Şimdi Ara

Naruto (657. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Mangayı okuyorum Senju ve uzumaki uzaktan akrabalar orası tamam fakat normalde bu uzaktan akrabalık yeterli değil Rikudou olmasına çünkü naruto da uchiha çakrası yok.Rikudou dediğimiz şahıs bu iki çakraya sahip olup Rinnegan sahibi.Rikudou en büyük özelliği rinnegen a sahip olmasıdır rinnegan sayasinde 10 kuyrukluyu yenip kendine mühürlemiştir.Naruto seçilmiş kişi ayağına Rikudou olacak mı olacak bu mankakanın yeteneksizliğidir çünkü adam bir şey üretemiyor en kolay yolu seçiyor tükürdüğünü yalayıp duruyor.Şimdi tüm kuyruklular Narutoya çakra verecek hadi 10 kuyrukluyada sahip olacak Rikudou olacak diyelim.Fakat Rikudou bunlara sahip olmadan önce zaten Rikudou idi ve 10 kuyrukluğu yendi adam.Söylemek istediğim şey Naruto Rikudou olmayacak değil olmamalı.

Rinnegan sayesinde juubiyi yendigini degil de juubi sayesinde rinnegana sahip oldugunu düşünüyorum. Aslinda rinneganin juubi ile alakasi yok dolayisi ile bu dedigim cok mantiksiz ama sadece rinnegan sahibi birinin kuchiyose gedo mazo yapmasi kafa karistiriyor

Juubiyi yenmeden önce rinnegan sahibi idi.Juubiyi yendikten sonra bedenini ay a hapsediyor.Bir iki bölüm sonra madara açıklayacak bu konuyu animede gösterilmediği için anlatamıyorum burada.Senin düşüncene göre imkansız bir durum çünkü madara juubiyi rinneganı uyandırdıktan sonra çağırıyor senin düşüncene göre önce juubiye sahıp olmalı rinneganı uyandıra bilmesi için.Rinnegan ve juubiyi bağlantısı mangada açıklandı zaten rinnegan juubi den geliyor fakat farklı bir şekilde yanı kısmen haklısın rinnegan juubi den geliyor.

Mangayi takip ediyorum. Çok mantıksız benim dedigim ama işte kuchiyose gedo mazo olayi bozuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Pardon aynı mesajdan iki tane atmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 11 Ocak 2014; 17:36:36 >

quote:

quote:

quote:

Mangayı okuyorum Senju ve uzumaki uzaktan akrabalar orası tamam fakat normalde bu uzaktan akrabalık yeterli değil Rikudou olmasına çünkü naruto da uchiha çakrası yok.Rikudou dediğimiz şahıs bu iki çakraya sahip olup Rinnegan sahibi.Rikudou en büyük özelliği rinnegen a sahip olmasıdır rinnegan sayasinde 10 kuyrukluyu yenip kendine mühürlemiştir.Naruto seçilmiş kişi ayağına Rikudou olacak mı olacak bu mankakanın yeteneksizliğidir çünkü adam bir şey üretemiyor en kolay yolu seçiyor tükürdüğünü yalayıp duruyor.Şimdi tüm kuyruklular Narutoya çakra verecek hadi 10 kuyrukluyada sahip olacak Rikudou olacak diyelim.Fakat Rikudou bunlara sahip olmadan önce zaten Rikudou idi ve 10 kuyrukluğu yendi adam.Söylemek istediğim şey Naruto Rikudou olmayacak değil olmamalı.

Rinnegan sayesinde juubiyi yendigini degil de juubi sayesinde rinnegana sahip oldugunu düşünüyorum. Aslinda rinneganin juubi ile alakasi yok dolayisi ile bu dedigim cok mantiksiz ama sadece rinnegan sahibi birinin kuchiyose gedo mazo yapmasi kafa karistiriyor

Juubiyi yenmeden önce rinnegan sahibi idi.Juubiyi yendikten sonra bedenini ay a hapsediyor.Bir iki bölüm sonra madara açıklayacak bu konuyu animede gösterilmediği için anlatamıyorum burada.Senin düşüncene göre imkansız bir durum çünkü madara juubiyi rinneganı uyandırdıktan sonra çağırıyor senin düşüncene göre önce juubiye sahıp olmalı rinneganı uyandıra bilmesi için.Rinnegan ve juubiyi bağlantısı mangada açıklandı zaten rinnegan juubi den geliyor fakat farklı bir şekilde yanı kısmen haklısın rinnegan juubi den geliyor.

Mangayi takip ediyorum. Çok mantıksız benim dedigim ama işte kuchiyose gedo mazo olayi bozuyor

Bozmuyor aslında sadece rinnegan sahibi çağırıp kontrol edebiliyor.Bunun sebebi de armut ağacı diyeyim anlarsın sen.O sayılara tekrar göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 13 Ocak 2014; 13:09:10 >

Edit:Buldum

Shinku Horou - Niji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 13 Ocak 2014; 14:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Bugün iki bölüm mü var? Episodecalender'da sezon finali olarak gösteriyor.

345 "I'm in Hell"
    "Ore wa Jigoku ni Iru" (オレは地獄に居る) January 16, 2014 TBA

Tek bölüm
  • Oldukca iyi bir bolumdu ozellikle endingle iyi gitti
    Zaten im in a hell sahnesini ilk ciktigi gunden beri bekliyodum hakkini verdiler acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 16 Ocak 2014; 15:34:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Punpun

Önceden altyazı perşembe günleri erken gelirdi şimdi çok geç çıkıyor öncesine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 16 Ocak 2014; 23:39:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 17 Ocak 2014; 14:54:46 >

@Siyah. aynen öyle.Bir de Bleach de Ichimaru Gin içinde aynı şey olmuştu.5 sene adamdan nefret ettik,ondan sonra öğrendik ki adamın dibiymiş.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 345

Mangekyo açtıkları sahne süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaCoN -- 17 Ocak 2014; 16:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

345

Mangekyo açtıkları sahne süperdi.

İtachi'nin dediği gibi Kakashi'nin bedeni bu güce ayak uyduramadı. Açar açmaz yere yığıldı. Hatta bence açmak dahi istemedi. Bir şekilde Obito'nun Mangekyou'yu aktifleştirmesiyle Kakashi'nin sharinganının da aktifleştiğini düşünüyorum.

Obito yardırdı ama. 2. dereceden direk Mangekyou'ya geçiş yaptı.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.