Şimdi Ara

Nasıl kilo alabilirim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 170 boyundayım ama 49-50 kiloyum. ÖSS senem bide geçen hafta ygs stresi o bu derken kilo almak istedikçe vermişim... Moralim bozuldu. Dh konudışnıda bir sürü konu oluyordu böyle kilo almak için tavsiyeler olan.. Hepsine tek tek bakamadım 1-2sine baktım ama istediğimi bulamadım.. Diyetisyene gittim, vitamin hapları, balya falanda aldım ama bir işe... Mümkün olduğunca burger yiyorum hatta abartıyorum bazen ama etkisini göremedim.. Bunun dışında yiyipte yat, hareket etme dediler onuda yaptım. Yatmadan önce yemek yiyorum genelde ama onunda bi faydası dokunmadı..

Ne yapmam gerek hiç bi fikrim yok. Kilo aldırıcı hap, ıdı vıdı bildiğiniz birşeyler varsa söylerseniz sevinirim teşekkürler.

• çok yiyipte almıyosan kesin yavaş yiyosundur.
    Çevremde çok yemek yiyip kilo almayanlrın hepsi ya çok yavaş yiyo yada çok fazla hareket ediyolar.
    spor salonuna yazıl kesinlikle işe yarar giden tanıdıklarım var faydasını gördü
  • Dostum tam tersine hızlı yiyorum.. Ve dediğim gibi Öss yılımdayım.. Spor salonuna gitmek pek mümkün değil bu yıl
  • 2 aydır spor salonuna gidiyorum anca 1 kilo aldım ancak iyi kas yaptım :D
  • Bende 1,70 , 50 kilo 'yum , bende de aynı sorun var kilo alamıyorum hiç bir şey işe yaramadı böyle idare edicez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 15 Nisan 2010; 16:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

2 aydır spor salonuna gidiyorum anca 1 kilo aldım ancak iyi kas yaptım :D

ben bir ayda protein tozu +yumurta+tavuk ve et sayesinde 9 kilo aldım sonra bu artıs birden durdu.sonra 6 ay gitmeme ragmen alamadım..ama kas yapıyosun..su aralar vaktim de yok gidemiyorum..

bu yüzden PULSE marka balık yagı aldım.hap seklinde bakalım 5-10 kilo alırsın falan dediler..bide onu deneyelim
  • Dostum bu protein tozu nasıl birşey? Nereden bulabilirim ortalama fiyatı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Dostum bu protein tozu nasıl birşey? Nereden bulabilirim ortalama fiyatı nedir?

spor salonlarında var oralardan temin edebilirsin.zararı olan birşey değil..süt ürünlerişnde yapılıyor..meyveli, çeşitleri var.vanilyalı alma tavsiye etmem en güzeli muz ve çi,lekli...suyla karıstırıp kullnıyosun ama spor yapmadan nasıl bir yararı olur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Dostum bu protein tozu nasıl birşey? Nereden bulabilirim ortalama fiyatı nedir?

spor salonlarında var oralardan temin edebilirsin.zararı olan birşey değil..süt ürünlerişnde yapılıyor..meyveli, çeşitleri var.vanilyalı alma tavsiye etmem en güzeli muz ve çi,lekli...suyla karıstırıp kullnıyosun ama spor yapmadan nasıl bir yararı olur bilemem

benim sana tavsiyem spor yapman ve beyaz et tavuk balık ve yumurtayı bol tüketmenözellikle çig yumurta yemen .öncelik olarak bunları tavsiye ediyorum..protein tozu ek olarka almalısın

• kardeş protein tozuyla kilo pek alınmaz kilo alımını sağlayan karbonhidrattır protein kas yapar optimum nutrion un karbonhidratını öneririm ortalama ayda 3 kilo aldırıyor ama düzenli kullanmalısın ben kendim 1.75 boy 54 kilodum şuan 58 kilo oldum fakat günde 1 defa kullanıyorum 2 defa yada 3 defa kullanırsam daha çabuk alırsın ben sporada gidiyorum bende öss ye hazırlanıyorum fakat bi engel değil spor günde 2 günde 1 ve 1 saat civarı antreman sonucta günde 10 saat çalışacak değilsin biraz rahatlamak gerekir ve aldığın kilo adam akıllı olur yağ şeklinde göbek şeklinde olmaz tavsiye ederim yanında protein tozuda kullanacağım alıp daha çok alınıyormuş o zaman kilo
  • Dostum benim bildiğim troid bezlerin iyi çalışıyosa hareket etmesen bile kilo alamazsın biraz da insanın metabolizmasıyla alakalı troid bezi tembel insanlar da su içse kilo alır. Senin sorunun ben dede vardı. Bol bol bu siyah renkli kuru üzümlerden tükettim ben yemeklerden sonra. yemeklerde de ketçap mayoneze dadandım hatta pilava bile sıkar oldum (pilav üstü ketçap-mayonez) Şu andan fazla kilolarımdan kurtulmaya ve göbeğimi eritmeye çalışıyorum lakin gel gör ki şu klavyenin tuşlarına basmaya mecalim yok....
  • benim durum hepinizden vahim boy 1.90 kilo ise 56-57 civarı merak ettiğim olay body salonuna gitsem hem kas hem kilo açısından ne faydası olur ve kas yapmam kilo almamı sağlarmı yoksa kuru bi vücutta kas mı olur ?
  • cevap bekliyorum hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComWarrior

cevap bekliyorum hala :)

yanında besin takviyesi kullanman lazım dostum karbonhidrat+protein o şekilde devam et sonuc kesin alırsın ben kendim aldım 1.80 kusur boy 53 kg dum şimdi kilom 58 ve çok düzensiz yaşamama rağmen eğer düzenli bi hayatın varsa daha çok kilo alırsın ve aldığın kilo tamamen kas olarak olur o nedenle sağlığın bozulmaz
  • Kilo aldırıcı kolay ve uygun besinler nelerdir..
  • alamadım , alamıyorum , alamicam :D bnm yediğim yemeği yiyen yoktur , gören şaşırır ama kilo aynı .
    senelerdir dediler sen sigara yüzünden kilo alamıyosun diye
    7 senedir içtiğim sigarayıda bıraktım şubatta.
    sonuç: kilo aynı , sadece nerden çıktığı belli olmayan bir göbek
  • Ulan bu kilo alamayanlara şaşıyorum ilerde bunun merkezini açıp parayı vurayım. Ama ön sözleşme imzalatırım sonra yok sen beni kolestrol hastası yaptın yok şeker hastası yaptın diye şikayet etmesinler

Şaka maka siz sağlıklı olmaya bakın fazla kilo özellikle yaş ilerledikçe bölgesine göre arıza çıkarıyor az kilo iyidir
  • bende spor salonuna 1,5 aydır gidiyorum 1,5 - 2 kilo gibi bir şey aldım (protein tozu yok) 0insanın kendine güveni geliyor tavsiye ederim
  • weıght gaıner kullanmanı tavsıye ederım spora yazılıp. 20 gunde 2.5 kılo aldım hatrı sayılır bı deger
  • weight gainer ile ilgili bi yazı buldum arkadaşlar bir bakın isterseniz http://www.sporcugidalari.com/weightgainer.htm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.