Şimdi Ara

Naruto (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ghosthimo

hepsi o yaşlı moruk tsunade yüzünden hep göreve yolluyor bizim elemanı.

arkadaşlar ben naruto movie 1 i izledim.2.filminide buldum indirdim alt yazılı haliyle.fakat 2.filmin adı shippuuden.ben shippuudenin 35.bölümündeyim acaba ne zaman 2.filmi izlesem doğru olur?? yani kaçıncı bölümden sonra izlemeliyim?

Ben izlemedim film falan

O değil de
    şu suigetsu kisame nin kılıcına takmış kafayı ama nasıl kullanacak onu anlamış değilim.Naruto ve ekibi birkaç Akatsuki üyesini,Sasuke ve ekibi de birkaç Akatsuki üyesini daha öldürecek gibi görünüyor.

Kakashi Gaiden de suratını göstermeyi falan düşünmüyorlardır umarım
  • filmleri mutlaka izlemelisin.ilk film çok güzeldi.gayet iyiydi.ikinci film daha güzel olsa gerek.ama daha izlemedim.shippuuden 118 e gelicem sonra bölümlerin eklenmesini beklerken filmlere zaman ayıracam.

kakashi gaiden kaçıncı bölümden itibaren oluyor? yada kakashi gaiden dediğiniz shippuuden gibi bir serimi??

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Naruto izlemeye başladım.113. bölümdeyim.Filler bölümler ne zaman başlıyor ve Naruto Shippuuden Naruto'nun devamı mı yoksa farklı bir hikaye mi konu alıyor?

135 ten sonra filler bölümler başlıyor sonrasını izlemene gerek yok yani.Direk Shippuuden e geç (ilk bölümü de yadırgama)

@ghostimo Kakashi Gaiden yeni bir seri değil 118den sonra çıkacak olan tahminen 119-120 diye iki bölümün birleşik olduğu bir bölüm olacak

@Jeasme valla takmış kılıcı illaha alcam diye ama alamaz :D o kadar vereceğini sanmıyorum ayrıca samehadanın sahibine karşı baya sadık olduğunu gai vs kisamede görmüştük :D.Alamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 24 Temmuz 2009; 13:19:56 >

Orijinalden alıntı: garrote

118. bölüm çıkmış indiriyorum. gerçi gene bir şey yok kodesteki elemanla biraz dövüşüp sonra takıma alır devam ederler tahminen

Filler larda saçmaladı iyice

• Kodesteki adamla (adını unuttum) dövüşüp takıma almaları filler değil.

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Kodesteki adamla (adını unuttum) dövüşüp takıma almaları filler değil.

Çok uzattılar sadece onu demek istedim.1-2 bölümde de bitebilirdi bu adam toplama işi
  • 4 bölümdür boşa uzatıyorlar. yolda yürümeleri bir bölüm tam karakterin yanına gidiyorlar bölüm bitiyor hep aynı
    hala altyazı çıkmamış bulabilen varmı 118.bölümün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 24 Temmuz 2009; 15:37:29 >
  • şu sasuke'nin dönüşünü en çok şu şekilde olmasını istiyorum. madara naruto'yu ele geçirir. 8 kuyruklu da zaten yakalanmıştır. madara tam ay planını uygulamaya koyarken konan veya başka birisi sasuke'ye gerçekleri anlatır. daha sonra sasuke naruto'nun yanına gidip seni konoha'ya geri götürmeye geldim dese mükemmel bir finiş olurdu :D
  • arkadaşlar bu deidara nın ölmediğin gösterdiler ama sonraki 10 bölüm ortaya çıkmadı.iki kolunuda kaybetti.ilerki bölümlerde deidarayla yeni bir dövüş olacakmı?_
    3.hokage orochimarunun kollarını mühürlüyor ama orochimaru beden degiştiriyor o sayede ninjutsu felan yapabiliyor

Orijinalden alıntı: necrovirus

orochimarunun beden degiştirme gibi özellikleri var
    3.hokage orochimarunun kollarını mühürlüyor ama orochimaru beden degiştiriyor o sayede ninjutsu felan yapabiliyor

Ayrıca Orochimarunun sadece elleriyle jutsu yapmadıgınıda vurgulamak isterim

Orijinalden alıntı: betelgause

şu sasuke'nin dönüşünü en çok şu şekilde olmasını istiyorum. madara naruto'yu ele geçirir. 8 kuyruklu da zaten yakalanmıştır. madara tam ay planını uygulamaya koyarken konan veya başka birisi sasuke'ye gerçekleri anlatır. daha sonra sasuke naruto'nun yanına gidip seni konoha'ya geri götürmeye geldim dese mükemmel bir finiş olurdu :D

Naruto'ya yakışmadı pek.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betelgause

şu sasuke'nin dönüşünü en çok şu şekilde olmasını istiyorum. madara naruto'yu ele geçirir. 8 kuyruklu da zaten yakalanmıştır. madara tam ay planını uygulamaya koyarken konan veya başka birisi sasuke'ye gerçekleri anlatır. daha sonra sasuke naruto'nun yanına gidip seni konoha'ya geri götürmeye geldim dese mükemmel bir finiş olurdu :D

madara narutoyu yakalarsa sasukeye tecavüz eder.sasuke değil sasgay olur artık.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • kakashi gaiden güzel olacak

uzun bi aradan sonra doğru düzgün bi bölüm
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.