Şimdi Ara

Nasır ameliyatı oldum(ssli) yeni ss geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Nasır ameliyatı oldum(ssli) yeni ss geldi

Edit:Yeni ssler geldi soru sorun beyler.
     Nasır ameliyatı oldum(ssli) yeni ss geldi Nasır ameliyatı oldum(ssli) yeni ss geldi Nasır ameliyatı oldum(ssli) yeni ss geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italinecik -- 14 Temmuz 2014; 23:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nasır Ameliyatı Olanların Yorumları

Nasır ameliyatı, ayaktaki nasırların ağrı ve rahatsızlığa neden olduğu durumlarda yapılan cerrahi bir prosedürdür. Ameliyat genellikle ayak cerrahı tarafından ayakta tedavi bazında gerçekleştirilir ve lokal anestezi uygulanır.

Ameliyat sırasında cerrah nasırı ve etrafındaki fazla dokuyu çıkarır. İşlem genellikle 30 ila 60 dakika sürer ve ayak iyileştikçe bandaj veya özel ayakkabılar giymek gerekebilir.

Nasır ameliyatı olan kişilerin yorumları genel olarak olumludur. Çoğu kişi ameliyattan sonra ağrı ve rahatsızlıkta önemli bir azalma bildirir. Ayrıca nasırın tekrar oluşmasını önlemek için ameliyatın etkili olduğu belirtilmektedir.

Ancak, nasır ameliyatı bazı riskler de taşır. Bunlar arasında enfeksiyon, kanama ve yara iyileşme sorunları yer alır. Bu riskler nispeten nadirdir, ancak ameliyat öncesi ve sonrasında dikkatli bir şekilde ele alınması önemlidir.

Nasır ameliyatı düşünüyorsanız, ayak cerrahınızla prosedürün yararları ve riskleri hakkında detaylı bir şekilde görüşmeniz önerilir. Ayrıca ameliyat sonrası iyileşme sürecini ve bunu nasıl yöneteceğinizi sormanız önemlidir.

Nasır Ameliyatı Olanlar İçin İpuçları

Nasır ameliyatı olduktan sonra iyileşme sürecini hızlandırmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• Ameliyat bölgesini temiz ve kuru tut.
    • Ayakkabılarına bandaj veya özel ayakkabılar giyerek baskıyı azalt.
    • Ağrı kesiciler kullanarak ağrıyı yönet.
    • Ameliyat bölgesinde şişliği azaltmak için buz uygula.
    • Ayaklarını düzenli olarak yükselt.
    • Ameliyat bölgesinde enfeksiyon belirtileri (kızarıklık, şişme, akıntı) varsa derhal doktoruna başvur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun. Neden kaynaklandı bir anlata bilirmisimiz ?

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminem_Stan

Geçmiş olsun. Neden kaynaklandı bir anlata bilirmisimiz ?

Valla hiç bir fikrim yok. Doktorlara görede belirsiz. Ayakkabı falan yapmıştır dedi. Sağolun

• Ersan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var acı falan çektin mi dostum az bilgi ver
  • Nasır oldun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

bende de var acı falan çektin mi dostum az bilgi ver

3 Yıldır vardı zate.Sertleşen yerleri kendim kesiyodum. Köke inemediğim için sürekli rahatsız ediyordu nasır. Ameliyat olursa lokal anestezi fazlasıyla acıttı. Şuan ameliyattan çıkalı 3 saat oldu sızılar ağrılar başladı

• Geçmiş olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

bende de var acı falan çektin mi dostum az bilgi ver

3 Yıldır vardı zate.Sertleşen yerleri kendim kesiyodum. Köke inemediğim için sürekli rahatsız ediyordu nasır. Ameliyat olursa lokal anestezi fazlasıyla acıttı. Şuan ameliyattan çıkalı 3 saat oldu sızılar ağrılar başladı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.