Şimdi Ara

Nasıl Soyuldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server : Eldorado

Charıma bi girdim elinde silahı yoktu. Kasaya falan baktım silah yok sonra bi kaç item in daha gittiğini anladım.
    İlginç olan şudur ki +3 setime dokunmamışlar sadece parayı lvl 53 wolf ü 56+3 ve 60+5 glavie yi almışlar.

Çok fena sinirlerim bozuldu.

13 tane falan elix acc var 10tane shield eldorado serverında almak isteyen varsa pm atabiliR.

• rumata loader kullanmayın...
  • aynı olay dün benim başıma geldi garip olan şudurki 1 kaç item ve 16m para almıslar.. charda 72+5 , 64+5 staff vardı almamıslar.. bu üzücü olayda tek güldügüm şey şu oldu; adam 32 lik ezik yüzügümü almıs hey ALLAH'ım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lamb Of God

rumata loader kullanmayın...

Ne diyosun sen bilgiçlik yapma öyle saçma salak şeyleri kullancak birisi değilim.
  • Aynı serverda oynayan "gerçek dünyadan" bi arkadaşın yapmış olabilir. Seni tanımayan biri olsa hepsini alırdı...

Rumata Loaderı tarattım birşey çıkmadı. Loaderlar ilk çıktığından beri kullanıyorum daha böyle bir durumla karşılaşmadım.. [Umarım da karşılaşmam ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theeric -- 14 Haziran 2008; 14:58:42 >
  • Rumata Loader sayesinde birçok kişinin charları hackleniyor.bilginiz olsun da kullanmayın...
  • Orjinalden alıntı: theeric

Aynı serverda oynayan "gerçek dünyadan" bi arkadaşın yapmış olabilir. Seni tanımayan biri olsa hepsini alırdı...

Böyle bi vatandaş var ama yapçağını sanmıorum 88 lvl biri diğeri de 60 lvl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

Aynı serverda oynayan "gerçek dünyadan" bi arkadaşın yapmış olabilir. Seni tanımayan biri olsa hepsini alırdı...

Rumata Loaderı tarattım birşey çıkmadı. Loaderlar ilk çıktığından beri kullanıyorum daha böyle bir durumla karşılaşmadım.. [Umarım da karşılaşmam ]

+1
  • Şifre değiştirirken de:

We can not allow to change password because information that you have entered do not match please check and enter again. Diyor.

Ne demek bu
  • Bu tip oyunlar insanları değiştiriyor babandan bile şüphelen

Girdiğin bilgiler birbirini tutmuyormuş...
  • soyulmak korkusundan artık charımdan hiç çıkmıyorum

sadece dcler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Şifre değiştirirken de:

We can not allow to change password because information that you have entered do not match please check and enter again. Diyor.

Ne demek bu

şifre gitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Şifre değiştirirken de:

Ne demek bu

bilgilerini yanlış girmişin kardeş
    tekrar kontrol et bi hata yapmışın bilgilerde :)
  • Şu ana kadar çarı çalınan 3 arkadaşımda dikkatimi çeken şey hepsi aynı siteden aynı loaderi indirmişler indirdikleri loaderdede tabiki keyloger var 1.sinin 78 lv çarı 2.si nin 64 lv çarı 3. sünün 56 lv çarı soyuldu ve halende soyulmaya dvm ediyor
  • rumata loader 'loader for testestorone' yazan zamazingomu? başka bir loader onerebilirmisiniz o zaman?? çunku 1 ay boyunca pre'm yok :S resmen demir attım lv 58 e bu arada geçmiş olsun

edüt: unutkanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 14 Haziran 2008; 17:01:10 >
  • Millet soyuluyor topu loader'e atıyor.Loadere güvenmiyorsan kullanma!Ben ilk çıktıgından beri kullanıyorum hiçbirşey olmadı inşallah olmazda.
    Geçmiş olsun
  • Loader ın ne olduğundan bile haberim yok öyle zırtapoz şeylerle işim olmaz.

Bu arada eldoraro serverında 32 sos glavie 16 sos glavie ve 7dg +3 garment set satılıktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_Am_Muslim

Şu ana kadar çarı çalınan 3 arkadaşımda dikkatimi çeken şey hepsi aynı siteden aynı loaderi indirmişler indirdikleri loaderdede tabiki keyloger var 1.sinin 78 lv çarı 2.si nin 64 lv çarı 3. sünün 56 lv çarı soyuldu ve halende soyulmaya dvm ediyor

şifrelerini degiştirmediler mi?
  • Yeni konu açmak istemedim de yeni char açıcam ne açsam acaba ? Tavsiyeleriniz var mı?
  • sürekli aynı pc de oynadıkları için şifre yi değiştirselerde çalan yine çalıyor belirli bi müddet sonrada çar gidiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

Orjinalden alıntı: I_Am_Muslim

Şu ana kadar çarı çalınan 3 arkadaşımda dikkatimi çeken şey hepsi aynı siteden aynı loaderi indirmişler indirdikleri loaderdede tabiki keyloger var 1.sinin 78 lv çarı 2.si nin 64 lv çarı 3. sünün 56 lv çarı soyuldu ve halende soyulmaya dvm ediyor

şifrelerini degiştirmediler mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.