Biraz saçma bir soru oldu farkındayım :) Ben 14 yaşındayım.Şuana kadar hep kambur durdum.Fakat bu aralar dik durmaya çalışıyorum.Dİk durmak için sadece omuzları geriye atmak mı gerekir ? Ve dik durmaya alışmak çok zor onu kolaylaştırmak için bir yöntem var mı ?
var odun ile birisi beline tüm gücüyle vursun anına düzeliyorsun aşırı dik oluyorsun denendi calısıyor
quote:
Orijinalden alıntı: dizyy
var odun ile birisi beline tüm gücüyle vursun anına düzeliyorsun aşırı dik oluyorsun denendi calısıyor
sesli güldüm
oklava yut.
ya bende dik dururken sağ bacağım arkasında bi çekme oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
oklava yut.
O kısa gelir kürek yutsun.
quote:
Orijinalden alıntı: benii7bitirdi
Yürürken dik durmk için karnını içine çekebilirsin =)
Aynı konuyu ben açmayı düşünüyordum mesajım Dursun bari
quote:
Orijinalden alıntı: benii7bitirdi
Kaynımda da var Aynı çekme yapıyor böyle
duvara yaslanın kalçanız ve sırtınız duvara temas etsin beliniz değil tabi kafanız ve topuklarınız da.daha sonra ellerinizi yukarı doğru kaldırarak kafanızın üzerinde top yapar gibi kollarınızı birleştirin bu şekilde en az 5 dakika durun ve bunu hergün yapın işe yarayacaktır
Mesajım bulunsun
beline sopa bağla ama eğlirken domalmamaya dikkat et kalkamazsında mazallah
Kendini duvara yapıştır 1 gün kal öyle düzelirsin
Adaş detected
Bu alışkanlık bir kere. Bir formülü olacağını zannetmiyorum bence arkadaşlarına filan tembihle eğik durunca uyarsınlar seni. Bizim okuldakiler böle yapıyor
Arkadaş bu konuyu açarken gerçekten makara içinmi yoksa yardım amaçlımı
quote:
Orijinalden alıntı: kesanliali_22
Adaş detected
quote:
Orijinalden alıntı: evrenabi duvara yaslanın kalçanız ve sırtınız duvara temas etsin beliniz değil tabi kafanız ve topuklarınız da.daha sonra ellerinizi yukarı doğru kaldırarak kafanızın üzerinde top yapar gibi kollarınızı birleştirin bu şekilde en az 5 dakika durun ve bunu hergün yapın işe yarayacaktır