Şimdi Ara

Nasıldır: Numark PT-01 Pikap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pikapla beraber Bose Companion 3 2+1 ses sistemi ve bir amfi düşünüyorum. Pikabın ses kalitesi hakkında fikriniz var mı? Bir ara D&R'da vardı ama sonra kaldırmışlar. İlk pikabım, alırsam memnun kalır mıyım?

• Sahsi gorusum numark almamandır.Technics almandır.Ama fiyatları biraz pahalı technics'in.
    Tabi bu sana baglı.

Yenimi baslıyacaksın ? Orta seviyelerde falanmısın ?
  • Yeni başlayacağım de başlıyorum derken dj'lik yapmayacağım. Amacım sadece müzik, ses konusunu dersen uzun süre Hi-End sistemlerle uğraştım. Lakin pikap konusunda eksiğim.
    Dediğin gibi Technics düşünüyorum artık. Çünkü başka birisi de bana onu tavsiye etti. Amfi konusunda da kararsızım.
  • o zaman numark alabilirsin.Yani muzikal proje yapmıyacaksan amacın sadece kendini gelistirmek vs ise numark al.Numark'da iyidir ama eger gercek bir dinleyici karsısına cıkacagın zaman technics'dir...
  • Yardım için teşekkürler, sanırım Technics düşüneceğim.
  • denon da al derim ama fiyatları tabiki tuzlu biraz
  • Arkadşım bende Dual HS-53 marka pikap var.. babadan kalma..
    ve 72 - 74 yılından kalma Deep Purple, Led Zeppelin plakları var...
    hatta bülent ortaçgilim benimle oynar mısın albümü de var...
    ses konusunda şu kadarını söyleyeim.. kendi üzerinde amfisi olmasına rağmen
    ben onu sony (S-Master) amfiye bağlayıp çok çok tatmin edici ses alıyorum...

ikinci el çalışan bir pikap al bence ilk baş...
    sadece müzik dinlemek için tabe..

DJ'lik ile filan uğraşacaksan technics ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer A-A6-J Anfi nasıldır???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • project audio,thorens bu iki marka gayet gzldir.özellikle project audionun f/p leri cok gzldir.thorens brz pahalıdır ama para derdim yok diosan linn almanı tavsiye ederim.bnce technics leri fln kafandan sil
  • bende sadece dınlemek ıcın dusunuyorum b pıkapı. sızce yeterlımı ? yamaha marka amfıye sahıbım. ses konusunda tatmın edermı ?
  • dün aldım pt01 i ses konusunda müzik setine bağladım ses düzeyi idare eder fakat şekli en kullanımı için pek uygun değil kolu biraz hafif kelepçeyi kapatmadığınızda hemen çıkabiliyor yuvasından 3 kere düştü igenin üstüne neyseki çalıyor hala 90 ytl fazla verip denon d29f al derim yinede ses kununda birşey söyleyemem hangisi iyidir diye ama bütçem uygun dersen marantz a bir bak 600 ytl ye var bitane
  • Bende alacağım nereden bakılıyor? Sıfır mı ikinci el mi? Yardım.
  • sıfır aldım hepsiparis le eniyiteknoloji de var
  • bu pikabı kullanan var mı?
  • ölüyü diriltelim:
    kutu içeriğinde 45rpm adaptörü dahildir derken cihaz üzerinde 33,45 ve 78 lik plaklar için rpm ayar butonu mevcut.
    tek adaptör ile bu ayarlama ve farklı plakları çalabilme özelliğini gösterebiliyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.