Şimdi Ara

Naruto (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Çünkü orada Naruto sadece Rasengan diye bağırıyor.Kage bunshin ile rasenganı yollaması bişey değiştirmez.(Yani Oodama demedikçe o normal Rasengan)

@nibur_n

Hayır Gaara'nın gücü kendi çakrasından ileri geliyor.Shukaku gitse de o yetenekler hala onda var.Shukaku sadece Gaara uyuyunca ortaya çıkıyordu ki zaten bildiğimiz gibi Gaara hiç bir zaman uyuyamamıştır.Yani dediğim gibi Shukaku'nun varlığı ya da yokluğu kum hareket ettirmesine bağlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 22 Şubat 2009; 1:14:05 >
    Bu 90'lı bölümlerdeki fiilerin başlangıcı pek ilgi çekici değildi ama artık savaşlar başlıyor her ne kadar hikayeyle uzaktan yakından alakası olmasada bu Naruto'nun dövüş sahnelerini çok seviyorum
    Hele o Kakashi'nin uyuzca dövüşmesi yok mu

Az önce izledim. Çok komik bi sahne var

Haftaya dövüş başlıyo.Acayip ağırdan alıyor ya.Kesin 2 hafta sürer bu dövüş.
    __BEŞİKTAŞ__

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • Filmler animeden bağımsız oldukları için, istediğin zaman izleyebilirsin. Filmlerde görev yapıyorlar hep.
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

ALlah belanı vermesin Naruto,yine yaptın yapacağını

Çok merak ettim bak hemen izliyorum

• oh be sonunda 3 kuyruklu çıktı öbür bölüm fena olacak herhalde:D
  • Shippuden 99 çıktı arkadaşlar
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Ben izlemem herhalde bitene kadar. Bitince izlemediklerimi izlerim.

Filler bitiyormu sizce?
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • Arada spoiler kaynatmadan en alta kadar ulaşıp "Hızlı Cevap" butonuna basabildim.

Naruto'ya yeni başladım. Çok yüksek seviyede anime izleyebilitem olduğu için... Dur yada.. Eskiden deli gibi FRP oynardım ve -bilite ekini "ability" den çevirerek kullanır olmuştum. Ama aklıma jutsu kullanmak geldi. Artık jutsu kullanacağım. xD... Kaldığım yerden devam ediyorum.. Çok yüksek seviyede anime seyredejutsum olduğundan..xD.. uzun soluklu bir animeye başlayayım dedim. Çünkü aşağısı kaldırmıyor. Kendimi ne kadar tutarsam tutayım günde 8 bölümün altında kurtaramıyorum. 25 Bölümlük Darker Than Black için 3 gün sayabildim en fazla. Normalde bir günde bitirebileceğim bir seridi. @tr'de haftada 12 civarı bölüm paylaşıldığı için biraz ağırdan takip etsemde, herkes birşeyler yazdığı için bende birşeyler yazmak istedim. Tabi olayın başı olduğundan "hee oralar mı.. (bu söylenirken gösterilen duygu ifadesi şudur "-_-") daha neler görcen sen" diyebilirsiniz. Ama önemli değil.

1994 yılında 4 yaşındayken izlediğim ilk anime olması ve onun gibi olmak istememle kanımda akmaya başlayan Dragon Ball ruhunu anlatamam. Dragon Ball'dan sonra isteksizce Dragon Ball Z'ye geçtim ama onuda sevdim kısa süre içinde ve Z#219 'a kadar geldim. Ben animelerin ayaklara düşmesinden hoşnut kalmam. Çünkü anime bir kültürdür. Kültürün ayaklara düşmesi gibi birşeydir bu. Bu arada patlak veren ve bu animenin herkesin üzerinde, çocukların dahi Naruto da Naruto diye tutturmasına sebep olan, gözleri başka birşey görmeyen varlıklar üretmesi hiç hoşuma gitmiyordu. Kültürün bozulmasıydı. Çünkü bu önemli kültür herkes için değildi. Onu anlayanlar içindi. Çizgi film ile animenin ayrımını yapamayanlar, hepsini aynı keyefe koyanlar Naruto izler olmuştu. O yüzden hiç izlememe rağmen Naruto'dan nefret ettim. Sadece nefret ettim. Dragon Ball ile Naruto benim için Fenerbahçe ve Galatasaray gibiydi. İçimde atan Dragon Ball sevgisi, Naruto'yu izlememememe (o ne be! izlemenin olumsuzu olan kelimeyi yazmaya çalıştım -_-) neden oluyordu. Çoğu kişinin böyle olduğuna inanıyorum. Aranızda Naruto izleyenlerden kaç tanesi DB, DBZ izlemiş ki? Naruto zaten benim için yeni yetmeydi. 99 yapımıydı. DB ise 86'dan beri hayatını sürdürüyordu. Bi ara 2-3 sezon Naruto indirmiştim ama ilk bölümünü izleyince farkettiğim ingilizce hardsub üzerine binen senkronize olmamış bir tr softsub görünce cesaretimi göstererek attığım adımda tek bölüm izleyemeden yokolmuştu. Ve indirdiklerimin hepsini silmiştim. @tr'nin orjinal jp dvdripinin yanında baştan senkronize edilmiş tr sub verileceğini duyduğumda aradığım uzun soluklu yeni bir animeyi bulabilmiştim. Eğer bir sorun yaşanmazsa haftada 12 bölüm ile 40 hafta içinde şimdiki zamanlara gelinebilir.

Tabi günde 24 bölüm izleyejutsusuna sahip biri için haftada 12 bölüm, bir uyuşturucu bağımlısının ilk şırıngadan sonra ikincisi için beklediği 604,800 saniye gibi olacaktır. Çünkü beklerken günleri sayamazsın. Saniyeleri sayarsın. Zamanından önce gelmeyeceğini bildiğin halde günde birçok kez kontrol edersin gelmiş mi acaba diye. 2 buçuk aydır beklediğim 8'inci sezon (tahmini 25-30 bölüm) DBZ bana bunu yaşattı. Ama yinede beklemeye devam ediyorum. 4 senedir Dragon Ball izliyorum çünkü. Bekleye bekleye izleyerek bu kadar oldu. Ve hâla bana göre yeni bölümler izleyebiliyorum. Dragon Ball için bu durumda, bu sevgiyle bağlı biri kolaylıkla haftada 12 bölüm Naruto da bekleyebilir sanırım. Yeter ki sorun yaşanmasın. 1 ay bekletsinler ama yaptıkları işi bırakmalarını gerektirecek bir sorun yaşanmasın. Çünkü ortada kalan işlerden nefret ederim.

Narutodan bir iki sahne söyleyecektim hoşuma giden, neler yazmışım baksana.. Baka '-_-... Bu Dragon Ball aşkıyla hiçbir zaman Naruto 'u çok sevmemi beklemeyin. Çünkü hiçbir zaman Naruto'yu Dragon Ball'dan üstün seviyeye çıkarmayacağım ve üstün görmeyeceğim. Ve sonunda bir iki sahne söyleyebileceğim sanırım. Söylüyorum..

19'uncu Bölüm Spoileri

Bölüm 19'da köprü üzerinde kalan gruba karşı Naruto, Kakashi'ye "Onların hepsini tek seferde yenebilecek özel bir jutsunuz yok mu?" diye sorduğunda Kakashi "Üzgünüm.. Çok fazla çakra kullandım".. demişti. Köylülerin desteğiyle de gazı ateşlenen Naruto, Kage Bunshin No Jutsu kullanarak 4 klon yaratmıştı. Ardından Kakashi "Sanırım bunu ben de yapabilirim. Hâla o kadarlık çakram var." diyerek kendi Kage Bunshin No Jutsu'sunu kullandı. Ben üç beş tane birşey beklerken Oluşan onlarca klonla beraber "Kakashi versiyonu!" diyerek fırlaması, gülerken altına mıçma deyimi kavramamı sağladı.

Biliyorum. Çok yazmışım. Ama sizin için yazdığımı düşünmeyin. Bunları kendim için yazdım. İçimde tuttuğum şeylerdi. Bir Dragon Ball'ı, Narutodan üstün görmeyeceğime sorgusuz inandığım için bunu yazdım. Bunun nedeni de Naruto değil, körüne Naruto diye tutturan bir millettir. Siz (Siz dediğim siz forum üyeleri değil. Bunu sizin için yazmadığımı söylemiştim. Bunu dışarıda, hiç birşeyden haberi olmayan insanlara yazdım ve onlara sesleniyorum) Naruto sempatizanı oldukça sempati değil antipati toplayacaktır.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Arkadaşlar Naruto'nun tüm bölümlerini indirmeye karar verdim. Ama ararken hep Shippuuden'in bölümleri çıkıyor. Naruto'nun bölümlerini bulabileceğim bir yer var mı? (Rmvb formatlı olmasın mümkünse) Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Arkadaşlar Naruto'nun tüm bölümlerini indirmeye karar verdim. Ama ararken hep Shippuuden'in bölümleri çıkıyor. Naruto'nun bölümlerini bulabileceğim bir yer var mı? (Rmvb formatlı olmasın mümkünse) Teşekkürler.

Rapid, torrent hangisini istersin?

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

Arkadaşlar Naruto'nun tüm bölümlerini indirmeye karar verdim. Ama ararken hep Shippuuden'in bölümleri çıkıyor. Naruto'nun bölümlerini bulabileceğim bir yer var mı? (Rmvb formatlı olmasın mümkünse) Teşekkürler.

Rapid olursa iyi olur (sipariş gibi oldu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 9 Mart 2009; 20:52:33 >

quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

Rapid olursa iyi olur (sipariş gibi oldu).

www.anim-ea.net
  • Arkadaşlar, ben Naruto'nun 1. bölümünü indirdim. Altyazıyı eklediğimde senkronda sorun vardı, o yüzden Subtitle Workshop'u indirdim. Ama ona da altyazıyı ekleyince, yazı acayip bir hal alıyor. Harfler hep karmakarışık. Buna bir çözüm var mı?

2. bölümde de senkron sorunlu. Neden böyle oluyor acaba??..

Tamam, sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 11 Mart 2009; 20:52:16 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.