Şimdi Ara

Nasıl adamım lan ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan anasını satayım örneğin bir kızla hoşlanıyorum diyelim kızla gidip konuşamıyorum.Sınıfta en kötü nota sahip olan benim.Lisede de böyleydi.Bir işe gireyim hayatında belki dikiş tuttururum dedim hangi işe girsem o işi en kötü yapan hep ben oldum.Ulan iddia kuponlarım bile tutmuyor.Şuan sırf sarhoş olup az mutlu olmak için viski içiyorum onu bile beceremiyorum.Çok kötüyüm dostlar

• bu dediklerin için hiç çaba göstedin yoksa kendiliğinden olmasınımı bekliyon
  • Because u r unchosen one.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

bu dediklerin için hiç çaba göstedin yoksa kendiliğinden olmasınımı bekliyon

göstermez olur muyum kardeşim.yahu Allah beni yeteneksiz yaratmış neye elimi atsam beceremiyorum ben ne yapayım.bak sarhoş bile olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Because u r unchosen one.

Hayatı boyunca ingilizce gören biri olarak bunu bile translateden sonra anladım.Eşeğe o kadar ingilizce dersi verseler öğrenirdi ben öğrenemedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRosTratuS1905

quote:

göstermez olur muyum kardeşim.yahu Allah beni yeteneksiz yaratmış neye elimi atsam beceremiyorum ben ne yapayım.bak sarhoş bile olamıyorum

Elbet hayata tutuncak bi dal bulucan biyerden başlaman lazım amacın olmadan nası yaşar insan değiştir hocam kendini yeni arkadaş edin yeni şeyler yap hobi falan bunlar basit gibi gelebiliyor
    ama gerçekten insan yaşadığını annıyor eğer çekingen biriysen biraz özgüven depola sevdiğin kızvarsa git konuş içinde patlamasın
  •  Nasıl adamım lan ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    BEN BURDAYIM YA SEN???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HeRosTratuS1905 kullanıcısına yanıt
    Sen bu özgüvenle fazla yaşamazsın
  • quote:

quote:

6-7 tane shot atta ben göreyim seni nasıl sarhoş oluyon onun dışında doğru abdest aldığına emin misin ciddi söylüyorum bunu ?
  • Kardeşim hiç takma kafana ama değişim senin elinde dersleri 3-4 tekrar dan sonra anlarsın

1 kişi 1 kere okur anlar sen 5 kere oku en sonunda halledersin.
  • Senin sorunun, yaptığın o şeylerden sonra birşeyler beklemek. Beklediğin şeyler de olmayınca mutsuz oluyorsun. Sana önerim; bir hayır kurumuna gir veya onun gibi bir yere ve bi karşılık beklemeden bişeyler yapmaya çalış. İçinden gelerek yap ki daha da olgunlaş daha da dinginleş daha da beceri kazan hayatına dair..
  • quote:

quote:

quote:

Elbet hayata tutuncak bi dal bulucan biyerden başlaman lazım amacın olmadan nası yaşar insan değiştir hocam kendini yeni arkadaş edin yeni şeyler yap hobi falan bunlar basit gibi gelebiliyor
    ama gerçekten insan yaşadığını annıyor eğer çekingen biriysen biraz özgüven depola sevdiğin kızvarsa git konuş içinde patlamasın

@TheCaliph_
    Ya dersler pek umruda değil aslında pek takmıyorum ondan başarısız oluyorum da yahu millete bakıyorum nasıl hırslı ortalamayı yüksek tutmak için bende hiç öyle birşey yok.
    @orokanaru otouto yo
    Arkadaş felan mesele değil illa bulursun.amacım da var ama gerçekleştirilecek gibi değil.Yani toplumun senden istedikleri bambaşkayken hayallerimi gerçekleştirmem.Bir an önce okulu bitirip iş hayatına atılmamı bekliyor herkes.
    @fatihhilal
    niye ağa?
    @Blaze`
    Kına yak yaşamazsam.
    @Konungariket Sverige
    Pek abdest almam.Hafif hafif içiyorum işte içkiyi de.
    @Aazam
    aynen öyle dostum.yani hayatım planladığım gibi gitmiyor.Herkes küçükken büyük bir insan olacağını düşünür.Kimisi vazgeçer kimisi devam eder başarır.Ben şimdiye kadar başaramadım ve bunun çöküntüsünü yaşıyorum sanırım.

• Nickini deiştirmekle başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

Nickini deiştirmekle başla.

Niye la.Aslında şimdi farkettim ki nickimle birebir uyumluyum :) Herostratus'ta birşey başarmak istiyordu ama başaramıyordu.Sonra insanların yıllarca uğraşıp inşaa ettiği tapınağı yaktı.Bu manyakça hareketten dolayı Herostratus idam edildi ama adını tarihe yazdırmaya başladı.Demek ki adamı kendime yakın görmüşüm ki adını nickim olarak seçmişim.
  • quote:

quote:

Hayatı boyunca ingilizce gören biri olarak bunu bile translateden sonra anladım.Eşeğe o kadar ingilizce dersi verseler öğrenirdi ben öğrenemedin

Deme böyle kendine

• quote:

quote:

quote:

Deme böyle kendine

valla dostum hakediyorum ben.insanların hep umutlarını boşa çıkaran biri olarak ben bunu hakediyorum.

• quote:

quote:

Niye la.Aslında şimdi farkettim ki nickimle birebir uyumluyum :) Herostratus'ta birşey başarmak istiyordu ama başaramıyordu.Sonra insanların yıllarca uğraşıp inşaa ettiği tapınağı yaktı.Bu manyakça hareketten dolayı Herostratus idam edildi ama adını tarihe yazdırmaya başladı.Demek ki adamı kendime yakın görmüşüm ki adını nickim olarak seçmişim.

Dostum nickin doğaçlama sanıyordum. Tanımıyorum yani :D kusura bakma :)

• quote:

quote:

quote:

Dostum nickin doğaçlama sanıyordum. Tanımıyorum yani :D kusura bakma :)

yok la ne kusuru.bu arada dostlar sarhoş oldum gibi evet ben sertim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.