Şimdi Ara

nasıL bir prieSt dizebiLirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyLer bn eski magemden sıkıldm ve priest kasmaya karar verdim

itemLerim şunLARdır;

Elixir +7
    Crimson +7 set
    lobo pendant
    mage 62 kağıdı
    feather of harpy quenn
    kekuri ring
    57 kağıdı ve 3 tane 35 kağıdı
    +8 fLamberge
    100m nakit ???

Lütfen yardım edin ya..... prieSt ardream priest olacak ...

şimdiden ÇOOK teşekkürLer...

• str mi int mi olucak?
  • int olmayı düşünüyorum
  • str ol bence tek lvl kasabilirsin
  • ilk basta ztn exp kascağın için +7chıtın fln alablrsın sora sora kafana bi dd çek dandik bi kalkan ve eline bi silah al sora heal cı ol pot bas we bosslarda yardıma git eline sora unuqie fln çek weya unuqie takılar
  • tamam str 'ci olayım ... nasıl itemler dizebiLirimmmmm

ben düşündüm ki
    int'ci olursam dd bulmam kolay ve ucuz olur.
    elime de +7 priest impact alsam olmaz mı
    str 8-9 takılar olsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 28 Haziran 2007; 11:05:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

tamam str 'ci olayım ... nasıl itemler dizebiLirimmmmm

ben düşündüm ki
    int'ci olursam dd bulmam kolay ve ucuz olur.
    elime de +7 priest impact alsam olmaz mı
    str 8-9 takılar olsa ?

eger yeni server lerden birinde isen int ol . ezik dd bulunmadıgından str priestler pek iş yaomıyo adreamda Tabi cok iyi item düzcem diyosan str ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardream preist demişsin bence istediğin levele ulaşana kadar str sonra int ol,+7 chitin set +7 dd kafalık plate shiled +7/12 hp gibi itemler yeter bence şimilik daha sonra dol falan filan
  • yeni serverde deiL arkadaşlar bütün altyapım dieSde olduqu için dieste başlıcm...
    şimdilik str kasıyorum 59 olunca int olucam
    peki şimdilik beni ideare edecek bir ucuz item sölermisiniz
    weight hammer +7 wear idare eder mi ?
  • bence intci ol.str ci icin daha cok para kasman yada gb alman lazim.+7 weight hammer yetmez gibime geliyor ama yetebilir clublar priestlere cok manyaq atak veriyi
  • kasarken str ci olacağım 59 olunca da int oalcağım ve chitin +7 set +7 dd ve +7 priest impact almayı düşünüorum da priest impact ardreamda takmaya yeter mi ?
    1-2 ay ard. takılıp ondan sonra ex kasıp cz ye gitmei düşünüorum
  • eger tank gibi bişi olmak isttiosan wariorlar içinde gecerli 30 küsür lvl de war helmet war pauldron vsvsvs...gibi görevler açılıo onlar acayip hp verio onları tak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

kasarken str ci olacağım 59 olunca da int oalcağım ve chitin +7 set +7 dd ve +7 priest impact almayı düşünüorum da priest impact ardreamda takmaya yeter mi ?
    1-2 ay ard. takılıp ondan sonra ex kasıp cz ye gitmei düşünüorum

priest impact takabiliyon adreamda merak etme ama int preist impact yaramaz bende hp veren bi silah al eline
  • görevden gelen +5 priest **** silah var adını unuttum 8hp verio istersen upgrade'de edersin fazla str yüklenmessin priest impact yerine onlarıda hp verirsin olur biter zaten +5 chitin görevlerinde 1-2 tane +7 chitinde çıkarırsın kalanını satın alırsın takılar önce görev olur sonra disersin unique fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.