Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 | ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
38
Favori
40.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 1...19...363738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Naughrt Dog fanı olarak Naughty Dog'a kızgınım. TLOU Part III ile ilgili hiçbir gelişme yok hemen hemen. Bu oyunu çıkartma konusunda da aşırı ağırdan alıyorlar. Yine muhtemeldir ki PS5 neslinin sonunda çıkaracakları neslin son exclusive'i olacak. Part II 2020'de çıktığından beri 7. seneye doğru gidiyoruz ve ortada hiçbir çıkmış oyun yok. Bu oyunu saymıyorum çünkü henüz piyasaya çıkmış değil. Evet AAA oyun yapımı hem masraflı hem zahmetli ama Naughty Dog gibi bir firmanın yeni IP ile yeni bir oyun yaparken, arka planda başka bir ekibin Uncharted'ın yeni oyunu veya TLOU Part III gibi bir oyunu şimdiye kadar çıkarabilmiş olması lazımdı. Yaşadıkları bu ağır kanlı ve her 7-8 yılda bir oyun çıkarmaları işi kabak tadı vermeye başladı çünkü. Naughty Dog gibi bir firma çok daha aktif işler yapmalı oyun dünyasında. Bu arada bu oyunu da büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum.

Eylül'de ki State of Play'de gameplay ve çıkış aralığı görürüz diye düşünüyorum hocam. :)

Aynen katılıyorum, biz nd ye Sony nin rockstarı diyorduk, ne olursa olsun düştüğü pozisyon çok üzücü. İntergalaxtic ile 90+ geelceklerinden şüphem yok, umarm onların geri dönüşü olur bu oyunIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LOUS dizisi ne peki ? Adamlar size oyun yapmaya mecbur mu adamlar OYUN FIRMASI mi ki oyun bekleyip duruyorsunuz yahu darlamayin adamlari bakin 3. sezonda duyurdular siz 3. sezon cikana kadar da ilk iki sezonu sarip sarip izleyin napacaniz OYUN FIRMASINDAN oyun berkleyipde bide o kadar dizi islerinin arasinda size oyun mu yapsalardi ?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TLOU dizisi devam edecek mi hakikaten? Allah kahretsin..Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Bir de Gow'un dizisi geliyor. Onun da içine edecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 16 Ağustos 2026; 3:5:49 >

Capcom'un yanında çok kötü örnekler. :)

• Her zaman yaziyorum bir daha yazayim. Rahatlik. Ama ne kadar da rahat olsan bu kadar da kisir uretkenlikten uzak olmasin be abi. yani yok mu biri OLM SIZ NAPIYONUZ MS nin sirjketlere benzemeye basladiniz tamam alemin krali biziz en yakin ms ye 3 kat satista fark atmisiz da bu kadar da yatilmaz ki be oglum diycek biri yok mu bu FILMCI GAVATLARA.

Dile kolay sony nin dot u xbox360 doneminde sIKISmIsken bu dizici sirket yani ND 7 seneye 4 oyun sigdirdi.

Sizmdi siz sayi ile yazinca anlamadiniz. DORT ABI DORT

Uncharted

Unchared 2

Unchared 3

Last of us

ve hepside uncharted 1 haric o protatip gibi biseydi goty nerdeyse.

PS4 de 2.5 oyun yapan sirket ki hadi ehhh diyelim masraf cozunurluk vs diyelim hadide

ps5 de 0

bu ne oglum. Dizi cekiyormuslar. lan sonyde soyle kalite kontrol yada su dead line dedikleri seyleri kontriol eden biri olsam ozellikle ND ye gidecem, zaman bahcemde ki en ucuz olan su hortumundan yarim metre kesip ic cebime sokup toplantiya basladigim anda kapi kapaniz kapanmaz NEile dizinin de seninde avrr ninda diyip hortumla girisirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 17 Ağustos 2026; 16:4:53 >

• CAPGOD kullanıcısına yanıt

Tlou ile güzel uyuttu milleti yok part 1 yok part 2 remake, pro patch vs vs

Eyvallah anladık basit bir oyun yapmıyor bu firma ama 6-7 yılda da yapmazsın, rdr 2 detayında oyunlar yapmıyorsun sonuçta.

Üstelik, PS3'teki oyunların hepsi büyük fark getirmişti. UC3 bile 2'den ciddi farklıydı. Hikayesi ve ortamları çok değişmişti. Çöl sahnelerinin kalitesi, Lawrence of Arabia filmi gibiydi.

TLOU zaten bir devrimdi. Hikaye sunumu muazzamdı. Hardcore survival oynanışı, sinematik bir şekilde sundu. Ayrıca, medkit mekaniğini AAA oyunlara geri getirdi. (Bunu, UC'leri yapan bir firmadan beklemezdin.)

Intergalactic'in 7 yıl sonra gelmesinin makul bir açıklaması yok. Evet bir ara, servis oyunları üzerinde çalıştılar; ama koca stüdyo sadece onunla meşgul olmamıştır.

Kaldı ki, PS5'in, oyun yapımını kolaylaştıran yönleri var. Eskiler gibi disk streaming ve HDD streaming derdi yok. Yani yeni oyunlarda, ara sahne koyup, o esnada diskten yeni verileri kısıtlı Ram'e aktarma derdi yok.

(Mesela UC3'ün gemi bölümünde, filikanın düşme sahnesini sırf onun için koymuşlardıIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU  O sahne esnasında HDD ışığı aralıksız yanıyordu. Ya da mesela, çöldeki harabe kasabaya yaklaşırken, her sahnede, kasabanın detay seviyesi artıyordu. Uzaktaki kum tepelerinin detayı ise azalıyordu. Sahnenin kaliteli görünmesi için, öyle ayarlamaları gerekmişti.)

Son olarak: Intergalactic, ana karakterinin ucube gibi olmasından dolayı tepki çekebilir. İlk çıkışında TLOU2 benzeri süreçler olabilir. Umarım yeni trailer'larda, o karakterin en azından saçlı halini görürüzIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 17 Ağustos 2026; 23:44:45 >

• Saçlı hali vardı hocam resimlerde görünüyordu. :)

Oyunun ilerleyen safhalarında tekrardan uzama ihtimali olabilir yada Final sahnesinde vs.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU

Abi ne olursa olsun, şu ana karakterin bu şekilde olmasına ben mantıklı bi açıklama bulamıyorum. Nerede Nathan Drake, nerede Joel. Hadi kadın karakterse nerede Chloe? Ben bu Galaktikteki ana karakterin cinsini bile çözemedim ki.

Tlou 2 de Abby ile başladı bu Neil'in garip hayal dünyası, şimdi de bunla devam ediyor

Ayrıca 7 yıldır oyun yapamayan bir firma. Dizi yapmış, e ne yapayım hocam diziyi. Onda da garip bir cismi Ellie diye oynatıp batırdılar zaten. Hem sanki stüdyodaki geliştirici mi kalkip dizi yapiyor onu da anlamadım dizi örneği ne alaka.

Bunlar zamanında Sony'nin Rockstar'ı, en önemlisi vs denilirdi. Benim için artık büyük tırtlar. (Ufak not: Tırtlar evet ama bi Uncharted 5, bi Tlou P3 gelse işler değişebilir de bu yavaşlıkla bu mümkün değil.)

Biraz Insomniac'a bakıp örnek alsınlar, 7 yıl içinde Insomniac neler yapmış.

Bu kadar uzun süre oyun yapma tepki çek, sonra şöyle bi karakterle gel. Büyük cesaret mi, Neil'in hayal dünyası mı bilemedim.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaesx -- 17 Ağustos 2026; 18:23:48 >

• ssaesx kullanıcısına yanıt

Oyun yine bir Başyapıt olacaktır şüphesiz. Hatta uzun yıllar kendisini oynattıracak ve devamı da yapılacağı için açık kapılar olacağını düşünüyorum. Hikayesi, Kurgusu, Animasyon Kalitesi, Görsel sunumu, oyunun dünyası vs. hepsi iyi olacaktır. Karakter görünümü ise Kişinin kendisine kalmış bir şey. Elbet dünyası ile bütünleşmiş olması gerekiyor. Uzay mekiğinde iken saçları uzun olduğu aşikar ki saçlarını tıraş ediyor. Belki tanınmamak için, belki farklı sebepler artık onu oyun çıktığında göreceğiz. :) Ben Karakter seçimini cesaret olarak yorumlarım. yoksa şimdiye kadar 40 defa şeklini değiştirmişlerdi.

Diğer yandan Şuan 3-4 yıldan beri geliştirilen diğer bir oyun daha var Bu oyunun ise Uncharted 5 yada yeni adı ne olacak ise o olması bekleniyor. Yada TLOUP3'de gelebilir duyurusunun önümüzde ki yıl olması muhtemel gibi görünüyor.

Mesela şöyle düşünmek lazım Integalactic yayınlandı aradan 1 yıl veya 1,5 yıl geçti diğer oyunlarını piyasaya sunacaklar şeklinde olabilir.

Integalactic gibi uzun bir süre çıkış beklenilmez gibi duruyor. Çünkü her süreç daha fazla maliyet anlamına geliyor. Hoş Sony'nin gelir kapısı bir hayli fazla olduğu için sıkıntıya gireceklerini sanmıyorum. Ama Oyuncular yani bizler tarafından tepkilerimiz doğal olarak doğru yönde tutmalıyız ki firma üzerinde ki baskılar artsın. :)

Eylül'de ki State of Play'de bir gameplay göreceğiz gibi. Tabi benim beklentim ve düşüncem bu yönde. Birde yavaştan GEARS bölümünde hareketlilik var. 2027'de çıkacağına dair bir çok Gazeteci ve içeride ki kişilerce o doğrultuda olduğunu belirtmişlerdi.

Bekleyip görelim derim. :)

• Ya aslinda ana karakterde ki oglan fena degil ama az biraz ciliz gibi ???????

Hocam başyapıt olma ihtimali yüksek tabi ND yaptı mı öyle yapıyor ama bilemiyorum ya karakter tasarımlarında bi garipleşmeye başladılar. Eskiden çok daha kaliteliydi bence.. Yani hangimiz Nathan'a Joel'a bakınca şu karaktere gösterdiğimiz soru işaretini gösterebilirdi ki? Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Tlou 2 de hikayesel bir cesaret aldılar, bunda da karaktersel cesaret diyorsun anlarım hakta veririm ama şu an için bu karakter beni oyuna mesafeli tutuyor. Tabi ama bu kişisel birşeydir ve bekleyip görelim iyi dedin, zamanı gelince karaktere rağmen oyun oynatır mı görcez, inşallah olur da oynarız hele Türkçe dublajlı olsa yine.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Umarım dediğin gibi olur Galaktik sonrası kısa bir sürede yeni oyun gelir.

Rockstar a benzettik derken oyun süreleride benzemesin öyle 7 8 yılda 1 oyunIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

• ssaesx kullanıcısına yanıt

Pandemi tüm stüdyoları vurduğu için işler bu nesil biraz yavaşladı ama onun dışında Naughty dog tlou online oyununu yapıyordu sonra iptal etti sony.Yavaşlığın en büyük sebebi bu. O oyun üzerinde belli bir noktaya gelmişlerdi çünkü. Bir benzerini de bend'e yaptılar onlar da live service üzerinde çalıştı yılllarca sonra concord patladı sony o oyunu da iptal etti. Bend mesela ps6'nın ortasında anca yeni bir oyun çıkarır artık. En son çıkardıkları oyun 2019 da olmuş oluyor. Bu live service işi büyük zarar verdi. Bakalım naughty dog intergalacticten sonra ne kadar toparlanacak. Ama kredisinin düştüğü konusunda kesinlikle katılıyorum.

Saçlı haliyle bir oynanış videosu görsek güzel olur hocam.

Tabii onda da, umarım saçları erkek gibi yapmazlar. Üstüne tipi de güzel olmayınca, o tür karakterler oyundan soğutuyorIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Eski karakterler arasında, sadece Sully bile, tek başına bir olaydı. Hem klas hem eğlenceli bir adamdıIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Bu arada ben, Druckmann'ın etkisinin arttığı UC4'ü de çok beğenmemiştim. Hikayesi ve işleniş şekli çok sarmamıştı. Oynanışta da, tırmanma seansları çoktu ve çatışmalar çok karambol geçiyordu.

O sebeple, oyunu sadece çıktığı zaman, 1 kere bitirmiştim. Oysa UC2 ve 3'ü, platinleme ve remaster derken, 4'er kere bitirmişimdir.

Aslında Neil yetenekli bir yönetmen. Güzel yaptığı işler var. Senaryo kurgusu ve oyun mekaniklerinde başarılı. Bu fikirleri UC4'te iyi sonuç vermese de, TLOU2'ye güzel gitmişti.

Ama bütün iplerin eline bırakılacağı biri değil. Öyle olunca, TLOU2'nin senaryosu ve karakterlerinde olduğu gibi, acayip şeyler yapıyor. Bu olay belli ki Intergalactic'te de devam edecekIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

Edit: Son paragrafı düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Ağustos 2026; 0:47:34 >

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Düştüğü durum mu? Ne duruma düşmüş, bunlar nasıl yorumlar, çok enteresan ya :)

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.