Şimdi Ara

Hangi serverda olduğumu unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni başladım oyuna, dalgasına gireyim demiştim o yüzden seçtiğim servera dikkat etmedim, şimdiyse hatırlayamıyorum.
    Evet yeni başladığımdan dolayı levelim yüksek değil ama yeniden başla demeyin, serverımın hangisi olduğunu bulma şansım var mı?

• olm hepsine tek tek gir bul charını
  • Ya zaten ne zaman girmeye çalışsam crowded mi ne ondan yazıyor, bi türlü giremiyorum, deminden beri uğraşıyorum ancak bi kere girebildim o da yanlış servermış.
    Yani bi yerden öğrenemiyoruz öyle mi, mutlaka deneyeceğim her serverı?
  • hangi serverda olduğunu biryerden öğrenemessin senin bilmen lazım bu arada oyun ağzına kadar dolu o yüzden kimse giremiyo normal yani
  • heralde yanlıs hatırlamıyosan sro nun offıcal sıtesınde ID-PW yazarak charlarını gorebılıyosun we serwer ını ama tam emın deılım onu bı dene ıstersen

www.silkroad-online.net (-- kaldır )
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

heralde yanlıs hatırlamıyosan sro nun offıcal sıtesınde ID-PW yazarak charlarını gorebılıyosun we serwer ını ama tam emın deılım onu bı dene ıstersen

www.silkroad-online.net (-- kaldır )

• Knight oynuyordum, sinir oldum bıraktım (paralı hesap değildi nasıl olsa) bu daha iyi dediler bağlantı olarak, buna başladım ama Knight'tan da iğrençmiş Silkroad, her dakika dolu olur mu bi oyun ya!?
    Neyse bi iki kere daha deneyeceğim, bu sefer kendi hesabımı istemiyorum herhangi bi servera bağlansa da olur, olmazsa Knight'a geri dönecem, o da olmazsa bırakıyorum bu oyunları, hem Açıköğretim sınavlarına 1 aydan az zaman kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu oyunun adını unuttum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.silkraod-online.net (- yok) gir ordan uyeliğinle giriş yap sonra personal infoya bas acılan sayfada dikkatli bak change character name war ona bas orda tum serverlar ve serverlardaki adamlarını görebiliosun ordan bak hangi serverdaymıs ( mesela charının adı ahmet ama serverını hatırlamıosun ya orda tum serverlar war ordan bak hangi serverda olduğuna)

ellerim ağrıdı bea
  • Serverları görüyorum ama adamlar kısmı boş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sano

Serverları görüyorum ama adamlar kısmı boş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotregrA

quote:

Orjinalden alıntı: sano

Serverları görüyorum ama adamlar kısmı boş.

pardon yaw önizle yapıcaktım bos attım ozur deilerim
    eğer dedimi yapınca acılmadıysa biraz bekle yine gozukmuyosa yeni char ac
  • Abi inanamıyorum ya, oyuna girdim hem de aradağım serverda ama nasıl olsa gene girmeyecek deyip servera yine bakmayı unuttum. Şimdi oyundayım, oyunun içindeyken öğrenebilir miyim?
  • Burası hangi server diye sor.
  • "aman allahım nerdeyım ben burası neresı nere dustum ben" dıe sorarsan cvp kesın gelecektır ama sorunun karsılıgımı olur emın deılım :)
  • aynı pc den baglanıyorsan çıkış yaptığın zaman,tekrar girmeyi denediğinde bir önceki giriş yaptığın serwer çıkar.
    yani daha da açığı; oyuna bağlanırken serwer seç kısmına girme,direk orada yazan serwere gir orası senin serwerin.
  • Eyvallah, çok teşekkür ederim, soru sormayı da çıktığımda tekrar girmeyi de deneyeceğim.
  • Arayan bulur
  • SİTESİNDEN OGRENEBİLİRSİN
    bulamazsan gir alexsandır a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.