Şimdi Ara

LAN BU NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LAN BU NE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinseng -- 5 Şubat 2006 21:03:47 >

• [:

Yani bir konu başlığı ile bir haywan bu kadar özdeşleşir kardeşim OHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 5 Şubat 2006 21:01:35 >

• olm ne bilim bu hayvanı oyunda görsem bütün ekranımı kaplar galiba
  • okuz ıste
  • yeni transport olarak koycekler galba camısss adaşının resmini koymuş shinseng
  • slm beyler öncelikleee
    bu hayvanın adı suaygrıı galıbaa
  • deve yetmiyosa alın size öküz demişler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunda sadece çinliler yok. avrupalı charlar gelicek kendilerine özel haritaları silahları transportları olcak. ayrıca islam charları olacak. öküz avrupalıların transport aracı olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: camısss

okuz ıste

• kurbanda kestik la biz bunu!:D

tam sürümde inşallah olacak o dediğin o zman ben İSLAM karakteri veee Turk karakter olursa olucam.. çünk her bi bo*ku kullanabiliriz diye düşünüom avrupalı olursak da kötü olmaz ama anadolulu çıkartsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencer266

yeni transport olarak koycekler galba camısss adaşının resmini koymuş shinseng

uzaktan temasla konustuk bana dedii mo muuuu müüü möö ydu
    bende ona mooooo muu mi müüü möö dedim
    tercume edersek nassın kardes ii misin dedi o
    bende iim sen nasılsın dedim

• domuz mu o? valla müslüman olmasam yenir decem ama

• ya ben bakıyorum hep tam sürüm diyor herkes simdi biz beta daysak charlarımız gidicekmi tam sürüme gecince tam sürüm onyayan server japonlarmı suanda ? ve nezaman olcakmış tam sürüm
  • araştırdım tam sürümü yok oyunun ama diğer ülkeler beta sürümü oynamıyorlar. Diğer mapler patch olarak gelecek sanırım. Budist, avrupa(anadolu avrupa olarak yeralıyor), islam, heavenly(ne olduğu hakkında fikrim yok) ve çin toplamı bu olacak. Tabii daha sonra eklerlermi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 13 Şubat 2006 1:09:15 >
  • la beyler ne die tartısıyorsunuz okuz iste okuz alalalalalalal
  • hahaha super bişi ya ben bu okuzu jangana goturene kadar
  • bu kore serverlarinda vardi sanirsam hatta burdan bi arkadasda oynuyordu orda ss koymusdu ordan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 16 Şubat 2006 17:16:43 >
  •  LAN BU NE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.