Şimdi Ara

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
601
Cevap
2
Favori
85.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orochimaru resmen b.k yoluna gitti zaten.Adamın 3. ve Naruto ile olan hariç adamakıllı vs sini görmedik.Adam Jiraiya'yı yenebilecek güçte iken basitçe öldürülmesi yazık oldu
  • Orochimaru'nun amaçları daha derin ama belirsizdi. bende geri gelsin diyenlerdenim dediğin gibi duruşu karizması bambaşka bir karakterdi. ama Kishi de insan sonuçta nereye bağlayacaktı konuyu bir yandan Sasuke, Madara öte yanda Naruto bir de Orochimaru olsaydı olaylar sarpa sarardı. bence sırf bu yüzden mühürlendi ilerde döndüreceklerdir. şu anda Kabuto'nun Madara'nın yanına sokulmasının altında da ne amaçlar yatıyor bilemiyoruz belki o da orochimaru'yu döndürme peşindedir. Ha yeri doldurulamaz bir karakter değil ama istese kishi öyle bir kötü karakter yaratır ki kimse orochimaru'yu hatırlamaz bile.

Ayrıca Bleach bu konuda yalama oldu zaraki birşey değil asıl Aizen bu duruma düştü, kimin nesi belli değil nerden geldi nasıl bu kadar güçlü, kralın anahtarını yaptı diyelim ee sonra ne olacaktı, kral kim ? bunları hep açıklamadılar

• Kabuto'nun mangadaki hal ve hareketleri, özellikle gülerken ku ku ku diye gülmesi aynı Orochimaru. Merak etmeyin mühürlü olmasını geçtim Kabuto zayıf düştüğü anda ele geçirecektir onu.
  • Itachi Kabuto'yu zayıf duruma düşürdüğünde Orochimaru kontrolü ele alır ve Itachi'yi yenip gözlerini alır.
    İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

Itachi Kabuto'yu zayıf duruma düşürdüğünde Orochimaru kontrolü ele alır ve Itachi'yi yenip gözlerini alır.
    İnşallah

Itachi'nini Orochimaru'ya yenileceğini sanmam
  • itachi ölmedimi yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

itachi ölmedimi yaw?

Hocam o tabutları falan görmedin herhalde dirilecek onların hepsi. Mangadan spoiler oluyor bariz ancak Kabuto'nun o cesetleri süs diye getirmediğini düşünürsek dirileceklerini hepimiz anlayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

itachi ölmedimi yaw?

Hocam o tabutları falan görmedin herhalde dirilecek onların hepsi. Mangadan spoiler oluyor bariz ancak Kabuto'nun o cesetleri süs diye getirmediğini düşünürsek dirileceklerini hepimiz anlayabiliriz

iyide onlar sonuçta gerçekten dirilmicek heralde kabutonun emrindeki kuklalar gibi olmayacak mı
  • quote:

quote:

itachi ölmedimi yaw?

aynen süs diye gelmedigii bende biliyorum ozaman yukarda arkadasın yazdgı gibi onlar zombi gibi degilmi zaten? neyse spoiler olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

quote:

itachi ölmedimi yaw?

iyide onlar sonuçta gerçekten dirilmicek heralde kabutonun emrindeki kuklalar gibi olmayacak mı

Tam olarak ben de bilmiyorum ama Itachi bi teknikle Edo Tensei'den kurtuluyo sanırım

• quote:

quote:

quote:

itachi ölmedimi yaw?

Hayır, gerçek bir insan olarak diriliyorlar. Edo Tensei'in özelliği bu; ancak kontrol dirilten kişinin elinde oluyor. (bkz. Orochimaru'nun dirilttiği 1. ve 2. Hokage)

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

quote:

itachi ölmedimi yaw?

Hayır, gerçek bir insan olarak diriliyorlar. Edo Tensei'in özelliği bu; ancak kontrol dirilten kişinin elinde oluyor. (bkz. Orochimaru'nun dirilttiği 1. ve 2. Hokage)

işte bende onu diyorum zombi işte kabuto kontrol edecek o zaman itachi nasıl kabutoyu zayıf duruma düşürecek neyse arkadaş itachi teknikten kurtuluyor sanırım demiş öyledir heralde

• yanlız orochininkilerle bununkiler aynı degil. o diriltignde zombi gibi degillerdi bunlar bildigin zombi gibi olmus

• Orochimaru ile Kabuto'nun yaptığı teknik Edo Tensei'dir. Birinci ve İkinci'nin kontrolü de Orochimaru'da idi, yani Kabuto'nun durumundan farklı değil. Ama Kabuto'nun çağırdıklarının zombi gibi görünmesinin sebebi bu tekniği Orochimaru kadar düzgün yapamıyor oluşundan kaynaklanıyor, yani kabiliyet meselesi.
  • quote:

Orochimaru ile Kabuto'nun yaptığı teknik Edo Tensei'dir. Birinci ve İkinci'nin kontrolü de Orochimaru'da idi, yani Kabuto'nun durumundan farklı değil. Ama Kabuto'nun çağırdıklarının zombi gibi görünmesinin sebebi bu tekniği Orochimaru kadar düzgün yapamıyor oluşundan kaynaklanıyor, yani kabiliyet meselesi.

Anladım manga takip etmedigim icin sadece animede olanları biliyorum buda kabutonun tamyapamadıgından kaynakladıgını anlamama engel :)genede itachi kurtulsa sacma olur zaten zombi gibi tam yapilamamıs birde kurtulup eski halinemi dönecek bence bukakadar basit olmaz uydururlar birşeyler neyse daha fazla anlatmayın arkadaslar yeter :))
  • quote:

Orochimaru ile Kabuto'nun yaptığı teknik Edo Tensei'dir. Birinci ve İkinci'nin kontrolü de Orochimaru'da idi, yani Kabuto'nun durumundan farklı değil. Ama Kabuto'nun çağırdıklarının zombi gibi görünmesinin sebebi bu tekniği Orochimaru kadar düzgün yapamıyor oluşundan kaynaklanıyor, yani kabiliyet meselesi.

İyi de kendisi benden önceki iki kullanıcıyı geçtim diyo
  • Görüşler farklı olabilir. Ben inanmıyorum ve görüşünüze katılmıyorum ! Bana göre hiç bir OP bölümü boş değildi. Konunu yavaş işlenmesi hayrı bir hava ve karakterleri daha iyi tanımamıza vesile oluyor. BeyazSakal ile olan bölümler OP'nin efsane bölümlerinden'dir ve tarihin tozlu raflarında yerini çoktan almıştır.
  • Düzgün yapamıyor derken tekniği düzgün yapamıyor manasında söylemedim, anlam farklılığı oldu cümlede... Canlandırdığı kişiler düzgün olmuyor, zombi gibi görünüyor; ama Orochimaru gerçek görünümlerinde çıkartıyordu. Bu açıdan kabiliyet meselesi dedim. Yoksa tekniği gayet başarılı bir şekilde uyguluyor, görünümleri önemli değil; ortaya çıkardıkları kusursuzca canlandırılmış gerçek kişiler. Ek olarak, belki bilerek görünümlerini bu şekilde yapıyorda olabilir, bilemiyorum.
  • Abi o bu degilde orochinin en cok o kendine has sesini ozledim kim seslendirmisse alnindan opmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 13 Kasım 2011; 20:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.