Şimdi Ara

Naruto (665. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Valla acin naruto shippuden ultima ninjastorm 3 u oynayin animeden daha detayli bir anime var bu oyunda ninetails nasil hapsediliyor minato nasil o sekle geliyor hepsi var oyunda hemde anime seklinde.Oyun animeden daha detayli bir anime olmus resmen

İyide zaten animede daha kaç bölüm önce o bölümleri ayrıntılı bir şekilde gösterdi zaten.Madara'nın (o zamanki adıyla) köye Kyubi'yi saldırtması.Minato'nun Madara ile olan dövüşü ve Madara'yı yenmesi.Daha sonra Minato ile Kushina'nın Kyubi'yi durdurması ve Naruto'nun içine mühürlemesi hepsi ayrıntılı olarak gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Valla acin naruto shippuden ultima ninjastorm 3 u oynayin animeden daha detayli bir anime var bu oyunda ninetails nasil hapsediliyor minato nasil o sekle geliyor hepsi var oyunda hemde anime seklinde.Oyun animeden daha detayli bir anime olmus resmen

İyide zaten animede daha kaç bölüm önce o bölümleri ayrıntılı bir şekilde gösterdi zaten.Madara'nın (o zamanki adıyla) köye Kyubi'yi saldırtması.Minato'nun Madara ile olan dövüşü ve Madara'yı yenmesi.Daha sonra Minato ile Kushina'nın Kyubi'yi durdurması ve Naruto'nun içine mühürlemesi hepsi ayrıntılı olarak gösteriliyor.

Animede guncel misiniz?
    minato ile madara demissiniz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Minato maskeli adamı yendi yani obitoyu madara yok orda
  • Adam parantezi içinde "o zamanki adıyla" demiş yaYoksa oyunda bahsedilen Madara
    gerçek Madara
    mı?

Bu arada fillerda en son Kakashi Danzonun yanına giderek ihanet etti değil mi?Ben yanlış anlamadım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 15 Şubat 2014; 17:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

quote:

quote:

Animede guncel misiniz?
    minato ile madara demissiniz de

Günceldeyim şuan zaten onun Obito olduğunu biliyorum.Ancak o sırada kendini Madara olarak tanıtıyor diye hatırlıyorum o yüzden öyle dedim.248 ve 249. bölümleri izlerseniz konunun ayrıntılı olarak işlendiğini görürsünüz.
  • Oyun konusunda üstte ki arkadaşa kesinlikle katılıyorum şu ana kadar gördüğüm en iyi anime oyunlarından biri paranıza değecek bir oyun online modu falan bayağı eğlenceli almanızı şiddetle tavsiye ederim

• Kakashippuuden başladığından beri konuya olan ilgi azaldı :) Her ne kadar yeni seri olarak lanse edilip ana seriyle birlikte ilerleyeceğini düşündürüp, sonrasında filler olduğu ortaya çıksa da mangayı destekler nitelikte olması sebebiyle serideki en iyi doldurma bölümler olduğunu düşünüyorum.

6 Mart'ta 353 ve 354'ü birleştirip çift bölüm vereceklermiş, bu da bir başka güzel haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Kakashippuuden başladığından beri konuya olan ilgi azaldı :) Her ne kadar yeni seri olarak lanse edilip ana seriyle birlikte ilerleyeceğini düşündürüp, sonrasında filler olduğu ortaya çıksa da mangayı destekler nitelikte olması sebebiyle serideki en iyi doldurma bölümler olduğunu düşünüyorum.

6 Mart'ta 353 ve 354'ü birleştirip çift bölüm vereceklermiş, bu da bir başka güzel haber.

Hocam şimdi kishimatonun animeye olan desteği hikayemiymiş ? Buarada çift bölüm yine filler sanırım
  • quote:

Kakashippuuden başladığından beri konuya olan ilgi azaldı :) Her ne kadar yeni seri olarak lanse edilip ana seriyle birlikte ilerleyeceğini düşündürüp, sonrasında filler olduğu ortaya çıksa da mangayı destekler nitelikte olması sebebiyle serideki en iyi doldurma bölümler olduğunu düşünüyorum.

Ben şahsen filler olarak görmüyorum bu bölümleri.Severek izliyorum.Son bölümde ki Itachi ve Sasuke'nin o velet halleri çok tatlıydı.Itachi ve Kakashi hakkında daha çok bilgi edinmiş olacağız bu bölümlerde.Kaç bölüm sürecekti bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Ben şahsen filler olarak görmüyorum bu bölümleri.Severek izliyorum.Son bölümde ki Itachi ve Sasuke'nin o velet halleri çok tatlıydı.Itachi ve Kakashi hakkında daha çok bilgi edinmiş olacağız bu bölümlerde.Kaç bölüm sürecekti bu?

Aynen.Flashback bölümlerini çok sevdiğimden bu bölümler baya hoşuma gidiyor.Ayrıca Kakashi reyizide çok severim.Ama çok üzülüyom bu Kakashi'nin durumuna.Minato'da öldü.Kimsecikleri kalmadı adamın.
  • Bakalım naruto kuubi ws olacakmı

• Yeni bolumden bir ss , Pierrot Sunar

• yeni bölüm geldi beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Yeni bolumden bir ss , Pierrot Sunar

Resmen trollemişler.
  • Izlettiriyor kakashi fillerlari kendini ama savaşı gormeyi tercih ederdim.

• Bende o sahneyi gördüğümde direk Sasuke geldi aklıma.Acayip benziyor.

• Kakashi fillerleri kendini izletiyor da arada Itachi'nın anbu mecaralarını göreydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Kakashi fillerleri kendini izletiyor da arada Itachi'nın anbu mecaralarını göreydik.

Onu da gösterecekler diye biliyorum ben.O yüzden merakla bekliyorum.Aslında tam bu zamanlara denk geliyor Itachi ve ANBU serüveni.

• quote:

quote:

Kakashi fillerleri kendini izletiyor da arada Itachi'nın anbu mecaralarını göreydik.

Onu da gösterecekler diye biliyorum ben.O yüzden merakla bekliyorum.Aslında tam bu zamanlara denk geliyor Itachi ve ANBU serüveni.

kishi yas olayını batırdı fillerlarda bence.minato daha yeni öldü.yani naruto şu anda yeni doğan bebek.sasuke de 3 4 aylık bebek.itachi bir önceki bölümde sasukeyi tutuyordu kucağında kyubi saldırısında.orada 6 yaşında falan.ayrıca sasuke 6 yaşında antrenman falan yaparken itachi anbuya yeni girmişti.13 yaşında anbu lideri olduğunu öğreniyoruz.12 yaşında girdi desek daha 6 sene daha var itachinin anbu olmasına. ayrıca 4.hokagenin korumaları daha ufacık.nasıl oldu bunlar ileride çok yaşlı gözüküyor ve transport tekniğini biliyorlar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

quote:

kishi yas olayını batırdı fillerlarda bence.minato daha yeni öldü.yani naruto şu anda yeni doğan bebek.sasuke de 3 4 aylık bebek.itachi bir önceki bölümde sasukeyi tutuyordu kucağında kyubi saldırısında.orada 6 yaşında falan.ayrıca sasuke 6 yaşında antrenman falan yaparken itachi anbuya yeni girmişti.13 yaşında anbu lideri olduğunu öğreniyoruz.12 yaşında girdi desek daha 6 sene daha var itachinin anbu olmasına. ayrıca 4.hokagenin korumaları daha ufacık.nasıl oldu bunlar ileride çok yaşlı gözüküyor ve transport tekniğini biliyorlar bilmiyorum.

İyi de son yayınlanan bölüm,4. ölümünün hemen ertesi günü olan olaylar değil ki.4. öldüğünde Kakashi'ye bak,bir de son bölümde ki Kakashi'ye.Fizik olarak boy olarak farklı.4. öldüğünde Itachi 6 yaşında dersek,şimdi 9 falan olmuştur muhtemelen.10 yaşında zaten chuunin oluyor.Max 1-2 bölüm sonra Itachi'ye de geçilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.