyor... bu Navigon 1300 için uygun expolrer var mı?..

yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
  • en son Q-3 yükledim , şimdi adres giriyorum ve navigasyon dediğim anda alet başa dönüyor ve asla navigasyon açılmıyor. sistem geri yüklemeye çalıştım olmadı. Q-2 yi tekrar yükledim düzelmedi...kafayı yemek üzereyim.. zaten ankara da gençlik parkını bile zor buldu... düşünsenize bir tatile gittim beni balıkesir e götürmek için taaaaaa erdek ten dolaştırmaya kalktı.... altınova yı sarımsaklı yı hatta side yi bile tanımıyor... güncellemesi berbat..... muhtemelen sevmediğim birine sırf eziyet olsun diye hediye edeceğim...KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikatik

en son Q-3 yükledim , şimdi adres giriyorum ve navigasyon dediğim anda alet başa dönüyor ve asla navigasyon açılmıyor. sistem geri yüklemeye çalıştım olmadı. Q-2 yi tekrar yükledim düzelmedi...kafayı yemek üzereyim.. zaten ankara da gençlik parkını bile zor buldu... düşünsenize bir tatile gittim beni balıkesir e götürmek için taaaaaa erdek ten dolaştırmaya kalktı.... altınova yı sarımsaklı yı hatta side yi bile tanımıyor... güncellemesi berbat..... muhtemelen sevmediğim birine sırf eziyet olsun diye hediye edeceğim...KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM...

arkadaşım güncellemeden değil o. bende Q3 harita kullanıyorum gayet iyi.
    bir defasında bendeki alet de kafayı yedi. yandaki reset tuşundan birkaç kez resetle aleti. düzelir...
    bu alet üstünde windows ce var. biz aleti kapamak için kapama butonuna bir kez basınca aslında bekleme moduna geçiyor, açılıp kapanmıyor...
    bu yüzden bazen saçmalayabiliyor...
    kapanması için 6 saniye basılı tutmak gerekiyor.

• Yeni haritayı yüklerken harita hatası oluşmuş olabilir. Lütfen harita kısmına tıklayın haritanın gelip gelmeğinden emin olunuz eğer harita gelmiyorsa ve sistem kendini otomatik olarak kapatıyor ise haritayı yeniden yüklemeniz gerekmektedir. Teknik desdek için Navigon teknik servisini arıyarak destek alabilirsiniz.
  • arkadaşlar bu hangi model bilen varmı???

image]local://upfiles/575354/4B80D71E3DDE4B9CA09DF18C745A32E0.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navim -- 19 Kasım 2010; 12:29:20 >
  • Arkadaşlar, 2010 - Q4 sürümü çıkmış.Haritalarınızı güncelleyin...
  • Seçenekler --Ayarlar- Seçenekler -- Ürün Bilgisi kısmından cihazın modelini öğrenebilirsiniz.
  • yahu haritayı güncelledim. makine bir tuhaf oldu. şöyleki.. bulunduğum yeri kaydediyorum. favorilere adla ekliyorum.fakat 5sn basıp kapattıktan sonra bu kayıt siliniyor.sadece bu değil.. navigasyondan sonra son hedefler arasında gözükmüyor. silmek istediğim favori silinmiyor.ekrandan kapattığım zaman herşey normal fakat düğmeye 5 sn basıp kapadığımda o ana kadar yaptığım herşey siliniyor. bu problemle karşılaşan başka bir arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum.
  • Navteq Harita eksiklerini raporlamasını aşağıda bulunan linkten yapabilirisniz.

http://mapreporter.navteq.com/?lang=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoza

yahu haritayı güncelledim. makine bir tuhaf oldu. şöyleki.. bulunduğum yeri kaydediyorum. favorilere adla ekliyorum.fakat 5sn basıp kapattıktan sonra bu kayıt siliniyor.sadece bu değil.. navigasyondan sonra son hedefler arasında gözükmüyor. silmek istediğim favori silinmiyor.ekrandan kapattığım zaman herşey normal fakat düğmeye 5 sn basıp kapadığımda o ana kadar yaptığım herşey siliniyor. bu problemle karşılaşan başka bir arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum.

bende de haritada göster deyince aleti resetliyordu. güncellemeden önce yedeklediğim harita dosyalarını tekrardan alete attım. normale döndü. harita güncellemeden önce her zaman yedek alın. zaten adam gibi yol güncellemesi de yapmamışlar(ankara sincanda 1 yıldan fazladır kullandığım 2 şerit gidiş 2 şerit dünüş yolu hala eklemediler, rapor ettiğim halde). güncelleme yapmasanız da olur bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemirkan

Navteq Harita eksiklerini raporlamasını aşağıda bulunan linkten yapabilirisniz.

http://mapreporter.navteq.com/?lang=tr

sorunum harita ile ilgili değil. makineyi 5sn basıpta kapatınca herşey siliniyor.(harita yazılımı silinmiyor tabii)son hedef, o saat kaydettiğim bir rota varsa veya kaydettiklerimden "artık bu gereksiz" diye sildiklerim geri geliyor. bu sorunlar haritayı güncellendikten ve yazılımı güncelledikten sonra oldu. o saate kadar makinede herşey sabitlendi ne bişey silebiliyorum ne bişey kaydedebiliyorum. 5.sn düğmeye basayım herşey önceki haline geliyor.

• Lütfen teknik servisle irttibata geçiniz. Bu sorun bu güne karşılaştığımız bir durum değildir.
  • güzel bir şeye benziyorr..
  • Arkadas navigon 1300 var bende yurt disindan geldi araca taktim actim öyle aaciliyo hic bi menü falan filan yok..usb kablosu arac kablosu falan var bunu pc.ye takip nasil yeniden program atabilirim ? bilen varsa detayli sekilde kurulumu yazabilirmi ?
  • Navteq Q1 2011 haritası çıkmıştır. Navigon kullnıcıları yeni haritayı indirebilirler
  • arkadaşlar bende bu cihazın 4350 modeli var ve bu modeli herkese tavsiye ederim.gerçekten kalite bir cihaz herkesin çok rahat bir şekilde kullanabileceği bir cihaz ve bluetoothla telefon konuşması yapabiliyorsunuz Çok mükemmel bir cihazzz TAVSİYE EDERİMM...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.