Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

Edo tensei'in zayıf noktası, çağırılan kişi mührü bozmayı biliyorsa, çağıran kişinin kontrolünden çıkabiliyor. Madara bu sayede özgür oldu.

Madara zaten diğerlerinden farklı olarak kendi iradesiyle savaşıyordu geldiğinden beri. Kabuto izin vermeseydi Jutsu'yu bozacak fırsatı olmazdı. Bir yerde Itachi kaş yapayıp derken göz çıkartmış oldu her zamanki gibi

Naruto konuşma jutsusunu bu sefer yapamayacak gibi. Çünkü Madara ona bu fırsatı vermeyecek büyük ihtimalle iyilerin yenileceği bir zamanda Sasuke olaya giriş yapacak tıpkı Naruto Pein tarafından yakalandıktan sonra Hinata'nın olaya girmesi gibi.

Olayın Itachi ile ilgisi yok. Madara'nın serbestçe dövüşmesine Kabuto izin verdi ama Kabuto, yenilip edo bozulduktan sonra Madara'nın yok olmamasının sebebi, edo mührünü biliyor oluşuydu. 591'de bunu açıkladı.

http://www.mangareader.net/naruto/591/17

Kabuto'yu kim yenip edoyu bozdurttu? Madara'nın işin çığrından çıkacağını anlayıp Kabuto tekrar etkisi altına alabilirdi belki de Itachi olmasaydı. Sonuç olarak Itachi'nin yaptığı şeyler hep kötü şekilde sona eriyor.

1-Köyünü katlediyor - Sasuke intikam istiyor.
    2-Sasuke katliamın sebebini öğreniyor. - Konohayı yok etmek istiyor.
    3-Edoyu bozuyor - Madara serbest kalıyor.
    4-Ben hala konohanın ninjasıyım deyip Sasuke'nin kafasını karıştırıyor. - Buradan da çok büyük bir fail bekliyorum.

Aynı şeyi söylüyorsun olayın Itachi ile ilgisi yok. Itachi, edo'yu bozduğu için Madara kendi kontrolünü eline almıyor. Yense de yenmese de, Kabuto, Madara'nın kontrolünü ele alamazdı. Gösterdiğim sayfayı okumadın herhalde, unutmuşsun belli ki...

Madara net bir şekilde söylüyor, "edo'nun bir riski var, eğer mührü bozmayı biliyorsan çağıran kişinin kontrolünden çıkarsın ve sınırsız çakralı, kontrol edilemeyen ölümsüz biri büyük sorun oluşturur. Beni çağıran kimse, ona söyleyin yasak teknikleri kafasına göre kullanmasın."

Kabuto, Itachi'yi yenmiş olsaydı bile Madara zaten mührü bozarak, Kabuto'nun kontrolünden istediği zaman çıkabilirdi.
  • Madara zaten başından beri ben kontrol ediyorum diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edo tensei'in zayıf noktası, çağırılan kişi mührü bozmayı biliyorsa, çağıran kişinin kontrolünden çıkabiliyor. Madara bu sayede özgür oldu.

Madara zaten diğerlerinden farklı olarak kendi iradesiyle savaşıyordu geldiğinden beri. Kabuto izin vermeseydi Jutsu'yu bozacak fırsatı olmazdı. Bir yerde Itachi kaş yapayıp derken göz çıkartmış oldu her zamanki gibi

Naruto konuşma jutsusunu bu sefer yapamayacak gibi. Çünkü Madara ona bu fırsatı vermeyecek büyük ihtimalle iyilerin yenileceği bir zamanda Sasuke olaya giriş yapacak tıpkı Naruto Pein tarafından yakalandıktan sonra Hinata'nın olaya girmesi gibi.

Olayın Itachi ile ilgisi yok. Madara'nın serbestçe dövüşmesine Kabuto izin verdi ama Kabuto, yenilip edo bozulduktan sonra Madara'nın yok olmamasının sebebi, edo mührünü biliyor oluşuydu. 591'de bunu açıkladı.

http://www.mangareader.net/naruto/591/17

Kabuto'yu kim yenip edoyu bozdurttu? Madara'nın işin çığrından çıkacağını anlayıp Kabuto tekrar etkisi altına alabilirdi belki de Itachi olmasaydı. Sonuç olarak Itachi'nin yaptığı şeyler hep kötü şekilde sona eriyor.

1-Köyünü katlediyor - Sasuke intikam istiyor.
    2-Sasuke katliamın sebebini öğreniyor. - Konohayı yok etmek istiyor.
    3-Edoyu bozuyor - Madara serbest kalıyor.
    4-Ben hala konohanın ninjasıyım deyip Sasuke'nin kafasını karıştırıyor. - Buradan da çok büyük bir fail bekliyorum.

Aynı şeyi söylüyorsun olayın Itachi ile ilgisi yok. Itachi, edo'yu bozduğu için Madara kendi kontrolünü eline almıyor. Yense de yenmese de, Kabuto, Madara'nın kontrolünü ele alamazdı. Gösterdiğim sayfayı okumadın herhalde, unutmuşsun belli ki...

Madara net bir şekilde söylüyor, "edo'nun bir riski var, eğer mührü bozmayı biliyorsan çağıran kişinin kontrolünden çıkarsın ve sınırsız çakralı, kontrol edilemeyen ölümsüz biri büyük sorun oluşturur. Beni çağıran kimse, ona söyleyin yasak teknikleri kafasına göre kullanmasın."

Kabuto, Itachi'yi yenmiş olsaydı bile Madara zaten mührü bozarak, Kabuto'nun kontrolünden istediği zaman çıkabilirdi.

iyi güzel de tekniğin yaratıcısı ikinci hokage neden jutsuyu bozmayı bilmiyordu ki o zaman? Kabuto Madara'ya kendi niyeti doğrultusunda hareket etmesi için izin verdi. Orochimaru vs Sarutobi'de bu yoktu. Eğer emir altındaysan jutsuyu bozamazsın bozarsan mangada bug oluşur.
  • quote:

iyi güzel de tekniğin yaratıcısı ikinci hokage neden jutsuyu bozmayı bilmiyordu ki o zaman? Kabuto Madara'ya kendi niyeti doğrultusunda hareket etmesi için izin verdi. Orochimaru vs Sarutobi'de bu yoktu. Eğer emir altındaysan jutsuyu bozamazsın bozarsan mangada bug oluşur.

Orochimaru vs Sarutobi, hatırlarsan hokagelere mühürlü kunai ler yerleştirilerek kontrolü sağlıyordu orochimaru lakin madara tamamen kendi iradesiyle dolanıyordu ortada.. doğrudan çıkar çıkmaz kendi başına takıldı herhangi bir kunai işlemi olmaksızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orochimaru vs Sarutobi, hatırlarsan hokagelere mühürlü kunai ler yerleştirilerek kontrolü sağlıyordu orochimaru lakin madara tamamen kendi iradesiyle dolanıyordu ortada.. doğrudan çıkar çıkmaz kendi başına takıldı herhangi bir kunai işlemi olmaksızın

kunai'siz canlanmasının olanağı yok ki. orada tsuchikage kuchiyose ile çağırmıştı madara'yı çağırmadan önce kabuto yerleştirmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

quote:

quote:

kunai'siz canlanmasının olanağı yok ki. orada tsuchikage kuchiyose ile çağırmıştı madara'yı çağırmadan önce kabuto yerleştirmiş olabilir

edo yu edolu birisi üzerinden yaptı. yani kendisi kunaisiz. ki kunai ler orochimaruda falan çağırıldıktan sonra koyuluyordu.

madara çağırıldıktan sonra da herhangi kunai koyulmadı vücuduna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

quote:

quote:

edo yu edolu birisi üzerinden yaptı. yani kendisi kunaisiz. ki kunai ler orochimaruda falan çağırıldıktan sonra koyuluyordu.

madara çağırıldıktan sonra da herhangi kunai koyulmadı vücuduna.

tamam bende çağırılmadan önce koyulmuştur dedim işte
  • Madara'da herhangi bir yazıt tarzı bir şey yoktu. Kafasına göre takılıyordu. Denemek istediğim bir şey var diyor ve Kuchiyose yapıp Kurama'yı çağırmak istedi. Sonrasında Mokuton kullandı vs. Yazıtlar sadece çağırılan kişinin kişiliğini yok ediyordu. Ölüm makinasına çeviriyordu. Zabuza vs çatır çatır muhabbet ederken, iradelerini elinden aldı kabuto ve tek kelime etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 21 Ekim 2012; 22:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Madara'da herhangi bir yazıt tarzı bir şey yoktu. Kafasına göre takılıyordu. Denemek istediğim bir şey var diyor ve Kuchiyose yapıp Kurama'yı çağırmak istedi. Sonrasında Mokuton kullandı vs. Yazıtlar sadece çağırılan kişinin kişiliğini yok ediyordu. Ölüm makinasına çeviriyordu. Zabuza vs çatır çatır muhabbet ederken, iradelerini elinden aldı kabuto ve tek kelime etmediler.

fakat madara hariç hepsi önceden çağırılmış insanlar, yani hop diye kakashilerin orada tabuttan fırlamadılar.. bu da çok muhtemel şekilde kabutonun kunai kullanabileceğini gösterir, madaranın durumu farklı üstünde herhangi bir kontrol yada kontrol belirtisi yok çıkar çıkmaz önüne kim çıkarsa dalıyor çatır çutur.. kabutonun jokeri madaraydı, kontrol edilemeyeceğinin farkındaydı
  • Kafama takılan bir olay var.Bu Madara Hem genç olarak dönüyor hem de Rinneganlı.İyi de bu adam o görünüşe sahipken Rinneganı var mıydı? Hani ölmeden önce aktif edebilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Kafama takılan bir olay var.Bu Madara Hem genç olarak dönüyor hem de Rinneganlı.İyi de bu adam o görünüşe sahipken Rinneganı var mıydı? Hani ölmeden önce aktif edebilmişti.

Kabuto dedi ya Madara'nın Tensei'si özel. Onu en güçlü haliyle genç vücuduyla çağırdı. Rinnegan'ını da ya dahil oluyor ya da dahil etti. Madara'ya özel bir durum yani. Normalde ölmeden önceki halleriyle gelmeleri gerekirdi elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Kafama takılan bir olay var.Bu Madara Hem genç olarak dönüyor hem de Rinneganlı.İyi de bu adam o görünüşe sahipken Rinneganı var mıydı? Hani ölmeden önce aktif edebilmişti.

Kabuto dedi ya Madara'nın Tensei'si özel. Onu en güçlü haliyle genç vücuduyla çağırdı. Rinnegan'ını da ya dahil oluyor ya da dahil etti. Madara'ya özel bir durum yani. Normalde ölmeden önceki halleriyle gelmeleri gerekirdi elbette.

Biraz sıvamış orda bence.Neyse alıştık artık zaten.Teşekkürler.
  • mangaya başladım 1 günde güncele geldim aşırı yükleme oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outerspace

mangaya başladım 1 günde güncele geldim aşırı yükleme oldu.

önce sakin ol. otur şöyle bir soluklan, yarın yeni bölüm düşer
  • quote:

Yavaş okusaydın keşke. Beklemek sana normalden daha zor gelir şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioleGrace

quote:

Yavaş okusaydın keşke. Beklemek sana normalden daha zor gelir şimdi.

yok hala yorgunum açıp 1 sayfa daha okuyacak halim yok

son filler haberinden sonra bozdum kafayı. neler yaptı naruto bee
  • 607

Hepsi Obito çıktı. Kishi'nin şu Tobi karakteri üzerinde okurun düşündüğü kadar kafa patlamadığına inandım bu bölümle birlikte! Bir de ne kötü bağladı, ne olduğunu anlamadan bir anda maske değişiyor. İçine girdiğin Zetsu'ya ne oldu? Maske niye değişti? 16 yaşındaki velede bak sen ya, biz yeminle Natuto'nun gelişimini falan boşuna izliyoruz. Hayır bir de anlamadığım, Minato ile kapışan Obito ise, sol kolu neden eridi?

Bölümün tek iyi yanı Obito saçmalığı sona erdi de, günümüze döndük. Madara vs Naruto fena! Ayrıca ne Hashirama'ymış arkadaş, tahtadan ejderha oluşturmak nedir?
  • güncele dönüş güzel oldu
    minato'nun kaybolup narutonun belirmesi güzeldi
  • quote:

607

Hepsi Obito çıktı. Kishi'nin şu Tobi karakteri üzerinde okurun düşündüğü kadar kafa patlamadığına inandım bu bölümle birlikte! Bir de ne kötü bağladı, ne olduğunu anlamadan bir anda maske değişiyor. İçine girdiğin Zetsu'ya ne oldu? Maske niye değişti? 16 yaşındaki velede bak sen ya, biz yeminle Natuto'nun gelişimini falan boşuna izliyoruz. Hayır bir de anlamadığım, Minato ile kapışan Obito ise, sol kolu neden eridi?

Bölümün tek iyi yanı Obito saçmalığı sona erdi de, günümüze döndük. Madara vs Naruto fena! Ayrıca ne Hashirama'ymış arkadaş, tahtadan ejderha oluşturmak nedir?

o tahta ejderha banada ilginç geldi ama hashirama nede olsa yapar dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

607

o tahta ejderha banada ilginç geldi ama hashirama nede olsa yapar dedik

Hashirama üstada saygım 2 kat arttı valla. Zaten boşa değil Madara dalga geçti kage'lerle. "Böyle bir nesil geleceğini bilsem seni diriltmenin yollarını arardım Hashirama..." diye. Baya kalender adammış vesselam. Haftaya manga yok bu arada ya da gecikmeli mi çıkacak pek anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.