Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
28
Favori
28.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun konsepti ilgimi çekti valla açıkçası fragmana cringe olmuştum ama.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU Konsol yatıyor aylardır şöyle peşi sıra exclusive çıksa da oynasak ya. 2 seneden önce gelmez bu.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

“Ofiste oynadığımızı ve inanılmaz olduğunu söyleyebilirim,” (...) ”Sonunda oyunu dünyaya açıp insanlara göstereceğim için çok heyecanlıyım, çünkü size buzdağının çok ama çok ucunu gösterdik. Oyun bunun ötesinde oldukça derinlere gidiyor.”

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU

Kaynak :

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUıgn
    Naughty Dog’s Intergalactic: The Heretic Prophet Reportedly Won’t Make 2026, Neil Druckmann Tells IGN ‘We Are Playing It at the Office and It's Incredible’ - IGN
    https://www.ign.com/articles/naughty-dogs-intergalactic-the-heretic-prophet-reportedly-wont-make-2026-neil-druckmann-tells-ign-we-are-playing-it-at-the-office-and-its-incredible

• Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU
    Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUx (formerly twitter)
    Naughty Dog Central (@NaughtyNDC) on X
    https://x.com/NaughtyNDC/status/1904728842016571634

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marvel's Wolverine ile birlikte 2026'da %99 çıkacağını düşünüyorum. Yaz aylarında yapılacak sunumlarda daha detaylı bir trailer, gameplay vs bekliyorum. State of Play, Showcase veya Geoff'un Summer Games Fest'te bir şeyler gösterecekler diye umut ediyorum.

• Bu arada Neill, TLOU part 3 için, neden çıkacağından emin olmayın dedin diye sorduklarında; önce Intergalactic için heyecanlıyım şu oyunu hayırlısıyla bir çıkaralım da sonraki oyunlar için sonrasında konuşuruz demiş.

• Teknik anlamda ps3 neslinin en kaliteli oyunu The Last of Us’tı. Ps4 neslinde bu oyun açık ara The Last of Us Part 2 di. Bu neslin en kaliteli top seviye oyununun Gta 6 ile birlikte, bence onunda önünde Intergalactic olacağından o kadar eminim ki, Naughty Dog bu konuda zirveyi temsil ediyor. 🫡
    PetShopBoys Parlophoneyoutube
    Pet Shop Boys - It's A Sin (Official Video) [HD REMASTERED]
    https://www.youtube.com/watch?si=T1Y98SRXdz1YvBUC&v=dRHetRTOD1Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 17 Nisan 2025; 15:23:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle aynı düşünüyorum.

Naughty Dog ile Rockstar sektörün standart belirleyicisi zaten, 2 oyunda yolda.

Hâlâ teknik olarak Part II kalibresinde bir yapım yok, karakteri orada bırak yaşamayı, huylarını, davranışlarını, rahatsız edici kısımlarını falan bile görüyorsun, resmen hissediyorsun yani karakteri, hem oynanış, hem ara sahne olarak, fark etmez.

Ellie'nin bir duruma oynanış esnasında hırslı bir şekilde "fuck you" demesi dahi çoğu oyunun ara sahnede veremeyeceği doğallığı ve gerçekçiliği katıyordu.

Bu oyun ne derece manyak bir şey olur onu da ilk oynanış videosuyla göreceğiz inşAllah :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Press a Key

Kesinlikle aynı düşünüyorum.

Naughty Dog ile Rockstar sektörün standart belirleyicisi zaten, 2 oyunda yolda.

Hâlâ teknik olarak Part II kalibresinde bir yapım yok, karakteri orada bırak yaşamayı, huylarını, davranışlarını, rahatsız edici kısımlarını falan bile görüyorsun, resmen hissediyorsun yani karakteri, hem oynanış, hem ara sahne olarak, fark etmez.

Ellie'nin bir duruma oynanış esnasında hırslı bir şekilde "fuck you" demesi dahi çoğu oyunun ara sahnede veremeyeceği doğallığı ve gerçekçiliği katıyordu.

Bu oyun ne derece manyak bir şey olur onu da ilk oynanış videosuyla göreceğiz inşAllah :)
    Bu stüdyo detay manyağı, kalite standartı tavan yapmış bir stüdyo. Dediğin gibi 5 sene geçti hala teknik olarak zirve The Last of Us Part 2 dir. Ps4 gibi sınırlı bir konsolun 7. senesinde bunu başardı bu manyaklar. 😂 Neil Drucmann bir röportajında ; “Intergalactic’in ofiste test edildiğini ve “inanılmaz” bir deneyim sunduğunu” söyledi. Druckmann, “Ofiste oynuyoruz ve gerçekten çok iyi. Oyunculara sunmayı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü daha sadece buzdağının ucunu gösterdik,”

Bu adam bunu söylüyorsa yine neslin en iyi oyunu yolda demektir.

• Vay be duyurulalı 5 ay olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor. ND boş boş işlerle uğraşmasa bu oyunu 1 ay sonra falan oynuyor olabilirdik zannımca. Insallah bir an önce kavusalim.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUx (formerly twitter)
    DomTheBomb (@DomTheBombYT) on X
    https://x.com/DomTheBombYT/status/1924572048610803893

"Bu oyun için çok, çok heyecanlıyım. Belki de herhangi bir oyun için olduğum kadar heyecanlıyım. Şimdiye kadar yaptığımız en derin oyun deneyimi ve bunu göstermek için sabırsızlanıyorum."

@Zuby_Tech (@Zuby_Tech) on X
    https://x.com/Zuby_Tech/status/1925083935253336530

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Naughty Dog Stüdyo Başkanı ve Yaratıcı Ekip Başkanı Neil Druckmann:

"Bu oyun için çok, çok heyecanlıyım. Belki de herhangi bir oyun için olduğum kadar heyecanlıyım. Şimdiye kadar yaptığımız en derin oyun deneyimi ve bunu göstermek için sabırsızlanıyorum."

x (formerly twitter)
    @Zuby_Tech (@Zuby_Tech) on X
    https://x.com/Zuby_Tech/status/1925083935253336530
    Ps6 grafikli ps5 oyunu olacak Intergalactic, Last of us Part 2 de Ps5 grafikli ps4 oyunuydu, Part 1 de ps4 grafikli ps3 oyunu, Naughty Dog bu boru değil 😁💪💙

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 21 Mayıs 2025; 18:6:45 >

• Bende öyle düşünüyorum hocam Zaten bir Rockstar birde Naughty Dog Konsollarda Zirveyi yaşatıyorlar. :)

PS5 Pro ana konusunda bir yazım vardı. TLOU P2 geçtiğimiz nesilde herkes PS5'de oynanmıştır gösterilmiştir denildi. Ama PS4'de kendimiz oynayınca adamlar aşmış demiştik. Büyük İhtimal Intergalactic'de aynı böyle bir oyun hissi oluşturacağını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Bende öyle düşünüyorum hocam Zaten bir Rockstar birde Naughty Dog Konsollarda Zirveyi yaşatıyorlar. :)

PS5 Pro ana konusunda bir yazım vardı. TLOU P2 geçtiğimiz nesilde herkes PS5'de oynanmıştır gösterilmiştir denildi. Ama PS4'de kendimiz oynayınca adamlar aşmış demiştik. Büyük İhtimal Intergalactic'de aynı böyle bir oyun hissi oluşturacağını düşünüyorum.

Adamlar konsolun iliğini kemiğini sömürüp çıkarıyorlar oyunlarını. Uncharted 2 den beri hepsi teknik olarak başyapıt oyunların. Bir firma düşün bütün oyunları jenerasyonun en iyisi, bu Rockstar ve Naughty Dog’a nasip olan bişey, biraz da Santa Monica. Sonra yine zaten Insomniac, Guerilla , Sucker Punch falan geliyor, bu Ps stüdyoları inanılmaz bir seviye 😎

• Naughty Dog, daha önce Telltale Batman oyunları, Telltale Walking Dead oyunları ve Judas ve GoW Ragnarok'ta çalışmış olan bir yazarı Intergalactic için işe aldı.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUreddit
    From the GamingLeaksAndRumours community on Reddit: Naughty Dog has hired a writer for Intergalactic who previously worked on the Telltale Batman games, the Telltale Walking Dead games as well as Judas and GoW Ragnarok
    https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1kwzci1/naughty_dog_has_hired_a_writer_for_intergalactic

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.