riske atabileceğim 100bintl param var beyler, bu parayla zengin olmam lazım ne önerirsiniz ? 100bini 1milyon yapmam lazım |
nasıl zengin oluruz ?

-
-
Tek başına yola çıkıp da zengin olabilen azdır. Legal yollardan ise imkansıza yakındır.
Ama uygun bir ekiple ve kalabalık olarak yola çıkılırsa, hedefe daha kolay ulaşılır.
-
O parayı keşke bana versen bankama :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
-
tarım sektörü
-
gıda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zengin olma taktiklerini anlatan bir kitabın çok özel pdf si var elimde
10 tl ye satıyorum eğer ilgilenirsen pm at
-
1 milyon olunca zengin olacağını sanan birisi asla zengin olamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7
1 milyon olunca zengin olacağını sanan birisi asla zengin olamaz. -
Yapistir yarin trabzona 300 bin yap. Sonra haftaya yapistir fbye 500 bin yap. Ertesi hafta fbye handikap at al sana 1 milyon gule gule harca. 😂😂 -
Senin 400 bin liran yok muydu? 300 bin lirasına ne oldu? Yoksa o başkası mıydı?
-
Borsada küresel gerilmeler oluyor onları takip etsen en az yüzde 20 kâr 3 ayda sonra eflasyona karşı durmak için altın vb yapmalı -
la olm kripto para takip et millet doge coinden vur kac yapti.ben %50katladim 1günde paramı
kumar yada borsa
quote:
Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0la olm kripto para takip et millet doge coinden vur kac yapti.ben %50katladim 1günde paramı
çok iyimiş hocam ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10çok iyimiş hocam ya
Alıntıları GösterBilmediğin işlere yatırma; Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonBilmediğin işlere yatırma; Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursun.
Alıntıları Gösternaapcaz peki hocam
-
En Beğenilen Yanıtlar

zengin olma taktiklerini anlatan bir kitabın çok özel pdf si var elimde 10 tl ye satıyorum eğer ilgilenirsen pm at |
Benzer içerikler
- oralet zararlı mı
- eski sevgilimi çok özlüyorum
- mokoko fıkrası
- ad soyaddan kişisel bilgilere ulaşma programı
- su kaplumbağası öldü mü kış uykusunda mı
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X