Şimdi Ara

Naviextras.com şirketinde ki Aldatma olayı ve Dikkat etmeniz gereken Durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu naviextras.com da örneğin 1 yıllık abonelik aldınız diyelim. burada size deniyor ki yılda en az 3 kere güncelleme diye size 1 yıllık abonelik teşvik ediliyor. Sonra bakın başıma gelen olayı net anlatayım... Abonelik bitme tarihi 6 mart 2016 idi 6 marta kadar siteye hergün baktım . hep Türkiye haritası 2015.02 güncellemesinde duruyordu. Güncelleme bir türlü gelmedi 1 yıldır sadece 1 kere güncelleme aldık. Sonra benim aboneliğim bitti 7 mart günü baktımki . 2015.03 ve 2015.04 güncellemesi yayınlanmış. yani ben aboneliğim bitecek diye bana bu güncellemeler gösterilmiyor. Yeni abonelik yapalım diye. Oysaki sürem bitmeden güncelleme almalıyım değil mi. İşte bu üçkaat olayı bu sitede var. Lütfen abonelik yapmayın ve çok dikkatli olun. Bu bir aldatma dır. Ve tüketici nezninde tüm kayıtları aldım ve hakkımı arıyacağım

• Konuyu takip ediyoruz. Gelişmelerden bizi de bilgilendirin lütfen. Cihaz nedir?
    Üzüldüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 14 Şubat 2016; 14:15:06 >
  • Dostum merhaba. Cihaz orjinal zenec vw nin servis ürünü. Fakat sitede bu şekilde bir olay tesbit edince çok üzüldüm. Daha doğrusu 1 sene aboneliği özellikle bekletiyorlar güncellemeyi sana göstermiyorlar ki bir daha abone olsun diye. Bu aldatma olayının hesabını soracağız kanun karşısında. Eğer bir vatandaş fazla para verip 1 yıl abone oluyorsa bunun hakkını hakkıyla almalı. Bunlar resmen güncellemeyi gizliyorlar. Aboneliğim bitti baktım ertesi günü 2 tane güncelleme yayınlanmış. 2015.03 olan ise 3 ay önce verilmiş ama o bana gösterilmemiş. Böyle kefazelik yok olamaz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.