Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
28
Favori
28.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2027 yazılmış bu tarih resmi midir? Ben şahsen 2026 yılında çıkışını bekliyorum ya da bu sene sonu da olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

Resmi herhangi bir tarih yok hocam. Bir oyunu 3 yıl önceden duyurmazlar . Bende bu yıl sonları veya 2026 gibi bekliyorum.

Oyun zaten 2020'den beri geliştiriyormuş. 2027 sonları veya 2028'e kalacağını sanmıyorum bende.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yahu hiç bir inancın peygamberini kötüleme , aşağılama yok. Olayın peygamberle ilgisi bile yok. Ayrıca birde kâhin, kehanet sahibi anlamınada geliyor.
    Diyelim ki biri çıktı karşıma ben peygamberim dedi. Adama hakaret edersem tüm peygamberlere hakaret etmiş mi oluyorum ? Sahte var olmayan bi karakter yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 14 Ocak 2025; 17:6:19 >
  • Olayın Peygamberle ilgisi yok ama oyunun isminde sapkın diye geçiyor anlamak mı istemiyorsun?.. Senin adama hakaret etmen o adama hakarettir Peygambere değil.. Burada Peygamber ismi vermese bile "Sapkın" demeleri beni rahatsız etti. Seni rahatsız etmemiş olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin adama hakaret etmen o adama hakarettir Peygambere değil.. Burada Peygamber ismi vermese bile "Sapkın" demeleri beni rahatsız etti.

Anlamadım. Adam peygamberim diyor ben ona sahtesin sapkınsın diyorum. Sadece adama hakaret ediyorum. Yani tekil. Okey dimi ? Oyunda sapkın peygamber diyor ama o nasıl tüm peygamberlere hakaret ediyor ? Peygamberler demiyor isim felan vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 14 Ocak 2025; 17:28:47 >
  • Oyun PS kütüphanesine eklenmiş bile.Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU 

https://www.playstation.com/en-tr/games/intergalactic-the-heretic-prophet/

İslam'a göre ona yada onlara senin zaten sapkın demen dininin emri. Burda neden. Rahatsız oldun anlamadım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Day1 🔥 bekliyoruz ⏳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Recap: Takes place 2000 years in an alternate future that deviated in the 1980s

Naughty Dog spent years coming up with and detailing the timeline

Druckmann jokes "we made a game with TLOU2, we made certain creative decisions that got us a lot of hate. A lot of people love it, a lot of people hated it (Garland quips "who gives a shit"). Exactly. The joke is you know what let's do something that people won't care as much about, let's make a game about faith and religion"

This new religion pops up and becomes prominent where this altered timeline deviates

Spent years building out this religion from the original 'prophet' and how it changed and evolved over the centuries

Religion takes place on the planet Sempiria, then all communication stops

Wanted to make a game about being lonely; "so many games we've done have been about there always being an ally with you, talking - really want you to be lost in a place that you're really confused about what happened here, who are the people here, what was their history"

No one's heard from Sempiria in 600 years, Jordan (main character) has to figure out what happened if she hopes to ever escape

Bonus on the side: Alex Garland thinks TLOU is "better than 28 Days Later", "hugely inspired by TLOU"

Çeviri;

Naughty Dog'un önceki oyunlarında her zaman yanınızda bir müttefik/yoldaş vardı, bu sefer gizemli bir evrende kaybolmuş bir şekilde yalnız kalacaksınız.

2000 yılında alternatif bir gelecekte geçiyor ve inanç/din konuları işleniyor.

Oyunun amacı, kaybolmuşluk hissi ve olayların nasıl bu hale geldiği üzerine düşünmenizi sağlamak ve aynı zamanda gezegenden nasıl kaçabileceğinizi keşfetmek.

Zaman çizgisi sapması nedeniyle yeni bir din ortaya çıkıyor ve bu dinin bulunduğu Sempiria gezegeninde 600 yıldır kimseden haber alınamıyor.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONU
    Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUx (formerly twitter)
    Shinobi602 (@shinobi602) on X
    https://x.com/shinobi602/status/1899170272932196624

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUSonyyoutube
    On this episode of the Creator to Creator podcast, two genre-defining creators realize they've been influencing each other all along. Neil Druckmann (The Last of Us, Intergalactic: The Heretic Prophet) and Alex Garland (28 Years Later, Civil War) meet for a candid conversation on storytelling, pushing boundaries, and tackling the tough questions in the creative process. They dig into what it takes to create worlds that stick with people—and the curveballs that come with it. If you’ve ever wondered what happens when two storytelling masterminds get in a room together, this one’s for you. Behind every great story is a passionate Creator. And every passionate Creator has a great story. Creator to Creator is Sony’s award-winning conversation series that brings together some of the biggest Creators in entertainment for a unique discussion about the inspirations, struggles, and triumphs behind their craft. Listen to this episode wherever you get your podcasts: https://linktr.ee/sony #Sony
    https://www.youtube.com/watch?v=iJUab499PVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Mart 2025; 13:53:27 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Son yapılan röportaja göre 4chan sızıntısı kısmen doğru anlamına geliyor. Tlou 2 sonrasında böylesine tartışma yaratacak bir oyun daha yapmak mantıklı gelmiyor. Neil Druckmann kendine stüdyo kurup oyun yapabilir dilediği gibi arkasında ND markasının olması stüdyoyu sıkıntıya sokacaktır.

-

Intergalactic: The Heretic Prophet için yeni detaylar: 'Keşif ve kaybolmuşluk'

The Last of Us yönetmeni Neil Druckmann, Naughty Dog'un yeni oyunu Intergalactic: The Heretic Prophet hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı. Druckmann, zombi filmi 28 Gün Sonra'nın yazarı Alex Garland ile yaptığı röportajda geliştirme süreci hakkında samimi bir şekilde konuştu ve Intergalactic'in dört yıldır üzerinde çalışıldığını doğruladı.

“Bu konuda ekiple şakalaşıyoruz. Bir oyun yaptık, The Last of Us 2, çok nefret ettiğimiz bazı yaratıcı kararlar aldık. Pek çok insan oyunu sevdi ama pek çok insan da nefret etti,” diyen Druckmann'ın sözleri üzerine Garland ise şakayla “Kimin umurunda?'' diyerek karşılık verdi. “Kesinlikle,” diyen Druckmann, sözlerine “Ama şaka şu ki, biliyor musunuz, hadi insanların o kadar da umursamayacağı bir şey yapalım - inanç ve din hakkında bir oyun yapalım.” şeklinde devam etmiş.

Jordan A. Mun'un Tati Gabrielle'i canlandırdığı Intergalactic: The Heretic Prophet, alternatif bir tarihsel zaman çizgisinde geçiyor ve yıllar içinde “değişen, evrimleşen ve oldukça belirgin bir din” olacağı da belirtilmiş. Yani oyun alternatif zamanla birlikte kendi içerisinde şekillenen bir dine sahip olacak. Jordan, yüzyıllar sonra bu dinin yörüngesinden çıkan ilk kişi olmayı umuyorsa, tüm becerilerini ve zekâsını kullanmak zorunda kalacak.

Druckmann “Tüm bu din tek bir gezegende geçiyor ve bir noktada tüm iletişim kesiliyor. Ve siz de ödülünü kovalayan bir ödül avcısını oynuyorsunuz ve o da bu gezegene düşüyor. Yaptığımız önceki oyunların çoğunda her zaman yanınızda bir müttefikiniz oluyordu. Burada ne olduğu, buradaki insanların kim olduğu, geçmişlerinin ne olduğu konusunda gerçekten kafanızın karıştığı bir yerde kaybolmanızı istiyorum. Ve bu gezegenden kurtulmak için - tekrar ediyorum, 600 yıldır bu gezegenden haber alınamıyor - eğer kurtulma şansınız olmasını umuyorsanız, burada ne olduğunu bulmanız gerekiyor.”

https://tr.ign.com/intergalactic-the-heretic-prophet/127970/news/intergalactic-the-heretic-prophet-icin-yeni-detaylar-kesif-ve-kaybolmusluk

• The Witcher IV ve Intergalactic: The Heretic Prophet, 2027 yılına kadar çıkmayacak! (Jason Schreier)

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 SÜRELİ ÖZEL | ANA KONUx (formerly twitter)
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1904834563957731738

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Intergalactic 2027’de çıkar bence PS6’dan hemen önce, Last of Us’ın PS3’ün son demlerinde çıkması gibi. PS6’ya da gelişmiş versiyonu çıkar.

Witcher 4 de 2028’den önce çıkmaz diye tahmin ediyorum. PS5’e de çıkar ama PS6’da daha iyi olur Cyberpunk 2077 gibi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.