Şimdi Ara

Nasıl asr bu anlayamadım gitti arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba cayır cayır patanaj çekiyor. Lastikler yeni.
    sözde asr var ama hiçbir etkisini göremedik. sadece patanaj çekerken ekranda sari bir araba kayıyor işareti çıkıyor
    ama patanaj devam ediyor.

• Yanlışlıkla kapanmış falan olabilir mi?
  • belki asr ver dediler ama koymadılar yada arıza var başka bir serviste baktırın bence
  • Arıza olma ihtimali yüksek araba kaç yaşında ? Daha önce de aynı sıkıntı varmıydı ki
  • araç nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeNoMeN+35 -- 9 Eylül 2011; 3:13:05 >
  • 6 yıllık araç ve 150 bin km de caddy 1.9 tdi combi
  • en azından patinaj cekerken yanan lambayla sizi uyarıyor

şaka bir yana aldığınız lastik sert hamurlu ve kalitesizse tutunma sorunu yaşayıp aracınızın patinaja sebep oluyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracınızı adam gibi kaldırmayı denediniz mi?
  • arabaya hemen çamur atmayın. Arabada asr olunca pati çekmez diye bir şey yok. Asr sadece deviri düşürür daha az pati çektirir
  • Benim Eski caddy de de buz üzerinde aynı oluyordu problem yok yani üstteki arkadaşın yazdığı gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Benim Eski caddy de de buz üzerinde aynı oluyordu problem yok yani üstteki arkadaşın yazdığı gibi....

İyide ASR'nin amacı zemin ne olursa olsun patinaj çektirmeden kaldırmak değil midir?
  • asr nin amacı aracı patinaja düşürmemek elbette ama onun da bir sınırı var tıpkı esp gibi............aşırı devirli kalkışlarda asr de biyere kadar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hars

asr nin amacı aracı patinaja düşürmemek elbette ama onun da bir sınırı var tıpkı esp gibi............aşırı devirli kalkışlarda asr de biyere kadar....

Vatandaş "cayır cayır" diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

Benim Eski caddy de de buz üzerinde aynı oluyordu problem yok yani üstteki arkadaşın yazdığı gibi....

İyide ASR'nin amacı zemin ne olursa olsun patinaj çektirmeden kaldırmak değil midir?

hayır eğer bir tekerlek boşa dönüyorsa o tekerleğin gücünü azaltır boşa dönmeyen tekerleğe aktarır gücü

aracımda hem asr var hem EDL var çoğu zaman asr devreye girmiyor sadece sert kalkışlarda diğer türlü EDL devreye giriyor göstergede ışığı yok
  • quote:

quote:

asr nin amacı aracı patinaja düşürmemek elbette ama onun da bir sınırı var tıpkı esp gibi............aşırı devirli kalkışlarda asr de biyere kadar....

vatandaş cayır cayır demiş te kaç devirle kalktığını da bi öğreneydik keşke...
  • şu caddyi sat sende kurtul bizde kurtulalım
  • quote:

quote:

quote:

vatandaş cayır cayır demiş te kaç devirle kalktığını da bi öğreneydik keşke...

18 yaşındaki ehliyetini yeni almış çocuklar gibi pati çektirerek kalkmıyorum tabiki, normal bir kalkış yapıyorum.
    ıslak ve kumlu bir zeminde patiye düşüyor araba. Lastiklerim michelin marka 1.5 ay önce değişti.

• Asr gazı hemen kesmez bir kaç sn. sürer. ama 5 sn patiye düşüyorsa sorun vardır tabii ki. Kendi aracımda asr açıkken en fazla 1 sn patiye düşüyor sonra gazı kesiyor zaten.
  • O yanan lamba ESP lambası

Aracın hızlı olması yavaş olması önemli değil herhangi bir teker boşa dönme yada kayma yaparsa esp lambası yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 9 Eylül 2011; 14:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

O yanan lamba ESP lambası

Aracın hızlı olması yavaş olması önemli değil herhangi bir teker boşa dönme yada kayma yaparsa esp lambası yanar.

Naptın hocam, caddy de ne arar esp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.