Şimdi Ara

Navigasyon ve Blutooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

O kadar forum okudum o kadar inceleme olsun arkadasların test ettikleri verdikleri bilgi olsun su navigasyon aletleri arasında bir tanesinin de Blutooth ozelliginin duzgun calıstıgını ne okudum ne de duydum o yuzden hic kendim deneme test etme girişiminde bulunmadım bilr ,

Okudugumuz kadarıyla hep gorduk ya cihaz eslesmiyo , ya telefon reheberini cekmiyo , ses az geliyo arac hoparlorune aktatarılamıyor hep bir sorun hic dogru duzgun calismadı bu blutoothlar , merak ettigim konu marka bagımsız gercekten hic bir NAV cihazında şu blutooth duzgun calismaz mı yaw ?

Bir tanesi de ben yaptım cok da guzel calisti 10 numara diyemedi ... eger bu ozellik konulmussa bu ozelligin duzgin sekilde calisması ve herseyden once de ureticilerin bu ozelligi test edip en azından çalısma kosullarını belirtmiş olması gerekiyor , ha eger duzgun calısmayacaksa o ilana blutooth yazmanın hic anlamı yok !

Sanırı hala duzgun calısan bir cihaz olmadıgı için bagımsız blutooth kullanmaya devam ediyor insanlar ?

Nedir fikriniz dusunceniz yada tecrubeleriniz ?

• Var çok önce yazmıştım gene kısaca yazayım. Navigasyondaki BT ham koddan oluşur, her marka modele destek vermeside beklenemez, tıpkı tablet pc'lerin belli 3g modemlere olan desteği gibi. Derseniz ki ben telefonumun sorunsuz olmasını isterim o zaman telefon üreticisine yazmanız lazım maalesef. Ana sorun ise bt eşleşmesinde a2dp'yide eşlemek istiyor artık telefonlar. Ama üzülecek bir şey yok tomtom ve garmin dede durum böyle Kısaca tavsiyem bt li cihaz alırken telefonların bu sorunu yaşatabileceklerini unutmayın (gps değil) o nedenle bt farkına güzel bir bt kulaklık alın olsun bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki hocam herkesin takıldıgı karsı tarafın sesinin arac hoporlorunden gelmeme meselesi nedir ? Sizin sesiniz navi uzerindeki mikrofondan gidiyor ok ama karı tarafon sesi arac dan degilde navi uzerinden geliyordu bu tip seylerde okudum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

Peki hocam herkesin takıldıgı karsı tarafın sesinin arac hoporlorunden gelmeme meselesi nedir ? Sizin sesiniz navi uzerindeki mikrofondan gidiyor ok ama karı tarafon sesi arac dan degilde navi uzerinden geliyordu bu tip seylerde okudum :)

%99 öyle olur zaten ancak bt sesini fm üzerinden araca yollayan cihazlarda yakında çıkar bence. Ama genede özel hayat vs nedeniyle pek sevdiğim şeyler değil. Aracımda 7-8 bin tl'lik sistem olduğu halde plantronics kulaklık kullanırım , araçtan indiğiniz zaman bile hafif kulakta belli bile olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.