Şimdi Ara

Naughty Dog PS4 teknolojisine farklı yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabii ki firma Naughty Dog olunca, dertler başka

PS4 ile yapılabilecekler konusunda Sucker Punch, Polyphony, Guerilla gibi köklü birinci parti geliştiricileri onlarca demeç verdiler bugüne dek. Hemen hemen hepsi PS4'ün sunduğu imkânlara farklı bir noktadan yaklaşıyordu, fakat hepsinin ortak noktası daha kaliteli grafiklerle daha kapsamlı bir dünya yaratma imkânıydı. Naughty Dog farklı bir yaklaşım ortaya koydu. Last of Us'ın kreatif direktörü Neil Druckmann grafiklerin gelişmesinin güzel olduğunu, ama oyuncuların her zaman "daha gerçekçi kirpikler" istemeyeceklerini savundu.

Druckmann ve genel olarak Naughty Dog'a göre PS4'ün en heyecan verici yanı hikâye anlatımında önünü açacağı gelişimler olacak. Last of Us'ı yedi yıllık bir cihazda geliştirirken çok zorlandıklarını söyleyen Druckmann, PS4 ile birlikte hikâyenin "anbean oyuncunun girdilerine tepki verecek" noktaya gelebileceğini söyledi. Bildiğimiz gibi Naughty Dog PS4'e yeni bir oyun geliştiriyor. Yedi yıllık PS3'le Ellie'yi yapan firmanın yepyeni PS4'te yapabileceklerini bu beyandan sonra çok merak ediyoruz.

http://www.merlininkazani.com/Naughty_Dog_PS4_teknolojisine_farkli_yaklasiyor-haber-65792p1.html

• Merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz.
  • Bu firmanin yapabileceklerine dair en ufak şüphem bile yok. Başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz.
  • Naughty dog, Quantic dream ve rockstar olmasa ne yapacağız biz?
  • ND'nin ismi geçince ister istemez mutlu oluyor insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adana Devleti

Naughty dog, Quantic dream ve rockstar olmasa ne yapacağız biz?

eıss portt dını geymmm

http://na.square-enix.com/us/games

squre de iyidir :))
  • Zıplama özürlü platform kahramanı bir JAK gelmediği sürece başarılar diliyorum bende. Herifler konsollar arasında zik zak çizerek gidiyorlar. PS1'de Crash'i millete ben tavsiye ederdim . Fakat PS2'de Jak'ın J'sini bile duymadım. PS3'te Uncharted 1'i bitirdim ve oynadığım en iyi üç oyundan birisiydi. Umarım 4'te yine dibe vurmaz bu ekip.
  • Meraka gerek yok
  • Uncharted 4 ü,The Last Of Us 2 yi duyursalar ps4 satışları x2 olacak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Zıplama özürlü platform kahramanı bir JAK gelmediği sürece başarılar diliyorum bende. Herifler konsollar arasında zik zak çizerek gidiyorlar. PS1'de Crash'i millete ben tavsiye ederdim . Fakat PS2'de Jak'ın J'sini bile duymadım. PS3'te Uncharted 1'i bitirdim ve oynadığım en iyi üç oyundan birisiydi. Umarım 4'te yine dibe vurmaz bu ekip.

yok hocam artık kolay kolay dibe vuracaklarını hiç sanmıyorum. Uncharted 3'de harikaydı. Sanırım artık bir çizgi yakaladılar. Bakalım bekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Uncharted 4 ü,The Last Of Us 2 yi duyursalar ps4 satışları x2 olacak ama

Aynen kaldıki bu 2 oyun ps3'e bile duyurulursa büyük sükse yapardı ps4'ü geçtim...
  • Her şey grafik değil dediklerine göre aşırı bir fark olmayacak demek ki. Açık dünya Uncharted olsa keşke. Çok acayip olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.