Şimdi Ara

Naruto (701. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
548.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Madara , tobi ve obito aynı kişilermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Yerini bilmez şımarık veledin teki. Yok ölenler ölmedi kalbimizde yaşıyor, ruhları bizimle. Yok Dünya barışı öyle sağlanmaz. Yok efendim nefret zincirini öyle kıramazsınız. Eee bu durumda senin önerin ne diye sorduğumuzda bir cevabı bile yok. Sus pus oluyor. Cevabı yok ama milletin karşısına çıkıp nutuk çekmeyi de çok iyi biliyor. Halbuki cevabı geçtim, kendisi daha Sasuke'ye bile yardım edemedi. Madara'nın Naruto'yu tokatlayacağı günü iple çekiyorum.

Naruto pek akıllı,zeki birisi değil ama ağır deneyim sahibi ve bu deneyim ile kendisine sağlam inanan birisi...Güven duygusu fazla.
    İyi kalp, temiz duygu, kendine güvenmeyle birlikte güç birleşince ortaya Naruto çıkıyor, daha basite düşünce ve saf duyguyla yaşaması bundan dolayı oluyor.
    Ana karakter böyle bir de sağlam bir zekada olsa belki de zevki kalmayacaktı animenin....

Bu arada yeni avatarım geldi, madara ile karşılaşmayı bekliyoruz artık.
  • Yeni bölüm çıktı ama buralar çok sessiz sakin.

Sanki fırtına öncesi sessizlik var gibi
  • Arkadaşlar 11 eylülde Mecha Naruto özel bölümü yayınlancakmış yaklaşık 1 saatlik bir bölüm. Narutonun ultimate ninja storm oyununda vardı bu karakter. İlginçbi özel bölüm olcak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zirve bi bölümdü hala yorum yok. şaşırdım
  • Arkadaşlar Merak ettim şeyler var Şunların cevaplarını alabilirmiyim

İlki = Madara uchiha , tobi , obito bunlar aynı kişilermi

2ncisi = Şuan akazuki`deki olan kim Maskeli olan Deidranın yanındaki ?

3ncüsü = İtachi neden sasukeye yenildi yani itachi`nin kazanması lazımdı

4ncüsü = o maskeli adam neyin peşinde ne yapmaya çalışıyor

Bunları cevaplarsanız Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanacı35 -- 14 Ağustos 2014; 16:11:22 >
  • Bölüm çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok iyi bölümdü be

Madaranın Hashiramaya seni bekliyordum demesi ve ardından Hashiramanın Madaraya seninle sonra ilgileneceğim derken Madaranın yüzündeki dumur olma ifadesi paha biçilemezdi

Ninpou shisekiyōjin tekniğini çok güzel göstermişler süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 14 Ağustos 2014; 17:38:34 >
  • şimdi bu hokageler tutupta
    10 kuyruğu sasukenin içine mühürlemesinler :)
  • İlk 5 Hokage'den en güçlüsü Shodaime Hokage.Peki diğer sıralama nasıl? Minato, 2. Hokage'den daha mı güçlü?
  • tobirama senju minatodan daha güçlü çünkü senju çakrasına sahip.6-7 bölüm önce çakralarını kızdırdıklarında minato ve sarutobinin nasıl ağzı açık bir şekilde izlediğini biliyoruz

Sıralama aslında şu şekildeydi

Hashirama>Tobirama>Sarutobi>Minato yani sıralıydı 1-2-3-4 şeklinde diye.Kyubi çakrasını açınca minato belki Sarutobi yani 3.Hokage ile yer değiştirebilir ama 3.Hokageyide boş sanma eğitimini Hashirama ve Tobiramadan aldı.Su,ateş,toprak elementlerini kullanabilmekte ayrıca maymun kral enması da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

tobirama senju minatodan daha güçlü çünkü senju çakrasına sahip.6-7 bölüm önce çakralarını kızdırdıklarında minato ve sarutobinin nasıl ağzı açık bir şekilde izlediğini biliyoruz

Sıralama aslında şu şekildeydi

Hashirama>Tobirama>Sarutobi>Minato yani sıralıydı 1-2-3-4 şeklinde diye.Kyubi çakrasını açınca minato belki Sarutobi yani 3.Hokage ile yer değiştirebilir ama 3.Hokageyide boş sanma eğitimini Hashirama ve Tobiramadan aldı.Su,ateş,toprak elementlerini kullanabilmekte ayrıca maymun kral enması da var

Sadece sıralama sormuştum.Spoiler yedik.Neyse fazla büyük değil.
  • Ne spoileri onu anlamadım?"Minato, 2. Hokage'den daha mı güçlü?" dediğine göre en son bölümü izlemişsin.En son bölümü izlediğine göre ne spoileri?
  • Muhteşem bölümdü.İzlerken yerimde duramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Ne spoileri onu anlamadım?"Minato, 2. Hokage'den daha mı güçlü?" dediğine göre en son bölümü izlemişsin.En son bölümü izlediğine göre ne spoileri?

Daha 343. bölümdeyim.Sadece en güçlü Hokage kim onu merak etmiştim.
  • çok iyi bir bölümde uzun zamandır bir bölümde bu kadar olay olmamıştı.
  • Bugünkü bölümde 2.hokage ve minato arasında bir konuda karşılaştırma vardı onu izlemeden nasıl minato 2.den daha mı güçlü dedin onu anlayamadım ne alaka yani nerden çıktı bunu sorgulamana sebep olan neydi son bölümü izlemediysen?Hayır yani ben 343 de olsam minato 2.hokageden daha mı güçlü diye bir soru sormazdım kyubi çakrasını bilmeden bence sen izlemişsin de çaktırmıyorsun
  • Hey gidi Minato be fazla değil 3-5 bölüme buralar karışır şimdiden Kishimoto'ya sövme sezonu hayırlı olsun
  • Yok izlemedim. Madara, "Beni yenebilecek tek kişi Hashirama" dedi.Ben de merak ettim.Neden kimse 2.Hokageden bahsetmiyor? Yondaime güçlüdür dedim ama değilmiş senin dediğine göre.
  • Çok iyi bir bölkümdü sasukenin gelmesi hashirama ve madara karşılaşması diğer hokageler sakura falan cidden efsaneydi
  • 
Sayfa: önceki 699700701702703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.