Şimdi Ara

Nasıl saçımı böyle yaparım ? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçım düz bu arada

• camdan atla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ot iç
  • Kıvırcık mı diyorsun anlamadım?

Eğer öyle diyorsan benim saçlarda düz bende çok araştırdım düz saç nasıl kıvırcıklaştırılır diye ama maalesef
  • Sende öyle durmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Kıvırcık mı diyorsun anlamadım?

Eğer öyle diyorsan benim saçlarda düz bende çok araştırdım düz saç nasıl kıvırcıklaştırılır diye ama maalesef

Sonunda doğru yorum geldi.

Aynen hocam saçım bundan uzun şimdi kestireceğim kulak kısmını ense kısmını böyle kabarık olmasını istiyorum fakat benimki dümdüz yapışık gibi of hiç öyle yapmanın yolu yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafana hiç tarak değdirme. Öyle bir değdirme ki saçın tarağı götürünce bomba diye karakola götürecek duruma gelsin.

•  Nasıl saçımı böyle yaparım ? [SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 15 Kasım 2014; 14:15:06 >
  • up
  • Prize demir çubuk sok
  • Bin dolarlık saç kesimleri onlar, size birşeye benzemiyor gibi görünsede adamlar yeşilleri akıtıp stil sahibi oluyorlar. Mahalle berberiniz kesemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Kıvırcık mı diyorsun anlamadım?

Sonunda doğru yorum geldi.

Aynen hocam saçım bundan uzun şimdi kestireceğim kulak kısmını ense kısmını böyle kabarık olmasını istiyorum fakat benimki dümdüz yapışık gibi of hiç öyle yapmanın yolu yok mu

Bir haftasonu annenin kuaförüne git ve perma yapılmasını istiyorum de. Gerisini onlar halleder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.