Şimdi Ara

Naruto (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bir sorum var. Naruto'nun ilk bölümlerinde Kakashi ve Zabuza'nın dövüşünde, Kakashi aynı anda Zabuza'nın yaptıklarını yapıyordu, söyleyeceklerini biliyordu.Daha sonra açıklama yaptılar sanırım bununla ilgili ama pek anlamamıştım.Kakashi orada tam olarak ne yapıyordu? O yaptıklarıda mı Sharingan'ın etkisiyle oluyordu?
     Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 25 Aralık 2008; 20:38:14 >

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Bir sorum var. Naruto'nun ilk bölümlerinde Kakashi ve Zabuza'nın dövüşünde, Kakashi aynı anda Zabuza'nın yaptıklarını yapıyordu, söyleyeceklerini biliyordu.Daha sonra açıklama yaptılar sanırım bununla ilgili ama pek anlamamıştım.Kakashi orada tam olarak ne yapıyordu? O yaptıklarıda mı Sharingan'ın etkisiyle oluyordu?
     Naruto

ewt bu bölümü birkaç gün önce izledim o yaptıkları sharingan ın etkisi ile

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

ingilizce dublaj kesinlikle tavsiye etmem. orochimarunun ingilizce seslendirmesini düşünemiyorum.

İzlemeden yorum yaptıysan bence yanlış davranmışsın,izlediysen senin tercihin ama İngilizce dublajı mükemmeldir Naruto'nun,ilk seride 65-135 arasını İng. dublaj izlemek zorunda kalmıştım.Özellikle en çok takdir ettiğim dublaj Orochi'ninki olmuştu,tabii ki orijinal dilin yerini hiçbir şey tutamaz ama İng. dublaj da mükemmel.Tek kötülüğü İng. dublaj da Naruto'nun sesinin insan gibi çıkması

hocam evet ingilizcesini izlemeden yorum yapmıştım. full metal alchemistide japonca izledim sonra ingilizcesine baktım ve bana acayip kötü geldi. narutonunda öyle olacagını düşünerek söyledim ama bu kadar kişi tavsiye edince ingilizcesinede baktım ve yinede bana göre orjinalinin yerini tutmamış.

bende iyi derecede ingilizce biliyorum ancak japonlar özellikle animeleri seslendirmede aşmış bir millet. tabi zevk meselesi ingilizce izlemeyi tercih edenede kafasına silah tutup japonca izlettirecek halimiz yok
    Onu bende başta Sharingan diye tahmin etmiştim ama, bir ara Kakashi "Öleceğini görüyorum" demişti ancak Zabuza ölmemişti, ve daha sonraki bölümlerde yine karşılaşmışlardı.Zabuza'da "Öleceksin dedin ama ölmedim" gibisinden birşeyler dedi ya, zaten orada aklım karışmıştı.

Naruto

Annesi:Uzumaki Kushina
    Babası:Namikaze Minato diğer bir deyişle Yondaime Hokage
    Dedesi:Sanırım şaşırmazsınız:)
     Naruto

Jiraiya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogan -- 26 Aralık 2008; 19:46:53 >

Orjinalden alıntı: Kogan

Naruto'nun annesi babası ve dedesini açıklıyorum;(Yabancı bir kaynaktan alıntıdır)

Naruto

Naruto

Jiraiya

sana güvenmek istemesem mantıksız tarafını göremiyorum ve kendimi bu yargıya ikna ediyorum ama şaırtıcı bir bilgi tabi özellikle de dede

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Naruto'nun annesi babası ve dedesini açıklıyorum;(Yabancı bir kaynaktan alıntıdır)

Naruto

Naruto

Jiraiya

sana güvenmek istemesem mantıksız tarafını göremiyorum ve kendimi bu yargıya ikna ediyorum ama şaırtıcı bir bilgi tabi özellikle de dede

Dede Jiraiya değil, o sadece Naruto'ya Naruto adını koyan kişi.

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar

quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Naruto

Naruto

Jiraiya

Dede Jiraiya değil, o sadece Naruto'ya Naruto adını koyan kişi.

Öylesi daha iyi bence .

• evet dedesi o degil yondaime ile bir kan bagi olmamasi lazim ki gercekten dedesi olsa neden soylemesinler(hele mangayi takip edenler oyle olsa soylemis olacaklarini biliyorlardir)...

dedesi ile ilgili

Who are Naruto's parents?
    Naruto's father is Namikaze Minato (written with last name first, in keeping with japanese tradition.) who was the Fourth Hokage (AKA The Yondaime). He is now dead. He died saving the village from the Kyuubi attack.
    Naruto's mother is Uzumaki Kushina (same as Minato's name), from the village hidden in the whirlpool. Her fate is unknown. She is presumed deceased for she is talked in past tense.
    It is said in the series that Naruto looks like his father but his way of thinking and array of techniques are his mother's. However, he also wields the Rasengan, which was created by his father.

His godfather is Jiraiya the Toad Sage, who is now also decessed.

Dediğim gibi alıntı yabancı bir adresten metni spoiler olarak ekledim.

Who are Naruto's parents?
    Naruto's father is Namikaze Minato (written with last name first, in keeping with japanese tradition.) who was the Fourth Hokage (AKA The Yondaime). He is now dead. He died saving the village from the Kyuubi attack.
    Naruto's mother is Uzumaki Kushina (same as Minato's name), from the village hidden in the whirlpool. Her fate is unknown. She is presumed deceased for she is talked in past tense.
    It is said in the series that Naruto looks like his father but his way of thinking and array of techniques are his mother's. However, he also wields the Rasengan, which was created by his father.

His godfather is Jiraiya the Toad Sage, who is now also decessed.

godfather dedesi demek değildir vaftiz baba demektir hristiyan inancında ismini koyduğundan dolayı öyle diyorlar sanırım
  • manevi dedesi işte
  • Bende babasının o olduğunu tahmin etmiştim, çok benziyor çünkü ona. Ama dedesi o olsa, evet bencede söylerdi herhalde. Bu arada 90. bölümü izleyen var mı?
  • 90. bölüm berbat çıktı. animeyi çizen studyo ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bu kadar güzel başlayıp bu kadar kötü devam eden seri görmedim. resmen batırdılar. yine fillera başladı. işle bölüm başına 2-3 manga verecegin mesajı ver. arada zaten 100 chapter var minimum 1 sezon sürer.

death note, full metal alchemist, code geass gibi kısa süren vermek istedigi mesajı verip biten ve tabiri caise izlemeyi doyamadıgım seriler bitince çok üzülmüştüm. ama narutonun şu halini görünce iyiki uzatmadan bitmiş diyorum. artık mangadan takip edecegim.

Gerçekten harika bölümlerdeyim şu an.Şu Sai yi bi çözemedim.

Bir şey sorcaktım ama unuttum :D

Neyse.:D
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.