Şimdi Ara

Naruto (658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • katile değil şahitlere hesap sormakta ne demek

rin öldü diye bisürü adamı katledip ölümün sahibi kakaskiye dokunmaması büyük saçmalık

Nasııll??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

katile değil şahitlere hesap sormakta ne demek

rin öldü diye bisürü adamı katledip ölümün sahibi kakaskiye dokunmaması büyük saçmalık

O an Obito'nun umrunda bile değil :D Zaten Kakashiye kendini suçlama diyordu, olan olmuş ayağı.

• naruto ve sasukenin nehirde kapıştıkları bölümdeyim. bildiğim kadarıyla naruto şeytanın gücüyle baya bi güçlü . Orichimaruyla karşılaştırılabilirmi bilmiyorum ama onun mühürünü almış sasuke nehirde narutoya kafa atıyor . Kısaca burda takıldım . Tüm seriye olan ilgim azaldı . Sasuke sevgisi midir yoksa narutonun çok şişirilmesimi anlayamadım . Spoiler vermeden devam edip etmemem hakkında bi yazı veya yorum istiyorum . Viki gibi sitelerde biliyorum ne olacağını . Dersanedeki kızın bandanası bile Yaprak olunca 100 lerce bölümlük animelere başlamak gerekebilir . Bide Straw hat takarsa yandın oğlum WeasLey_

•  Naruto

quote:

Orijinalden alıntı: WeasLey_

naruto ve sasukenin nehirde kapıştıkları bölümdeyim. bildiğim kadarıyla naruto şeytanın gücüyle baya bi güçlü . Orichimaruyla karşılaştırılabilirmi bilmiyorum ama onun mühürünü almış sasuke nehirde narutoya kafa atıyor . Kısaca burda takıldım . Tüm seriye olan ilgim azaldı . Sasuke sevgisi midir yoksa narutonun çok şişirilmesimi anlayamadım . Spoiler vermeden devam edip etmemem hakkında bi yazı veya yorum istiyorum . Viki gibi sitelerde biliyorum ne olacağını . Dersanedeki kızın bandanası bile Yaprak olunca 100 lerce bölümlük animelere başlamak gerekebilir . Bide Straw hat takarsa yandın oğlum WeasLey_

o kyuubi'nin gücünün çok çok az bi kısmı. zaten tek kuyruklu halinde orada.

ayrıca bu ikisi baş karakterler. yani birbirlerine yakın güçte olmaları doğal bir şey. ezeli rakipler birbirlerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 17 Ocak 2014; 23:25:46 >

naruto ve sasukenin nehirde kapıştıkları bölümdeyim. bildiğim kadarıyla naruto şeytanın gücüyle baya bi güçlü . Orichimaruyla karşılaştırılabilirmi bilmiyorum ama onun mühürünü almış sasuke nehirde narutoya kafa atıyor . Kısaca burda takıldım . Tüm seriye olan ilgim azaldı . Sasuke sevgisi midir yoksa narutonun çok şişirilmesimi anlayamadım . Spoiler vermeden devam edip etmemem hakkında bi yazı veya yorum istiyorum . Viki gibi sitelerde biliyorum ne olacağını . Dersanedeki kızın bandanası bile Yaprak olunca 100 lerce bölümlük animelere başlamak gerekebilir . Bide Straw hat takarsa yandın oğlum WeasLey_

Devam et seriyi bırakma. Söylenecek başka bir şey yok

Yol yakınken geri dön derim. Anime'de son 2 bölümü izlemedim, izleyesim de gelmiyor zaten. Mangayı 640'larda okumayı bıraktım. Zaten sadece Orochimaru yüzünden takip ediyordum seriyi mangada beni hayal kırıklığına uğratınca hepten bıraktım seriyi.
  • yok ya izlesemde o heyecanı artık kalmadı . Flüt mü tam olarak bilmiyorum o çalınca bi dikilip izliyodum ne oluyo diye zevki kalmadı . Aslında naruto sevdiğimden , sasukeyi sevmediğimden değil İzlersem tek nedeni Hinata olur ama hikaye şimdi olmamış gibi orda bi bozukluk var insanları sasukeye yönlendiren bi çaba var gibi bak ne çaktı kyuubiye sasukedede iş var gibi anlatılmak istenmiş . Muhabbeti kursam belki zevkle izlerim ama kızada gidip oha sasuke çok ykşklı .s .s diyemem nerden gircem onuda bilmiyorum ah tüküreyim ben böyle şeyler peşinde adam değildim ya nerden geliyosa kalk git dersine çalış zahmetli işmiş şimdiden sıkıldım anasını satıyım istemiyorum arkadaşlık felan

• Kakashi Rin'i niye öldürdü ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Kakashi Rin'i niye öldürdü ya?

Ağlıyordu raikiri yaparken, öldürmek zorunda kaldı herhalde. Diğer ninjalar plan boşa gitti kızın bedenini ele geçirin dedi. Rin üzerinden bir plan yapmışlar belli ki.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Kakashi Rin'i niye öldürdü ya?

Mantıklı bir nedenini var anlarsınız yakında

İçim titredi yeminle ilk defa naruto da gidişatıda değerlendirirsek karanlığı iliklerime kadar hissettiğim tek bölüm açık ve net , ilk defa çizimlerin bir sahneye bu kadar yakıştığını görüyorum adamlar bu sefer cidden yapmışlar hem epik hemde kaliteli bir bölümdü obitoya tekrardan hak verdim ayrıca ne kadar psikopat olduğunuda söylemeden geçemiyecem adam resmen çıldırdı ve 5 dakikada etrafı resmen kan gölüne çevirdi bu bölüm cidden olmuş ayrıca savaş sahnelerindeki çizimlerde çok iyi olmuş gerçekten ürkütüü ve karanlık bir sahneydi ayrıca bazı yelerede detay vermesi gayet iyi oldu ilerleyen bölümlerde daha iyi bölümlergöreceğiz gibi

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!

• Ya şu madara planını gerçekleştirsede sonra oluşan dünyayıda günümüz dünyasına bağlasa süper final olur.

• 2 bölümde de geçmişi gösterdi ve önümüzdeki bölümde de geçmişi göstermeye devam edecek.Bölümler güzeldi geçmişteki gizli kalmış ne olduğu belirsiz detaylara cevap verdi.Akatsuki nasıl kuruldu , Obito nasıl bu hale geldi , Madaranın planı , Zetsu , Nagato ve rinnegan gücü vs. bir sürü soruya cevap bulduk.

Ama şu tam savaşın en ateşli zamanında araya böyle bölümler girince sevmiyorum ben.Bunları baştan göster sonra savaşa geç.Hiç ara verme savaşa daha iyi bence.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Bence bu şekilde daha iyi geçmiş bölümleri aralara yerleştirince daha çok tatmin edici oluyor zaten
    Tobi'nin maskesi düşmeden
    bu sahneleri gösteremezlerdi.

Öte yandan 349'tan itibaren Kakashi ANBU fillerı girecek yani önümüzdeki 2 bölümde geçmişi gösterme faslını tamamlayacaklarını düşünüyorum. Daha açıklamaları gereken olaylar var Kyuubi'nin saldırısı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 24 Ocak 2014; 16:37:15 >

Bence bu şekilde daha iyi geçmiş bölümleri aralara yerleştirince daha çok tatmin edici oluyor zaten
    Tobi'nin maskesi düşmeden
    bu sahneleri gösteremezlerdi.

Öte yandan 349'tan itibaren Kakashi ANBU fillerı girecek yani önümüzdeki 2 bölümde geçmişi gösterme faslını tamamlayacaklarını düşünüyorum. Daha açıklamaları gereken olaylar var Kyuubi'nin saldırısı gibi...

hocam filler kaç bölüm olacak ?

Orijinalden alıntı: Shadzzo

Her yerden danzo çıkıyor sinir bozucu

Madara'dan beter adam, esas villain.

• quote:

Orijinalden alıntı: Getsuga

quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

Her yerden danzo çıkıyor sinir bozucu

Madara'dan beter adam, esas villain.

Adam entrikalarin efendisi :D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.