selamlar Liseli öğrenciler olarak nasıl para kazabiliriz. Harçlığımızı çıkarsak yeter. İnternetten de birşeyler olabilir. İnternet bilgim üst düzeyde.
www.bedavaparakazan.com
Üst düzeyse ne yapacağını bilirsin zaten.
BurgerKing'de falan çalış
Yav bende
Site yapmayı biliyorum.
Online oyun serverları açabiliyorum.
Oyun scriptleri kurabiliyorum..
Html php asp bilgilerim hepsinden azar azar var.
Ama bir türlü para kazanamıyorum..
Herkes beleş istiyor
okulda şans oyunu düzenle mesela 2 zar at herkez bi sayıya yatırsın ama sadece 6 ,7,8 kasa olsun diğerlerine de parayı yatıranlar oynasın nerdeyse para %50 her zaman kasa yani size gelir
www.ptcuye.com sitesine git orada para kazanmanın bir çok yolu var
zor iş interneten para kazanman. reklamlara tıkla mail oku boş işler bunalr. part time işe gireceksin, burger king,mcdonalds gibi yerlerde çaılışırsan olur
quote:
Orjinalden alıntı: Or_By
zor iş interneten para kazanman. reklamlara tıkla mail oku boş işler bunalr. part time işe gireceksin, burger king,mcdonalds gibi yerlerde çaılışırsan olur
peki oralarda 18 yaş altı çalışabiliyor mu? ben 17 yaşındayım örneğin çalışabilir miyim?
okulda poster sat ben öle yapiyorum paraya para demiyorum valla
NoT:Okulda salak kızlar olması lazım
hmm güzel konu kardeş bilgisayar bilgin varsa teknik servisede girebilirsin ben sordum almadılar
usta 17 yasındasın lisedesin 9. sınıf vardır kesinlikle kes önlerini bi de döve döve helal ettir hiç denemedim ama sen bi dene ^^
quote:
Orjinalden alıntı: T.R.U.G.
usta 17 yasındasın lisedesin 9. sınıf vardır kesinlikle kes önlerini bi de döve döve helal ettir hiç denemedim ama sen bi dene ^^
Döve döve nasıl helal olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme