Şimdi Ara

Nathan Drake geri döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Nathan Drake in hikayesi tamamen bitti mi yoksa ilerde geri döner mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 9 Ekim 2017; 16:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nathan Drake'in hikayesinin bittiğini düşünüyorum. Olurda ND, Uncharted serisini devam ettirse bile yeni bir ana karakter ile yola devam edecektir.
  • En uygun aday kızı bence unc 4 ten sonra devamı gelecekse 5 olarak kızıyla tomb raider tarzına dönebilir oyun, mutlaka oyunda kendiside olur zaten kızının yanında sullıvan tarzı olarak devam eder
  • Sonu itibariyle nathan hala maceraya atılabilecek fiziksel yapıya sahipti. Ara ara kızıda yardıma koşar...
  • Dönünce ne olacak? Başka karakterlerle devam etse bence daha iyi olur

• Sony sıçışa geçerse bu plan herzaman olur ama uzun vaade de çok zor kızı ile devam edeceklerdir diye düşünüyorum.

• Kızı devam eder Nathan da ya Sullivan rolüne bürünür ya da ufak bi rolde gözükür.

Bu sony nin finansal durumuna bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında Nathan'ın Annesi Cassadra ile Evelyn'in
    4. oyunda malikanede karşılaştığımız yaşlı kadın
    maceralarını anlatan, 1960'larda geçen bi oyun olsa efsane olurdu...
  • Tlou2 'de böyle bir sürpriz görürmüyüz acaba. Millet şaşkına döner ama çok abartı olur :D

• Uncharted serisini çok sevsem bile 4. oyunun konusuna, eski oyunlarda olduğu gibi iyi yazılmış diyaloglarının olmayışına bakarsak, Uncharted 5'de önceden kaç oyundur bize hiç anlatılmayan, ipucu verilmeyen amcaoğlu gelir ve Nathan'a kuzen benim borcum var o yüzden aileni her şeyini bırak, biliyorum beni 15 senedir görmedin ama sen yine bırak yardım et der Nathan'de kabul eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

En uygun aday kızı bence unc 4 ten sonra devamı gelecekse 5 olarak kızıyla tomb raider tarzına dönebilir oyun, mutlaka oyunda kendiside olur zaten kızının yanında sullıvan tarzı olarak devam eder

Bu fikir aklıma yattı. Ama bana kalırsa Uncharted 5'te Sam'i yonetecegimiz çok bariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Tlou2 'de böyle bir sürpriz görürmüyüz acaba. Millet şaşkına döner ama çok abartı olur :D

Abartı değil saçmalık olur, gta'da jon marston'ı görelim o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.