Şimdi Ara

Nasıl MC olabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz eğleniyim diye fake konu açtım , öyle bir yazmışım ki millet ciddi misin demeye başladı.yazdıklarımın hepsi fake , zaten meslek lisesine gitmiyorum.vurun öldürün şimdi beni.

evet millet haftalardır sınıfımda eziliyorum.bana sen mc değilsin senin nickin bile yok diyorlar.herkes şarkılar yazıyor sonra nette paylaşıyor.ben emsi şu şu diyorlar.senin nickin ne diyorlar ben emsi değilim diyorum.herkes beni emsi olmadığım için dışlıyor.hep dalga geçiyorlar.dombili baykuş hasan bile emsi oldu sen olamadın diyorlar.bu arkadaşlara nasıl cevap vermeliyim.emsi olmak için nereden başlamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 2 Ocak 2011; 17:32:36 >

• onlar özenti onlara özenti olduklarını söyle şarkılarıda berbat pis özentiler olduklarını söyle onlara
  • Kırtasiyeden 3 liraya mikrofon alarak başlayabilirsin. Müslümün bi kaç parçasını editler beat yaparsın. Sonra arrrabeskreap emsey karadonlu diye bi nick alsana rapper işte
  • Mc ligi ne hale getirdiler ya. biz kucuk underground alemimizde mutluyduk.
  • sen mc değilsin senin nickin bile yok
  • arkadaşlar sorun da orada başlıyor.onlar biz kimseye özenmiyoruz diyorlar.herkesin kendi tarzı var diyorlar.içlerinde çok yetenekli emsiler de var , kötüler de var.yetenekli emsiler beni hep eziyor.kavga edemiyorum onlardan korktuğumdan.tanınmış emsilerin hep arkileri oluyor.onlardan da korkuyorum.3liraya mikrofon biraz ucuz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�
    arkadaşlar sorun da orada başlıyor.onlar biz kimseye özenmiyoruz diyorlar.herkesin kendi tarzı var diyorlar.içlerinde çok yetenekli emsiler de var , kötüler de var.yetenekli emsiler beni hep eziyor.kavga edemiyorum onlardan korktuğumdan.tanınmış emsilerin hep arkileri oluyor.onlardan da korkuyorum.3liraya mikrofon biraz ucuz değil mi ?

ciddiye aldi O.o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olur musunuz?
    20 yıl önce açıldı
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donalds bile mc oldu sen olamadım yuh be
  • tabii ki ciddiye alacağım.emsi olmadığım için okul hayatım berbat.yakında hocaların kulağına giderse belki sınavlarda notlarımı bile kırarlar.sınıfta dhden sözlüklerden , repliklerden haberi olan yok.herkes son ses müzik açıp dinliyor.boş derste 10 şarkı birbirine giriyor.psikolojim altüst oldu o seslerden.gelip enseme vurup dalga geçenlerden de bıktım.emsi olmak istiyorum.
  • bunca insan konuda kimse bu kardeşine yardım etmeyecek mi.meslek lisesine gittim diye başıma geliyor bunlar.ah keşke düz liseye gitseydim de orada burjuvalarla okusaydım.hem orada herkes inna,ke$ha,katy perry dinler.kimse de bana emsi ol demezdi.ben de takılırdım kendi çapımda.
  • Arkadasim antik romada yasamiyoruz eger rap yapmak istiyosan yap ama baskalarinin zoruyla muzik yapma. b.k gibi seyler cikar zaten ortaya istemezsen.
  • yapmak istiyorum ama onlar müziklerine rap demiyorlar.sagopaya cezaya küfrediyorlar.yabancı müziklerden haberleri yok.varsa yoksa kendi aralarında emsiliğin geleceğini konuşuyorlar.ben bizim forumdan bahsetmeye çalışınca bana kendi bedava hosting ile aldıkları forumları tavsiye ediyorlar.hep faceden birbirleriyle emo dilinde konuşuyorlar.konu dışına gelin diyorum.biz kendi müziğimizi yaparız öyle yerlere gelmeyiz diyorlar.herkesin saçı beckhamın yandan yemiş modelinden.çoğunun elinde tesbihler var bana yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�
    yapmak istiyorum ama onlar müziklerine rap demiyorlar.sagopaya cezaya küfrediyorlar.yabancı müziklerden haberleri yok.varsa yoksa kendi aralarında emsiliğin geleceğini konuşuyorlar.ben bizim forumdan bahsetmeye çalışınca bana kendi bedava hosting ile aldıkları forumları tavsiye ediyorlar.hep faceden birbirleriyle emo dilinde konuşuyorlar.konu dışına gelin diyorum.biz kendi müziğimizi yaparız öyle yerlere gelmeyiz diyorlar.herkesin saçı beckhamın yandan yemiş modelinden.çoğunun elinde tesbihler var bana yardım edin.

Acidim lan. kac kurtar kendini yada normal insanlari bulup hayatta kalmaya calis orada. yada onlardan biri ol ve konu disina adimini atma.
  • Atma Ziyaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farez

Kırtasiyeden 3 liraya mikrofon alarak başlayabilirsin. Müslümün bi kaç parçasını editler beat yaparsın. Sonra arrrabeskreap emsey karadonlu diye bi nick alsana rapper işte

adam haklı
  • meslek lisesi diyorum ya , herkes burada öyle.sanki herkes birbirini çekmiş.düz lisenin çıkışına bakıyorum insanlar ne kadar seviyeli.ne kadar güzel giyiniyorlar.herkes mutlu.bizde herkes kavga ediyor.herkes kendi müziğini son ses açıyor.hayatımın dönüm noktasındayım.ama onların arasına karışmak istemiyorum.onlar gibi olmak istemiyorum.ben şimdi ne isem o olmak istiyorum.ben bu okula gelerek hata etmişim.emsilik de emsilik adamların başka işi yok.hocalardan bile emsiliğe sempatiyle yaklaşan var.
  • forumda ne zaman konu açılsa tonla tavsiye gelir.ben böyle ezik olduğum için mi bana tavsiye vermiyorsunuz.ayfon dördüme oyun tavsiyesi desem herkes birşeyler yazardı.bu mu sizin emsiliğe bakış açınız.sizin hayatınızda hiç dönüm noktası olmadı mı.siz hiç emsilerin arasında emsi baskısı altında müzik yapmaya zorlanmadınız mı.kızların bile ensekökünüze şaplak atmalarına çaresiz çaresiz bakmadınız mı.benim eyyorlamam bu kadar lütfen bana yardım edin.
  • birisi hababam sinifinin ibretlik swf sini paylassin.
  • hababam sınıfı bile bizim sınıfın yanında bir hiç.her gün uzun justin (castini sevmediklernden uzuk eşek demiyorlar.) oynuyorlar.simiiiiit diye bağırılan oyunu oynuyorlar ama emsiiiiiiiiiiiii diye bağırıyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum sanırım onların arasına karışmaktan başka çarem yok.
  • mc_delifişek
    mc_altıpatlar
    mc_karamayını

emsi pisikopat . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.