Şimdi Ara

Navigon 1300 kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
15.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorunum var navigon yetkili servisi ankarada varmı yada bakan servis ne yazıkki cihaz şarj almıyor usb girişinde sorun var nerde tamir ettirebilirim.(navigon1300
  • navigon 1300 ile piranha markayı kıyaslamam bile biri çin biri alman yazılımı navteq daha ne olsun ben çok memnunum Avrupa'da da çok gördüm kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

navigon 1300 ile piranha markayı kıyaslamam bile biri çin biri alman yazılımı navteq daha ne olsun ben çok memnunum Avrupa'da da çok gördüm kullanan

Selamlar,
    Uretim:
    Navigon'da Piranha'da urunlerini Cin'de yaptirir.. belki urun kalitelerinde biraz fark vardir.. ama ikisi de cin'de yaptirir.
    Yazilim:
    Piranha IGO yazilimini kullanir
    Navigon kendi Navigon yazilimini kullanir
    Karsilastirma yapilabilir..
    Harita:
    Piranha Basarsoft haritasi kullanir
    Navigon Navteq haritasi kullanir.

bunlari ayri ayri karsilastirmazsaniz, corba ile ana yemegi, tatli ile icecekleri karsilastirir, sonra macera filmi yerine belgesele filan gidersiniz :-)

Saygilar.

Alim K.

• çinde üretiliyor olabilir ama arkasında bir alman firması ve navteq firması var navteq dediğiniz firma uluslararası çalışan bir firmadır bu da ince bir ayrıntıdır saygılarımla
  • Navigon kullanıcılarının dikkatine :D promotörünüz konuşuyor !!!

Navigonla ilgili herşeyi bana sorabilirsiniz !

Navigon Alman firmasıdır parçaları almanyadan çine yollanır birleştirilip ASYA kıtasına dağıtılır avrupadada ALMANYA dan dağıtılır Navigonun türkiye dağıtıcısı NORTEC EURASİA dır ( nintendo wii türkiye dağıtıcısı)

GPS evde çekmez o yüzden evde denemeyin...
    GPSde seçenekler menüsünden aracınızın profilini düzenleyin rota planlamasını yapın ki ona göre rota hesaplasın cihaz
    GPS Navteq harita kullanır ki avrupada T-mobile hatlarla gelen GPS li telefonlarda bu program kullanılır

Her yılın çeyreğinde yeni harita çıkar Q1 Q2 Q3 Q4 diye bir sene boyunca ücretsiz indirirsiniz daha sonrada forumlardan harita bulabilir veya sitesinden satın alabilirsiniz.

Donanıma gelince 500 mhz işlemcisi vardır 64 mb romu vardır rota hesaplaması uygundur fakat yavaş olabilir

similasyon çekmeyen yerlerde yapabilirsiniz sokak isimlerini 2b de göster seceneğini işaretlemezseniz 1300 2 b deyken göstermez

Navigon da artı özellik My ROutes ve Hafıza kartı girişidir ( tom tom go ve one dan üstün )

MY routes özelliği örnek olarak her gün leventten bjkye farklı yollarla gidiyorsunuz fakat leventten bjk ye fulyadan gidince 21 dk gayrettepeden gidince 25 dk barbarostan inince 17 dk diyelim bunu kaydeder cihaz ve siz kullandıkca alternatif yolları çizmeye başlar secenek halinde sunar

TMC yok cünki zaten türkiyede TMC yayını yok Reality view light war çıkışları resim olarak gösterir

radarlar 3 ay boyunca ücretsiz güncellenir fakat nede olsa türkiyede radarlar değişmiyor yenileri gelirsede bi yolunu bulup güncellersiniz

başka sorunlaarınız olursa bana ulaşabilirsiniz

• http://www.teb.com.tr/Bireysel/Kampanyalar.aspx TEB MTV Kampanyasında Navigon 1400 ve 3300 ürünlerinde %25 indirim fırsatı sunmaktadır.
  • Teknik__destek adlı arkadaşıma sonun kadar katılıyorum bu ürün ancak bu kadar tanıtılabilir fakat 1300'de + özellik windows alt tabanlı çalışıyor olmasıdır

bu özellik tomtom one da yok bu da bir extradır 1300'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknik__destek

Navigon kullanıcılarının dikkatine :D promotörünüz konuşuyor !!!

Navigonla ilgili herşeyi bana sorabilirsiniz !

Navigon Alman firmasıdır parçaları almanyadan çine yollanır birleştirilip ASYA kıtasına dağıtılır avrupadada ALMANYA dan dağıtılır Navigonun türkiye dağıtıcısı NORTEC EURASİA dır ( nintendo wii türkiye dağıtıcısı)

GPS evde çekmez o yüzden evde denemeyin...
    GPSde seçenekler menüsünden aracınızın profilini düzenleyin rota planlamasını yapın ki ona göre rota hesaplasın cihaz
    GPS Navteq harita kullanır ki avrupada T-mobile hatlarla gelen GPS li telefonlarda bu program kullanılır

Her yılın çeyreğinde yeni harita çıkar Q1 Q2 Q3 Q4 diye bir sene boyunca ücretsiz indirirsiniz daha sonrada forumlardan harita bulabilir veya sitesinden satın alabilirsiniz.

Donanıma gelince 500 mhz işlemcisi vardır 64 mb romu vardır rota hesaplaması uygundur fakat yavaş olabilir

similasyon çekmeyen yerlerde yapabilirsiniz sokak isimlerini 2b de göster seceneğini işaretlemezseniz 1300 2 b deyken göstermez

Navigon da artı özellik My ROutes ve Hafıza kartı girişidir ( tom tom go ve one dan üstün )

MY routes özelliği örnek olarak her gün leventten bjkye farklı yollarla gidiyorsunuz fakat leventten bjk ye fulyadan gidince 21 dk gayrettepeden gidince 25 dk barbarostan inince 17 dk diyelim bunu kaydeder cihaz ve siz kullandıkca alternatif yolları çizmeye başlar secenek halinde sunar

TMC yok cünki zaten türkiyede TMC yayını yok Reality view light war çıkışları resim olarak gösterir

radarlar 3 ay boyunca ücretsiz güncellenir fakat nede olsa türkiyede radarlar değişmiyor yenileri gelirsede bi yolunu bulup güncellersiniz

başka sorunlaarınız olursa bana ulaşabilirsiniz

Ankarada bi çok bilgi eksik. Gimat a yeni yapılan köprüden bi haber.
    Türkiyenin en büyük toptancılar sitesi Gimat içindeki blokları bilmiyor.
    Saray köy tarafına, hasköy tarafına yapılan yeni kavşaklar, köprüler, yön degişiklikleri ve yollardan bi haber.
    Harita güncel degil.
    Ankaradaki bakanlıklar listesi yok.
    Mezarlık adresleri yok.
    Bu güncellemeler nasıl yapılır bilmiyorum.
    Yardım eden olursa saglıklı kullanabiliriz belki.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trebian

arkadaşlar bu arada yeni harita çıkmış. navigasyon cihazlarınızın haritasını sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz.
    2009/Q4 haritayı koymuşlar içinde Q3 harita gelmişti ve bana yetersiz gelmişti. şehirler arası harita özellikle çok yetersiz. ankara konya arası yol yok, güzergah göster diyince baya dolandıran bi yol çıkardı resmen V çizdirdi. güncel haritayı yeni indiriyorum inş. düzeltilmiştir.

igo8 in haritası(başarsoft haritası yani) bundan daha güncel, o bulamadıgım yol onda var....

galiba bu aleti kullananların neredeyse hepsi de ankaradaki mediamarkt açılışından aldı değilmi? :D

evet bende ordan aldım.

peki, bu alete igo8 in haritasını indirebiliyormuyuz. onu yükleyip kullanabilirmiyiz? önemli yerler onda kayıtlımıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mursel_balci

arkadaşlar ben bugün mediamarkt tan bu cihazı aldım indirimdeydi 150 tlye geldi. ama benim arkadaşımda piranha var o gps'e daha çabuk bağlanıyor. ve rotadan saptığınız zaman yeni rotayı hemen çiziyor. bendeki cihazın gps'e bağlanması bayağı zaman alıyor. ve rotadan saptığınız zamanda yeni rotayı bulması bayağı zaman alıyor. cihazın görüntüsü kalitesi filan güzel ayrıca cihazın içinden kalemde çıkmıyor bilginize parmağınızla dokunuyorsunuz. benim cihazda bir sorun olabilirmi acaba çünkü bazen cihazda donmalarda oluyor donup kalıyor. daha sonra aklı başına geliyor. birde bu cihaza başka yazılım yüklenebilirmi acaba mesela piranhalarda igo yazılımı var sanırım ve benim çok hoşuma gitti o yazılım. onu yükleyebilirmiyiz.

ne yaptın canciğer, yükleyebildin mi igo yazılımını

• quote:

Orijinalden alıntı: teknik__destek

Navigon kullanıcılarının dikkatine :D promotörünüz konuşuyor !!!

sayın promotörümüz :D

bu alete igo8 haritası yüklenirmii yüklenmezmi.. hele sen bana onu bi deyiver :)
  • And the world is yours

Şu anda satışta olan cihazlarda Q3 haritsı yüklüdür Q4 haritası NAVİGON.COM adresinde bulabilirsiniz

NAVIGON FRESH PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU
    Navigon cihazınızın yedeğini almak(emniyet altına almak), yazılımını güncellemek ve yeni harita indirmek gibi işlemleri yapabilmek için;

Önceliklewww.navigon.com sitesine girip, buradaki Navigon Fresh linkine tıklayın, açılan sayfada install now’a basarak bilgisayarınıza programı yükleyin.

Yüklediğiniz NAVIGON_Fresh_setup dosyasını çalıştırın.
    Kurulum tamamlandıktan sonra, Navigon Fresh’i açın.

Ana ekranda MyNavigon Hesabım’a tıklayın. E-mail adresi ve şifrenizi girerek, yeni hesap aç şeçeneğini seçip devam edin. E-mail adresinizi yazın, password kısmına şifrenizi yazın, password confirmation kısmına şifrenizi tekrar yazın.Continue step 2’ye tıklayarak devam edin.

Bu ekranda yanında * olan bilgileri doldurmanız gerekir.
    Title (ünvan)
    First Name (isim)
    Surname (soyad)
    Street (adres)
    Post Code/City (posta kodu/şehir)
    Country (ülke)
    Date of Birth (doğum tarihi)
    Bilgilerini doldurduktan sonra, I hereby accept kutusunu ve contact me by email kutusunu işaretleyin. Devam ederek kayıdınızı tamamlayın.

Navigon Fresh programının ana menüsünde MyNavigon Hesabım’a girerek, E-mail adresi ve şifrenizi yazıp devam ederseniz, ekranda giriş işlemi başarılıdır bilgi mesajı çıkacaktır.

Kutu içerisinden çıkan USB kablo ile cihazınızı bilgisayara bağlayıp açtıktan sonra, cihazınızın ekranında bilgisayara bağlanıldığını gösteren bağlantı şekli çıkmasını bekleyin. Daha sonra Navigon Fresh programında ana menüdeki Navigon Cihazım’a tıklayıp, cihazınızın modelini seçin.

Emniyet altına alma ve geri yükleme seçeneği ile, cihazınızın yedeğini almanızı tavsiye ederiz. Herhangi bir sebeple cihazınızdaki yazılımın silinmesi veya bozulması durumunda, yedeklediğiniz yazılımı buradan tekrar cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Navigon Yazılım Güncellemesi seçeneği ile, güncel yazılım mevcut ise cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Harita ve Servislerin indirilmesi seçeneği ile, yeni harita mevcut ise buradan yükleyebilirsiniz.

Ayrıca, cihazınızın Türkçe Kullanım Kılavuzuna El Kitabı seçeneğinden ulaşabilirsiniz.

• Arkadaşlar konuyu ben açmıştım ama çok rağbet görmemişti, şimdi kullanıcı epey artmış gibi duruyor, şimdiye kadar kullanımımdan sonra bende birkaç yorum ve bilgi yazayım, haritası ankara için çok yetersiz bence, u dönüşü yasak yerlerden döndürmeye çalışır, bilkent köprüsünü bilmez, ankaradan konyaya 500 km de götürür, daha neler neler, nadiren işime yaradığıda oluyor. Birde en büyük eksisi, açıldıktan sonra kendisini genellikle 10 dk den önce bulamaması, yolu yarıladıktan sonra ancak buluyor kendisini.

-Kısacası hayal kırıklığına uğradım, 150 lirayı buna vereceğinize 300 liraya işe yarayan bişey almak daha mantıklı ama madem aldık bunu işe yarar yapmanın bir yolu varmıdır onu konuşalım şimdi, zaten sorulmuş lakin irdeleyelim;

-igo haritasını nereden bulabiliriz, işe yararmı, uyumlumudur
    -güncelleme yapınca ne kadar işe yaramaya başlıyor
    -uyduyu geç bulma sıkıntısına bir çare varmıdır?

• Cihazını açın buluduğunuz noktada 15-30 bekleyin. Bu arada Seçenekler-GPS durumundan kaçtane uydu algıladığını göreceksiniz. Bu durumda GPS i hızlı bir şekilse algılamaktadır.
  • Bulduktan sonra bakmıştım bir kere 9-10 tane felan buluyordu, bulduktan sonra hiç kesilmedi ama ilk buluşu gerçekten çok can sıkıyor acaba harici anten felan alsak fayda sağlarmı birde fiyatı ne kadardır?
  • Cihazda 512 mb dahili hafıza 64 mb flash rom vardır arkadaşlar cihazın üzerindeki işlemcisi sirf atlas III'tür cihaz normalde kullanışlı bir cihazdır windows alt tabanlı olduğundan dolayı program yüklenebilir yavaşlık ve haritada istenilen yerleri bulamama sıkıntısı bütün cihazlarda oluyor mesela tomtom one serisinde çok büyük sıkıntı yaşanabiliyor cihazın uyduyu bulması için açık bir alana ihtiyarcı var gökyüzünü görmesi gerekiyor arkadaşlar bu navigasyon cihazı haritasında ne varsa size onu gösterir bazıları bu cihazı google map ile aynı kefeye koymaya çalışıyorlar ama yanılıyorlar biri bana desin ki şu navigasyon cihazı google map gibi her yeri buluyor bu forumu terk edicem lütfen arkadaşlar kullanıcı hatalarını cihaza mal etmeyelim değerinde bir cihaz
  • Eğer diyorsanızki diğer navigasyonlarda böyle, ben derim ki bu tekneloji kullanışsız, henüz kullanılabilir değil, 15 dk bulmasını bekleyip sonra da doğrumu söyledi yanlışmı diye düşüneceğimize bi taksici bulmaya çalışalım, tamam nadiren işe yarıyor ama o kadarcık şey için mi verdik o parayı, bence bu alette sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSolution

Arkadaşlar konuyu ben açmıştım ama çok rağbet görmemişti, şimdi kullanıcı epey artmış gibi duruyor, şimdiye kadar kullanımımdan sonra bende birkaç yorum ve bilgi yazayım, haritası ankara için çok yetersiz bence, u dönüşü yasak yerlerden döndürmeye çalışır, bilkent köprüsünü bilmez, ankaradan konyaya 500 km de götürür, daha neler neler, nadiren işime yaradığıda oluyor. Birde en büyük eksisi, açıldıktan sonra kendisini genellikle 10 dk den önce bulamaması, yolu yarıladıktan sonra ancak buluyor kendisini.

-Kısacası hayal kırıklığına uğradım, 150 lirayı buna vereceğinize 300 liraya işe yarayan bişey almak daha mantıklı ama madem aldık bunu işe yarar yapmanın bir yolu varmıdır onu konuşalım şimdi, zaten sorulmuş lakin irdeleyelim;

-igo haritasını nereden bulabiliriz, işe yararmı, uyumlumudur
    -güncelleme yapınca ne kadar işe yaramaya başlıyor
    -uyduyu geç bulma sıkıntısına bir çare varmıdır?

-harita güncellemesini kesin yap. konya yolunu yarı yarıya düşürüyor. güncel harita güzel
    -eğer en son kaldığın yerden aleti açıp devam edersen 30-60 sn de uydu buluyor.
    -windows ce işletim sistemi olduğu için istediğin navigasyon yazılımını yükleyebilirsin. igo da dahil. yalnız biraz vakit alabilir.

alet aslında kullanışlı. biraz vakit ayırın ne nedir diye.

• Navigon Müşteri Hizmetleri Numarası : 0216 380 0383 Mesai saatleri içersinde arayarak her türlü sorunlarınız için teknik destek alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.