Şimdi Ara

Naruto (701. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 11 eylülde Mecha Naruto özel bölümü yayınlancakmış yaklaşık 1 saatlik bir bölüm. Narutonun ultimate ninja storm oyununda vardı bu karakter. İlginçbi özel bölüm olcak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • Arkadaşlar Merak ettim şeyler var Şunların cevaplarını alabilirmiyim

İlki = Madara uchiha , tobi , obito bunlar aynı kişilermi

2ncisi = Şuan akazuki`deki olan kim Maskeli olan Deidranın yanındaki ?

3ncüsü = İtachi neden sasukeye yenildi yani itachi`nin kazanması lazımdı

4ncüsü = o maskeli adam neyin peşinde ne yapmaya çalışıyor

Bunları cevaplarsanız Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanacı35 -- 14 Ağustos 2014; 16:11:22 >

Madaranın Hashiramaya seni bekliyordum demesi ve ardından Hashiramanın Madaraya seninle sonra ilgileneceğim derken Madaranın yüzündeki dumur olma ifadesi paha biçilemezdi

Ninpou shisekiyōjin tekniğini çok güzel göstermişler süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 14 Ağustos 2014; 17:38:34 >
    ego primum tollo nominor quoniam leo
  • İlk 5 Hokage'den en güçlüsü Shodaime Hokage.Peki diğer sıralama nasıl? Minato, 2. Hokage'den daha mı güçlü?

Sıralama aslında şu şekildeydi

Hashirama>Tobirama>Sarutobi>Minato yani sıralıydı 1-2-3-4 şeklinde diye.Kyubi çakrasını açınca minato belki Sarutobi yani 3.Hokage ile yer değiştirebilir ama 3.Hokageyide boş sanma eğitimini Hashirama ve Tobiramadan aldı.Su,ateş,toprak elementlerini kullanabilmekte ayrıca maymun kral enması da var

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

tobirama senju minatodan daha güçlü çünkü senju çakrasına sahip.6-7 bölüm önce çakralarını kızdırdıklarında minato ve sarutobinin nasıl ağzı açık bir şekilde izlediğini biliyoruz

Sıralama aslında şu şekildeydi

Hashirama>Tobirama>Sarutobi>Minato yani sıralıydı 1-2-3-4 şeklinde diye.Kyubi çakrasını açınca minato belki Sarutobi yani 3.Hokage ile yer değiştirebilir ama 3.Hokageyide boş sanma eğitimini Hashirama ve Tobiramadan aldı.Su,ateş,toprak elementlerini kullanabilmekte ayrıca maymun kral enması da var

Sadece sıralama sormuştum.Spoiler yedik.Neyse fazla büyük değil.

Ne spoileri onu anlamadım?"Minato, 2. Hokage'den daha mı güçlü?" dediğine göre en son bölümü izlemişsin.En son bölümü izlediğine göre ne spoileri?

Daha 343. bölümdeyim.Sadece en güçlü Hokage kim onu merak etmiştim.
  • Bugünkü bölümde 2.hokage ve minato arasında bir konuda karşılaştırma vardı onu izlemeden nasıl minato 2.den daha mı güçlü dedin onu anlayamadım ne alaka yani nerden çıktı bunu sorgulamana sebep olan neydi son bölümü izlemediysen?Hayır yani ben 343 de olsam minato 2.hokageden daha mı güçlü diye bir soru sormazdım kyubi çakrasını bilmeden bence sen izlemişsin de çaktırmıyorsun

• Yok izlemedim. Madara, "Beni yenebilecek tek kişi Hashirama" dedi.Ben de merak ettim.Neden kimse 2.Hokageden bahsetmiyor? Yondaime güçlüdür dedim ama değilmiş senin dediğine göre.

Bugünkü bölümde 2.hokage ve minato arasında bir konuda karşılaştırma vardı onu izlemeden nasıl minato 2.den daha mı güçlü dedin onu anlayamadım ne alaka yani nerden çıktı bunu sorgulamana sebep olan neydi son bölümü izlemediysen?Hayır yani ben 343 de olsam minato 2.hokageden daha mı güçlü diye bir soru sormazdım kyubi çakrasını bilmeden bence sen izlemişsin de çaktırmıyorsun

Olm paranoyak falan mısın adam izlemedim diyor işte lan ?

Bölüm için yorumuma gelecek olursam:Her zamanki gibi dandik bir bölüm işte.Allah ileri sara sara izlemek zorunda bırakmasın kimseyi
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • Sheogorath kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et ergen karşında asker arkadaşın yok baban yaşında birisi var

son bölümde bahsi geçince bu konunun ona ithafen yazılmış dedik hadi güle güle aslanım burdan sana ekmek çıkmaz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.