Şimdi Ara

Naruto (735. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kishimoto animeyi uzatacam diye içine etti daha bu sınavın 2.kısmı falan filan ohoo

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anime her fillera girdiginde ayni muhabbet baska serileri izleyin arkadaslar bi naruto yok anime dunyasinda. ayrica kotu de degil bu filler o kadar. konan bacimizi gorduk yeniden nejiyi gormek de guzeldi. jiraiyayi da gostereceklerse eger bu filler hic bitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pain-sama ile ilgili bir filler da fena olmazdı
  • Arkadaşlar bu son film The Last: Naruto the Movie ne zaman gelecek ya kafayı yemek üzereyim izleyecek anime kalmadı. En son one piece i bitirdim tam 685 bölüm... Fairy tail 225 bölüm naruto 220+403= 623 bölüm...
  • oh filler içinde flashback
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Arkadaşlar bu son film The Last: Naruto the Movie ne zaman gelecek ya kafayı yemek üzereyim izleyecek anime kalmadı. En son one piece i bitirdim tam 685 bölüm... Fairy tail 225 bölüm naruto 220+403= 623 bölüm...

22 temmuzda çıkacakmış dvd sürümü.Şu an kıytırık sinema çekimleri var piyasada,mecburen bekleyeceğiz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravidius

anime her fillera girdiginde ayni muhabbet baska serileri izleyin arkadaslar bi naruto yok anime dunyasinda. ayrica kotu de degil bu filler o kadar. konan bacimizi gorduk yeniden nejiyi gormek de guzeldi. jiraiyayi da gostereceklerse eger bu filler hic bitmesin

Hadi yaa başka animelerde mi vardı. İyi oldu hatırlattığınız. Neji kimin umrunda yahu? En önemli savaşın en önemli yerinde aylardır saçma sapan bölümler gösteriliyor. Yabancı forumlarda da tepkiler çok. Bu bölümler animenin asıl hikayesi bittikten sonra gösterilse çok daha anlamlı olurdu.

Neji görmek isteyen Naruto SD versiyonuna baksın bol bol var orda.

Kawai..
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 27 Mart 2015; 12:00:15 >
  • Son yayınlanan 406. Filler bölümde bile bol bol flashback vardı. Uzun süre sonra bakayım dedim. Saçma sapan karakterler girmiş. Sonra en azından İno yu Sakura yı gördüm. İno nun Sasuke yle hastane fantezisini vs..

Japonya da anime sezonu ne zaman başlıyor bitiyor bilmiyorum ama bu yıl ana hikayeden yeni bölüm gelmez heralde.

Bu arada yeni açılış müziğini beğendim Naruto nun. Animasyonlarda güzeldi.

Şu yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Nisan 2015; 16:24:16 >
  • Filler içi flash
    Bayılzaamm

• Naruto: The Last sonrasında, Naruto Yeni Çağ Projesi'nin ilk halkası olacak ilk film olan Boruto'nun 7 Ağsutos'da Japonya'da vizyona gireceği açıklandı.

Film Naruto'nun oğlu Bolt ve Sasuke'nin kızı Sarada'ya odaklanıyor.

Bu arada yeni çağ projesiyle ilgili Manga'lardan 7. Hokage'yi anlatacak Manga 27 Nisan'daki haftalık Shounen Jump'da yayınlanacak ve filmin bir ön hazırlığı görevini görecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pardon, dün işten saat 1'de gelip 3'de yattım, yeni kalktım, oluyor böyle vakalar diyelim :)
  • Açılış kapanış müzikleri değişmiş yine spoilerli açılış kapanış videoları
    Filler içinde flashback yaparak filler olayında level atladı
    İnşallah yakın zamanda biter savaşı unuttuk be
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Açılış kapanış müzikleri değişmiş yine spoilerli açılış kapanış videoları

duyduğuma göre bu sene full fillermiş hayato date öyle istiyormuş iyicew unuttum zaten savaş falan heyecan gerilim hepsini kaybettim kalmadı aklımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

duyduğuma göre bu sene full fillermiş hayato date öyle istiyormuş iyicew unuttum zaten savaş falan heyecan gerilim hepsini kaybettim kalmadı aklımda

O zaman baştan tekrar başla. Seneye kadar gelirsin güncele. O zaman da filleri bitirmiş olurlar azizim
  • Sonunda 408 de Sasuke ve team taka yı kısa bir süre de olsa görebileceğiz. Şu çuunin sınavı mıdır nedir hala devam ediyor ama..

408. Bölüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Nisan 2015; 11:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

O zaman baştan tekrar başla. Seneye kadar gelirsin güncele. O zaman da filleri bitirmiş olurlar azizim

yok hocam bölümleri nerde kaldığımı savaşı falan hepsini hatırlıyorum fakat büyüsünü kaybetti gözümde gram heyecanlanmıoyorum zaten son savaş fazla uzamıştı beğenmemiştim çocuk animesine çevirmişlerdi unuttum dediğim izlemesemde olur açıkçası hiç merak etmiyorum ama insan sinirleniyor 1 yıl filermi olur
  • hala fillerların ne zaman biteceğine dair tarih yok mu?

filme kadar sürerse yandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 11 Nisan 2015; 1:06:45 >
  • nelerle uğraşıyor bu fanlar?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    sdafsad :D Allah'ım ya. Bir de bunun fotoğraflı hali vardı o daha komikti
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.