Şimdi Ara

Naruto (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Adana Devleti

Oh be artık narutoyu göreceğiz. Animesi sıkmaya başladı. Mangasınıda internetten okuyunca zevk vermiyor.

dur daha itachinin veda konuşması var. sayanora nee-san

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski uchiha savaşlarını daha bi görkemli yapsaydılar keşke, ama tabi hakkını yememek lazım güzel bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 15 Kasım 2013; 12:22:05 >

• Katakana alfabesinde Na-ru-to heceleri yazıyor

Bölüm iyiydi, açıklamalar lazımdı İzanamiye ki güzel de açıkladı İtachi reyiz. Kabuto kısmının sonuna geldik artık, sonraki bölümler çok güzel olacaktır Kage ve Tobi savaşları var sonuçta.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 338

Güzel bir bölümdü , uchiha klanının savaşının siyah beyaz olması çok hoşuma gitti gerçekten eski bir hava katılmış, böylece izanaminin nasıl doğduğu ve klanın sorunlarına nasıl öçözümler getirdiğini öğrenmiş olduk , ayrıca itachinin kardeşiyle konuşmasıda ayrı bir güzeldi , o son kısımdada kabutonun yetimhaneden kardeşi nin shinobi çıkmasıda ayrı bir detaydı , haftaya tam gaz devam edecek fragmandanda belli oluyor

şahane bir bolum olmuş, kabuto en sonunda durumu kabullenip izanamiden kurtulacak ve galiba shinobi olmus kardeşleri ile bir şekilde buluşacak..yalniz aradan kkaç yil geçmiş hala kabutoyu düşünüyorlar...arada gorustuler mi bilmiyorum...
    Naruto ile sasukenin bulusmasi ile son bulacak anime galiba...

Yine harika bir bölümdü. Uzun zamandan beri ilk defa hüzünlendim ben de. Olaylar Sasuke, İtachi, Uchiha etrafında dönse yatar kalkar yine Naruto izlerdim ama haftaya bir kez daha ve muhtemelen son kez İtachi'ye veda edeceğiz anlaşılan. İtachi'li bölümler çok kısa geldi bana. Umarım ileride flashbacklerde falan tekrar görürüz İtachi'yi

Sasuke'nin de ne yapacağını merak ediyorum açıkçası. Bir nevi abisi, köy yüzünden gözlerinin önünde tekrar ölecek. Ama öte yandan da herşeye rağmen, abisinin köyüne nasıl da bağlı kaldığını kendi gözleriyle görmüş olacak. Hisleri karman çorban olmalı. Aslında onun hislerini de anlatan bir bölüm yapılırsa baya karışık, derin ve hüzünlü olur.

içinde itachi geçen bölümler bir şaheser arkadaş.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • yalnız sizcede bu hikayeyle birlikte uchia hikayesinde büyük bir boşluk oluşmadımı?

hani mangekuyo sharinganı tarihte belirli kişiler (bilinen) uyandırabilmişti bu hikayeye bakınca maşallah herkeste mangekuyo var öyle değilmi?
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

yalnız sizcede bu hikayeyle birlikte uchia hikayesinde büyük bir boşluk oluşmadımı?

hani mangekuyo sharinganı tarihte belirli kişiler (bilinen) uyandırabilmişti bu hikayeye bakınca maşallah herkeste mangekuyo var öyle değilmi?

Yapacak bir şey yok 450 bölümü geçmiş bir seriden bahsediyoruz... Bu kadar uzun olunca haliyle senaryoda çelişkiler oluşabiliyor. Bu yazdığınız serideki tek açık değil. Mesela Kakashi ilk serinin ilk arcında Naruto gibi onlarca Kage Bunshin çıkarabilirken Shippuuden'de çakra fakiri diye gösterdiler 1 tane anca yapabiliyor. Hatta Naruto'ya "Senin kadar olmasa da ben de Kage Bunshin yapabilirim" diyor. Böyle çelişkilere katlanmak durumundayız ne yazık ki.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

yalnız sizcede bu hikayeyle birlikte uchia hikayesinde büyük bir boşluk oluşmadımı?

Yapacak bir şey yok 450 bölümü geçmiş bir seriden bahsediyoruz... Bu kadar uzun olunca haliyle senaryoda çelişkiler oluşabiliyor. Bu yazdığınız serideki tek açık değil. Mesela Kakashi ilk serinin ilk arcında Naruto gibi onlarca Kage Bunshin çıkarabilirken Shippuuden'de çakra fakiri diye gösterdiler 1 tane anca yapabiliyor. Hatta Naruto'ya "Senin kadar olmasa da ben de Kage Bunshin yapabilirim" diyor. Böyle çelişkilere katlanmak durumundayız ne yazık ki.

uchiaya tümden kardeş katili diyebiliriz ozamabn
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • quote:

quote:

Orası öylede seride çok fazla fail durumu yok bence en fazla 2 3 tanedir mesela şu jinchuuriki olayı vardı 5 kuyruklunun sahibi Han'ı avlayan akatsukili yoktu mesela

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

quote:

Orası öylede seride çok fazla fail durumu yok bence en fazla 2 3 tanedir mesela şu jinchuuriki olayı vardı 5 kuyruklunun sahibi Han'ı avlayan akatsukili yoktu mesela

böyle sıkıntılar olması normal bu kadar uzun bi seneryoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawkpaw -- 17 Kasım 2013; 0:36:26 >

• Umarım 5 Bölüm Fiiller yayınlarlar (Uygun bir zamanda) (40 Dakikadan)

Bölümler :

1- Yugito Nii - Matatabi
    2- Yagura - İsobu
    3- Roshi - Son Goku
    4- Han - Kokuo
    5- Fu - Chomei

Bu Jinchurikilerin hayatlarını - nasıl yakalandıklarını (ayrıntılı) vs. Bilgiler içeren bölümler olsa iyi olur.

Gaara - Naruto - Bee - Utakata 'yı bildiğimizden yazmadım

Ne olur ne olmaz spoiler içine aldım gelecek bölümlerle ilgisi yok. Sadece izlemeye yeni başlayanlar spoiler yemesin diye yaptım.

• O değil de ben de açıkçası bir süredir, şu 6 yolun bilgesinin oğullarına güçlerini verirken ayrımcılık yaptığını düşünüyorum. Kendi fiziksel gücünü olduğu gibi küçük oğluna aktırmış ama göz gücünün tamamını büyük oğluna vermemiş bence. Rinnegan uyandırmak için Senju genine de sahip olmak kısmı bana hikaye gibi geliyor. Gerçi Senjular hakkında da fazla birşey bilmiyoruz ama Uchiha'ya baktığın zaman, neresinden tutarsan tut baştan başa lanetli bir klan. Güçlenmek için sürekli acı çekmek, travma yaşamak zornundasın. Ne kadar acı çekersen o kadar güçleniyorsun ve bu güçlerini kullandığın ölçüde de güçlerinden uzaklaşıyorsun. İlk başta MS'yi ne kadar kullanırsan o kadar kör olursun dediler. Şimdi ise bir göz jutsusu karşılığında gözlerini feda ediyorlar. Ee bu adamlarında gözlerinden başka kullanabildiği güçleri yok zaten. Ve şu 6 yolun bilgeside bu gücünü dahi istediği zaman kullanamasın diye büyük oğlunu lanetlemiş sanki.

Anime içinde gösterilen o sahneler doldurma sahneler. Mangada öyle bir flashback yok. MS koymuşlar elemanlara fakat Izanagi ve Izanami yapmak için MS şart değil. Danzou'nun sharinganlar MS değildi. Ayrıca Tobi'nin Konan ile yaptığı dövüşte de kullandığı göz MS değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 17 Kasım 2013; 21:37:40 >

Orijinalden alıntı: Siyah.

O değil de ben de açıkçası bir süredir, şu 6 yolun bilgesinin oğullarına güçlerini verirken ayrımcılık yaptığını düşünüyorum. Kendi fiziksel gücünü olduğu gibi küçük oğluna aktırmış ama göz gücünün tamamını büyük oğluna vermemiş bence. Rinnegan uyandırmak için Senju genine de sahip olmak kısmı bana hikaye gibi geliyor. Gerçi Senjular hakkında da fazla birşey bilmiyoruz ama Uchiha'ya baktığın zaman, neresinden tutarsan tut baştan başa lanetli bir klan. Güçlenmek için sürekli acı çekmek, travma yaşamak zornundasın. Ne kadar acı çekersen o kadar güçleniyorsun ve bu güçlerini kullandığın ölçüde de güçlerinden uzaklaşıyorsun. İlk başta MS'yi ne kadar kullanırsan o kadar kör olursun dediler. Şimdi ise bir göz jutsusu karşılığında gözlerini feda ediyorlar. Ee bu adamlarında gözlerinden başka kullanabildiği güçleri yok zaten. Ve şu 6 yolun bilgeside bu gücünü dahi istediği zaman kullanamasın diye büyük oğlunu lanetlemiş sanki.

bu yoldan gidersek birde şöyle bir düşünce çıkıyor ortaya. ilk hashirama madara savaşında izanami gibi bir doujutsu varken madara bir göz karşılığında hashiramayı çok rahat alabilirdi öyle değilmi?
  • seriyi mangadan takip eden bi insan olarak sorularınıza cevap verebilirim. tabii ki spoiler vermeden.

@tembeler

o sahneler filler, yani mangada yok. hatta izanami için ms'nin gerekli olduğu bile geçmedi diye hatırlıyorum. bir de ilk ms uyandıranlar madara vs izuna diye geçti, ardından ms uyandıran olmuş da olabilir olmamış da olabilir. olsa bile bu filler'daki gibi saçma olduğunu düşünmüyorum.

@siyah.

bize de öyle geliyordu ama sonradan öğrendik ki öyle değilmiş. hashirama ve senju hakkında bilgiler geldiğinde anlayacaksınız. şu an ne desem spoiler olur.

haftaya dehşet bi bölüm var, haberiniz olsun. animatörler yine içine etmezse tabi.
    Arkadaşımın yazdığı bir hikaye. Bi göz atarsanız sevinirim.
  • Seride cok mantik aramayin
    Bulamazsiniz
    Oldu he diyip gecin

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.