Şimdi Ara

Naruto (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Cumaya kadar gitmeden önce aklımı meşgul eden soruyu sorayım.

Shippuuden 15 öncesi için Spoiler!

İtachi ve Kisame ceset kopyalarıyla Gai ve Kakashi takımına saldırdıklarında ikiside basbaya ölüyordu.Sonra birbirlerine bakıp Çakram bitti diyorlardı.Ben ikisininde ceset kopyalarının öldüğünü gördüm.Çakralarıyla ölmek arasında bi bağlantı kuramadım pek.Öldüklerini belli etmemek için birbirlerine yalan mı söylüyorlar acaba?

Sasori nasıl kuklalarını çakra ipleriyle yönetiyorsa İtachi ve Kisame de öyle yönetiyor olabilir.Yani o çakra ipleri İtachi ve Kisame'de çakra bağlantıları oluyor,onların kopması demek kopyalarınn ölmesi demek muhtemelen fakat farklı tarzda söylemelerinin sebebi de senin dediğin gibi birbirlerine çaktırmamak için olabilir.

Benim o bölümlerde aklımda kalan soru şu:

Kisame kopyasına çakrasının %30'unu verdiğini söylüyordu ama Neji kopyayı görünce "Çakrası neredeyse Naruto kadar" demişti.Kisame'nin çakrasının %30'u Kyuubi'nin çakrasına mı eşit oluyor şimdi!?

Yok çakra ipleriyle değil.Anladığım kadarıyla öldüklerini çaktırmamak için söylüyorlar.

Kisame :

Hayır Narutonun çakrası dediği Kyuubinin tüm çakrası değil.Naruto sinirlenince filan etrafı kırmızı çakrayla kaplanıyor.İşte o andaki çakra.Çünkü tüm Bijuu ların çakrası SONSUZ dur.Kisame dede bi o kadar çakra varmış demekki.

çakra bir yaşam enerjisidir.Bu yüzden çakra biterse ölürler ancak eğer kısa bir süre içerisinde üretemezlerse ölürler

orda pain in jutsusu ile yönetiliyorlardı ve bu jutsu sadece cakranın %30 unu kullanmalarına izin verior,ayrıca nejini orda bahsettiği şey narutonun gerçek mavi çakrası idi bunu nedeni kisamenin kılıcı çakra emebiliyor bu yüzden kisame büyük bir çakraya sahip ve bunu %30 u narutoya eşit.Ayrıca narutonun özelliklerini sayarken herkes çakra miktarının ve azminin çok yüksek olduğunu söylüyor.

Orjinalden alıntı: Chaqi

@ ballrry

çakra bir yaşam enerjisidir.Bu yüzden çakra biterse ölürler ancak eğer kısa bir süre içerisinde üretemezlerse ölürler

orda pain in jutsusu ile yönetiliyorlardı ve bu jutsu sadece cakranın %30 unu kullanmalarına izin verior,ayrıca nejini orda bahsettiği şey narutonun gerçek mavi çakrası idi bunu nedeni kisamenin kılıcı çakra emebiliyor bu yüzden kisame büyük bir çakraya sahip ve bunu %30 u narutoya eşit.Ayrıca narutonun özelliklerini sayarken herkes çakra miktarının ve azminin çok yüksek olduğunu söylüyor.

Naruto nun cakra enerjisi gercekten yuksek. Ama Narutonun buna tam hakim oldugunu soyleyemeyiz.

*** SPOLIER ***
    Naruto cakra: Hatirlarsaniz naruto wind ile rasengani birlestirmeye calisrken, 200 shadow kcon yaratiyor, 2li gruplara ayirarak her biri kendi icinde bunu deniyor. Yani, bir ninjanin yapicagi 100 saatlik egitimi, Naruto ve klonlari 1 saatte bitiriyor, ve bilgi ana Narutoda toplaniyor. Herbiri rasengan yaratiyor, cakra paylasimini dusunsene...

Naruto - Kyuubiyi kullanmak zorunda yoksa, bu ise bambaska bir konu. Sasuke sadece bir piyon bu oyunda, onun onunde pain var madara var... Naruto kendi oz cakrasi ile bu isi biteremez.

quote:

quote:

İtachi ve Kisame ceset kopyalarıyla Gai ve Kakashi takımına saldırdıklarında ikiside basbaya ölüyordu.Sonra birbirlerine bakıp Çakram bitti diyorlardı.Ben ikisininde ceset kopyalarının öldüğünü gördüm.Çakralarıyla ölmek arasında bi bağlantı kuramadım pek.Öldüklerini belli etmemek için birbirlerine yalan mı söylüyorlar acaba?

Sasori nasıl kuklalarını çakra ipleriyle yönetiyorsa İtachi ve Kisame de öyle yönetiyor olabilir.Yani o çakra ipleri İtachi ve Kisame'de çakra bağlantıları oluyor,onların kopması demek kopyalarınn ölmesi demek muhtemelen fakat farklı tarzda söylemelerinin sebebi de senin dediğin gibi birbirlerine çaktırmamak için olabilir.

Kisame kopyasına çakrasının %30'unu verdiğini söylüyordu ama Neji kopyayı görünce "Çakrası neredeyse Naruto kadar" demişti.Kisame'nin çakrasının %30'u Kyuubi'nin çakrasına mı eşit oluyor şimdi!?

Yok çakra ipleriyle değil.Anladığım kadarıyla öldüklerini çaktırmamak için söylüyorlar.

Kisame :

Hayır Narutonun çakrası dediği Kyuubinin tüm çakrası değil.Naruto sinirlenince filan etrafı kırmızı çakrayla kaplanıyor.İşte o andaki çakra.Çünkü tüm Bijuu ların çakrası SONSUZ dur.Kisame dede bi o kadar çakra varmış demekki.

1.si Neji Naruto nun mavi chakrasindan yani asil chakrasindan bahsetti 2.si Bijuu larin chakrasi sonsuz degildir 3. O Kuklalar Sasorinin yaptigi cok ozel kuklalardir ve belli bir chakra limtleri vardir ve buda onlarin %30 una denk geliyor ve ayrica unutmamak gerekirki Kisame Akatsuki deki(Pain disinda olsa gerek) en yuksek chakraya sahip olan kisi ama hersey chakra degil(Chakram bitti dediklerinde sadece %30 u gitmisti)

bide unutmayin Narutonun chakrasi her gun daha da gelisiyor kucumsemeyin...

Orjinalden alıntı: NER0

quote:

quote:

quote:

Kisame :

1.si Neji Naruto nun mavi chakrasindan yani asil chakrasindan bahsetti 2.si Bijuu larin chakrasi sonsuz degildir 3. O Kuklalar Sasorinin yaptigi cok ozel kuklalardir ve belli bir chakra limtleri vardir ve buda onlarin %30 una denk geliyor ve ayrica unutmamak gerekirki Kisame Akatsuki deki(Pain disinda olsa gerek) en yuksek chakraya sahip olan kisi ama hersey chakra degil(Chakram bitti dediklerinde sadece %30 u gitmisti)

bide unutmayin Narutonun chakrasi her gun daha da gelisiyor kucumsemeyin...

1.si bende ondan bahsediyorum zaten. 2.si evet tüm Bijuu ların çakrası sonsuz değildir ama Kyuubinin çakrası o kadar çok ki sonsuz diyorlar 3.sü onlar kuklamı değilmi bilmiyorum ama Pain adlı kişi tarafından düşünülmüş.

Shippuudenin fiilleri güzelmiş yav.

Shippuuden 55 öncesi için spoiler

O Rasengan ın üstü olan jutsuyu geliştirmek için yaptıkları çalışmayı büyük zevk ile izledim.Özellikle SAİ çok komik yahu Şimdi Ateş tapınağına gittiler konu çok ağır işlemeye başladı.

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: NER0

Kurayla yerlestirildiler diye hatirliyorum rastgele olsa gerek

Bilmiyorum neden ama, Jiraya ile Kakashi devamli etkilesimde...
    Devamli konusuyorlar, haberlisyorlar.

Yani bir o bir o egitiyor Naruto`yu
    Bir nevi babasinin izinden gitmesini istiyorlalar
    Babasi en guclu ninjalardan biriydi, vede tamamlayamadigi teknikler vardi. Sanki ozellikle babasinin izinden goturuyorlar vede tamamlayamadiklarini tamamlattiriyolar, hic manga okumadim ama Naruto biraz zeki olsaydi (aptal degil ama, sabirsiz), biraz olcup tartabilseydi dizininin en guclu karakteri olurdu.

Sonucata Jiraya -> Narutonun Babasin -> Kakashi egitim ucgeni var, sona Naruto Kakashinin ogrencisi oluyor, bu bir raslanti gibi gelmiyor nedense.

Birde Naruto S. 90 - Mangada kaca denk geliyor kaldigim yerden bari okuyarak edvam ediyim!

Rastgele değil gibi ama narutonun babasıyla falan ilgili bişey olduğunu sanmıyorum,büyük ihtimalle sadece güçlü olduğu ve narutoya bakabilicek az kişilerden olduğu için seçildi, çünkü yanlış hatırlamıyorsam tsunade bi bölümde kasashi ile konuşurken bunu yapabilicek(narutoya bakabilecek) tek kişi sendin falan gibi bişeyler diyordu.jiraiya ile kakashi arasındaki bağlantıda büyük ihtimalkle sadece narutoyu kim ne zaman ekicek vb. onu planlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 2 Ocak 2009; 18:59:03 >
  • beyler şimdi ben 135 bölüm izledim bu bölümlerden sonra hiçmi kayda değer birşey olmuyor bütün bölümler filling mi? merak ediyorum nasıl bitiyor diye ben şimdi shippuuden e mi geçeyim gerisi sallama bölümlermi hep?
  • Valla ben de senin gibi düşünüyordum bu kadar indirmişim bari izleyeyim diye ama doldurma bölümler Naruto'nun hızını kestiğinden direk Shippuuden'e geçtim.Tabi seçim sana kalmış istersen izle ama önermem daha sonra göz atarsın

Orjinalden alıntı: Kogan

Valla ben de senin gibi düşünüyordum bu kadar indirmişim bari izleyeyim diye ama doldurma bölümler Naruto'nun hızını kestiğinden direk Shippuuden'e geçtim.Tabi seçim sana kalmış istersen izle ama önermem daha sonra göz atarsın

peki shippuuden ile bağlantılı olaylar olmuyormu yani 135 ten sonra olan bölümlerle shippuuden in bağlantısı yokmu hiç?
    bide 220.bölümde naruto nasıl sonlanıyor onu çok merak ediyorum dizinin birinci serisi nasıl bitiriyor bilen varmı?

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Valla ben de senin gibi düşünüyordum bu kadar indirmişim bari izleyeyim diye ama doldurma bölümler Naruto'nun hızını kestiğinden direk Shippuuden'e geçtim.Tabi seçim sana kalmış istersen izle ama önermem daha sonra göz atarsın

peki shippuuden ile bağlantılı olaylar olmuyormu yani 135 ten sonra olan bölümlerle shippuuden in bağlantısı yokmu hiç?
    bide 220.bölümde naruto nasıl sonlanıyor onu çok merak ediyorum dizinin birinci serisi nasıl bitiriyor bilen varmı?

Hiç bir kopukluk olmuyor,zaten Shippuuden başladığında Naruto Jiraiya ile 3 yıl geçirmiş ve geri dönmüş oluyorlar.Herhangi bir kopukluk yaşamazsın izlemesen de.Bir de 1. serinin sonunda canavar gibi bir şeyle dövüşüp onu yeniyorlardı sanırım izlemedim ama:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 8 Ocak 2009; 16:56:51 >

Naruto ve arkadaşlarının okulda yaşadıkları olaylar anlatılıyor.

Sizce izlemelimiyim?Shippuuden i bitirmiş biri için spoiler olurmu?

Şu an Bağlar filmini indiriyorum.İlk 3 filmi izledim.

Arkadaşlar Narutonun Ova sı varmış sanırım.Filmin adı Naruto Shippu! Konoha Gakuen Den

bitirmiş derken nasıl yani shippuuden bittimi sonamı erdi?

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Arkadaşlar Narutonun Ova sı varmış sanırım.Filmin adı Naruto Shippu! Konoha Gakuen Den

bitirmiş derken nasıl yani shippuuden bittimi sonamı erdi?

Yani şu an 90 bölüm var. 90 tanesinide izledim. Yani Shippuudeni bitirdim. Olay bu.

Bağlar filmi çıkmış mıydı?Ben bulamadım,indirdiğin yerin adresini pm'den yollar mısın?

quote:

Bağlar filmi çıkmış mıydı?Ben bulamadım,indirdiğin yerin adresini pm'den yollar mısın?

Pardon indirdiğim film Bağlar değilmiş.Onu reklamını gördüm Shippuuden de ama çıkmamış sanırsma şu an Shippuuden in ilk çıkan filmini izliyorum.Mouryou olan film.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.