|
NASA, Mars simülasyonu için gönüllü arıyor: Bir yıl boyunca uzayda gibi yaşayacaklar
-
-
Tr de asgari ücrete daha zor görevler var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kira ödemeyeceksek ben giderim
_____________________________ -
Bu "simülasyonlar" Mars'ın düşük gravitasyon ve yüksek radyasyon koşullarını canlandıramadıktan sonra ne kadar anlamlı olur; emin değilim.
Birçok bilim insanı ciddi sağlık risklerine parmak basıp bunları tek yönlü bilet olarak nitelemesine rağmen yüzeyinde uzun vadeli görev içeren insanlı Mars girişimlerinin neredeyse kaçınılmaz olarak insani felaketlere gebe olmasına ilişkin bir şuursuzluk mevcut gibi.
Mars'ta uzun süre yaşamanın vücudunuzu ciddi şekilde vuracağı öngörülüyor. Kalbiniz, kemikleriniz, kaslarınız, gözleriniz, olasılık dahilinde karaciğer gibi diğer organlarınız Mars'a geçireceğiniz o uzun zaman boyunca inanılmaz derecede olumsuz etkileniyor. Mars'a yaşamaya zaten uyum sağlayıp sağlayamayacağınız tam bilinmediği gibi Mars'ta uzun süre kaldıktan Dünya'ya dönmenin ardından zayıflamış kalp, kas ve kemiklerinizin sizi çok acılı şekilde yarı yolda bırakması çok olası.
Mars yerine Dünya gezegenine hiç olmazsa - çok daha kısa vadeli insanlı görevlere olanak tanımasıyla - sadece Ay'a odaklansak? Mars işi bana fantezi geliyor. Ne zaman görsem irite ediyor.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
😂😂😂😂😂😂 Mübarek cuma günü Allah iyilikler güzellikler versin sana kardeşim görür görmez bastım kahkahayı fazlası var eksiği yok yorumun
En Beğenilen Yanıtlar
|
Tr de asgari ücrete daha zor görevler var.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler