Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 | ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
38
Favori
40.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 1...20...3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam pandemi etkisi tabi vardır fakat yine Insomniac'tan örnek vericem ama bunları vurmadı mı, çatır çatır Spider-man, Wolverine akıtıyor adamlarIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU  Ama orada da senin dediğin doğru tabii ND için Live-service olayı aksatmış olabilir süreyi.

Hatta TLOU Online için yalan haber değilse, bitmiş/bitmeye yakın hale gelmiş, ve Naughty Dog baya beğenmiş ama nolduysa iptal olmuş. Bari onu çıkartsalardı..

Bend Studio keza kendileri PSP-PS Vita tarafına oyun yaparken, 2019'da Days Gone ile çok uzun bir süre sonra ana konsola oyun yaptılar yanliş bilmiyorsam. Buna rağmen Days Gone fena değil bence. Adamlara 2. bir şans verilmedi bile.. (Ya da live service verildi iptal edildi harcandı)

Live Service furyası bu nesli, Single olarak mahvetmiş gibi duruyor ya.

PS6 neslinde umarım her şey daha toparlanır ve bol geçerIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

• False King kullanıcısına yanıt

U4'ün grafikleri acayip iyiydi, hikayesi değişebilir kişiye göre tabi ama bugün açsam U4 hala acayip iyi duruyor ya.  

Benim favorim U2 > U4 > U3 > Lost Legacy > U1

U2'yi de bir kadın vardı adını unuttum ama, sanırım o yazmıştı zaten o yüzden U2 ile U4 arasında bir fark var bana göre de

Neil garip bi abi hocam dediğin gibi ipleri tamamen eline verince tepki çekiyor benzeri TLOU P2'de de oldu. Çoook eleştirildi hikayesi, Abby'nin tarzı vs ama oyun kült oldu. İntergalaktik içinde karakter olarak ön yargılıyım.

Bence şu Galaktik'in başrolündeki karakteride unuturuz birkaç yıla, ama Joel, Nathan, Sully, Arthur, Jin, bu tür karizmatik karakterler unutulmuyor kolay kolay.

He ama oyun efsane olur mu olmaz mı görücez. Yine Türkçe Dublaj'lı gelirse +1 puanı kapar.  

Hiç haberde yok sanırım oyunun Türkçe Dublajı için. ND genelde koyuyor ama..

• ssaesx kullanıcısına yanıt

UC4 aslında serinin en detaylı ve komplike olanıydı. Ama ben 2 ve 3'teki akıcı işlenen, Indiana Jones vari, gerçek üstü ögelerin olduğu hikayeyi sevmiştim. 3'teki o epik çöl sahnelerinden falan sonra, 4'teki korsan teması sarmamıştı.

Yine de, bunları yazdıktan sonra, UC4'e tekrar başladımIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU  Bakalım oyun 10 yıl aradan sonra nasıl gelecek? Oyunu bu sefer 60+ FPS'de oynayınca, belki o karambol çatışmaları severimIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

O çatışmalar, PS4'te, 30 FPS'de, yüksek zorlukta sorun oluyordu. FPS, PS4 Pro'da da 30'du. Sadece çözünürlüğü 1440p yapmışlardı.

Intergalactic'e dönersek. O oyun, Neil'in tamamen kendisine ait ilk projesi. O sayede, ortaya sağlam bir iş çıkabilir. Neil, oyunu, kurgu ve mekaniklerdeki becerisi üzerine kurmuştur.

Karakterler ise, dediğin gibi, akılda yer etmez. Zaten o ana karakter akılda kalmasa daha iyi olurIntergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Ağustos 2026; 21:20:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted 4'ü beğenmeyen de çok var, seven de çok var. Ben seven taraftayım. Uncharted 4 ile GOW 4'ün dönüşümünü benzer görüyorum aslında. Bir çağ kapatıp, bir çağ açmış gibi oldu iki oyundaki bu değişimde. Ama bunu yaptıysan nasıl GOW sonrasında Ragnarok çıkardı ve şimdi de yeni oyun Laufey'i çıkarıyorlarsa, Naughty Dog kusura bakma da, sende devamını getirmelisin artık. The Lost Legacy'e kimisi 5 diyor ama o sanki 4'ün DLCsi gibi ya da 4 buçuk gibi bir oyun olduğundan ben hala Uncharted 4'ten sonra asıl Uncharted oyununu bekliyorum ama gelir mi bilmiyorum. Malum Naughty Dog çıkaracağız deyip bir anda iptal de edebilir çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPGOD -- 18 Ağustos 2026; 21:51:58 >

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU
  • Oyunun kaliteli olacağına şüphem yok, eğlenerek oynayacağım muhtemelen ama oyunun ana karakteriyle bağ kurması çok zor olacak gibi duruyor. Karakterin tipinden bağımsız, gösterdikleri fragmandaki tripleri ve mimikleri falan çok itici gelmişti. Şimdi tekrar izledim, yine itici geldi.  

Çıktığında yine oyundan çok karakter hakkında büyük tartışmalar dönecek. TLOU2 6 yıl geçmesine rağmen hala Abby 'nin trans olduğunu düşünenler var. :p

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    DomTheBomb (@DomTheBomb) on X
    https://x.com/DomTheBomb/status/2090808643461812342

Abby trans değil hocam, ondan olsa olsa transatlantik olur o ayı bedeniyle.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu aralar bu iş zaten çığırından çıktı ve bu işin çıkış noktası olan ABD'de en sonunda millet "noluyo ya siz ne saçmalıyosunuz" moduna girmeye başladı. Hatta güya "destek" verdikleri kitle, her aşamada iyice saçmalamaya başlayınca, "biz bunlara mı destek veriyorduk bunca zamandır?" diye içsel sorgulamalara-pişmanlıklara başlamışlar. Öyle aptallar ki neye nasıl destek vermeleri gerektiğini de kavrayamıyorlar ayarsızlar.

Geçende yine bu gerizekalı ABD'de bir kadın kafayı yemiş gitmiş bebeğini öldürmüş. Kucaklarında bebekler, yanlarında kız çocuklarıyla bi grup gidip kadına destek olmak için protesto yapmışlar. Neymiş efendim, "kadın"mış, "kadının yapısı gereği çıldırmaya hakkı varmış, olabilirmiş". Kendileri de "siz manyak mısınız böyle şey mi olur, sosyal hizmetler kucağınızdaki bebeği, yanındaki kızını falan alması lazım acil" falan diye yorumlar yapmışlar. Böyle bi manyaklık.

Odyssey'de de Nolan'ın salak salak oyuncu tercihleri çok eleştirildi ve yine filmin önüne geçti. Ortada sanatsal bi hikaye var, bi anlatım var, ama millet ona odaklanamıyor, ne komik değil mi?

Şu saçmalıklardan bir an önce kurtulabilmek dileğiyle. Irkçı değilim, cinsiyetçi değilim, zorla insanları zıvanadan çıkaracaklar ama...

Geçende Bağdat Caddesi Apple mağazasına gittik, çalışanlar arasında her türden insan vardı, yaşlısı, genci, dövmelisi, standardı, tam ABD mantığı ile iş yapmışlar, siyahimiz eksik diyordum ki bi kızcağız geldi buyurun yardımcı olayım diye. Aa bi baktım kız değil sanki, ama göğüsler var :) Yanımızdan ayrılınca eşime sordum, o derece emin olamadım, yav dedim bu kızcağız kız mıydı, yoksa trans birey mi deniyordu, hııı evet dedi. Ama biz çekindik inşallah normal davranabilmişizdir, alınmamıştır gücenmemiştir diye... Cinsiyetçi değilim dedim ama 2 cinsiyet var mottosundayım, ancak ona da karışmam, kim ne istiyorsa yaşasın ona karşı nefretim olmaz. Da bu sjw woke saçmalıkları beni deli ediyor.

• Söylenti : Intergalactic Eylül SoP için kapanış oyunu olacak!

Kimse bana inanmayacağını biliyorum, ama tek kaynağımdan Intergalactic'in State of Play'de gösterilecek son oyun olacağına dair doğrulama aldım. Haziran SoP'yi GOW Laufey'in kapatacağını bana söyleyen kaynakla aynı kaynak. Yalan söylemediğimi görebilmeniz için bu gönderiyi Eylül'e kadar tutmaya hazırım. Ayrıca bana, geçen yıl Wolverine için aldığımız gibi bir oynanış fragmanı gösterecekleri ve çıkış aralığının 2027'nin ikinci yarısı olduğu söylendi.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

2027'nin ikinci yarısı dediği tarih de zaten Kasım-Aralık 2027 gibi çıkar oyun. Bunu herkes tahmin ediyor zaten PS6 çıkmadan hemen önce InterGalactic çıkış yapacak bir şekilde.

Sony için muhteşem senaryo yalnız, son sene 100 milyon PS5 sahibine GTA6 ve Intergalactic sat. Kısa süre sonra aynı insanlara PS6'da tekrar GTA6 ve Intergalactic sat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

"Görüşürüz, uzay kovboyu..."

Bu, son derece iddialı Intergalactic sinematik çekimin sonu! Bu oyuncu kadrosu harikaydı! Zamanı geldiğinde inanılmaz çalışmalarını size göstermek için sabırsızlanıyorum!

x (formerly twitter)
    Naughty Dog (@Naughty_Dog) on X
    https://x.com/Naughty_Dog/status/2094462799560810866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 31 Ağustos 2026; 19:39:36 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Naughty Dog, Intergalactic: The Heretic Prophet'ın sinematik çekimlerinin tamamlandığını doğruladı!

"Görüşürüz, uzay kovboyu..."

Bu, son derece iddialı Intergalactic sinematik çekimin sonu! Bu oyuncu kadrosu harikaydı! Zamanı geldiğinde inanılmaz çalışmalarını size göstermek için sabırsızlanıyorum!

x (formerly twitter)
    Naughty Dog (@Naughty_Dog) on X
    https://x.com/Naughty_Dog/status/2094462799560810866

Bir oynanış videosu, bir şeyler gösterin artık be babalar.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU 

• Perşembe görür müyüz?

Hareket Yakalama (motion capture/mocap) tamamlanma süresi ve Resmi Çıkış

The Last of Us : Part 2, 18 Nisan 2019 tarihinde resmi olarak tamamlanmıştır. Resmi Çıkış tarihi : 19 Haziran 2020

Intergalactic : The Heretic Prophet - 31 Ağustos 2026 tarihinde tamamlandı. Çıkış Tarihi 2027 olarak varsayabiliriz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.