Şimdi Ara

Naruto (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bişey var biri cevaplarsa sevinirim tabi spoiler vermeden , Şimdi narutonun doğumunda kyuubinin narutoya mühürlenmesini sağlayan kyuubiyi çağırarak köyü ele geçirmeye çalışan ve yondaime ile savaşan kişi madara değilmiydi şimdi ( Geçmişteki o adamın yondaime ile savaşıp tüm bu felaketlere sebebiyet veren madara olarak bildiğimiz maskeli adam olduğunu düşünürsek) Ve tüm uchihaların öldürülmesinde önemli rol oynayan tek gecede tüm uchihaları itachi ile birlikte katleden ve itachinin ağzından maskeli adamla birlikte o işi yaptık demesi ve isminin madara olduğunu söylemesi ? Şimdi senju ile olan savaş harici tüm bu olayları başlatan madara değilmiydi yani aslında madara bu olaylar içinde masum mu ? Ayın gözü projesini sürdürmek isteyen madara değilmiydi ve hiç olmadı mı ?

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Ya arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bişey var biri cevaplarsa sevinirim tabi spoiler vermeden , Şimdi narutonun doğumunda kyuubinin narutoya mühürlenmesini sağlayan kyuubiyi çağırarak köyü ele geçirmeye çalışan ve yondaime ile savaşan kişi madara değilmiydi şimdi ( Geçmişteki o adamın yondaime ile savaşıp tüm bu felaketlere sebebiyet veren madara olarak bildiğimiz maskeli adam olduğunu düşünürsek) Ve tüm uchihaların öldürülmesinde önemli rol oynayan tek gecede tüm uchihaları itachi ile birlikte katleden ve itachinin ağzından maskeli adamla birlikte o işi yaptık demesi ve isminin madara olduğunu söylemesi ? Şimdi senju ile olan savaş harici tüm bu olayları başlatan madara değilmiydi yani aslında madara bu olaylar içinde masum mu ? Ayın gözü projesini sürdürmek isteyen madara değilmiydi ve hiç olmadı mı ?

Bunu cevaplarsak spoiler olur ama şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadarki anime günceli bu sorunu zaten cevaplamış olur.
    animede verılen detaylara gore kucuk aydınlatmalar yapabılırım. tobının yanı sahte madaranın ozellıgı neydı hatırlıyalım zamanda kırılmalar yapabılıyor bu sahıs buda kucuk bir detay ortadakı sıkıntı sadece madara ısmının guc ıcın sahıslar tarafınadan ızınsız kullanılması kı gercek madara dondugune gore senlık baslasın

ayrıca spoıler vermeden bıseyler dıyım mangada 2 kırılma noktası var 2 sıde dovuslerın cok guzel olması ıcın yapıldı ama serı bence afalladı bırını tobı acıklanınca gorecez dıgerıne 1 yıl vardır heralde kırılma noktası derken olumlu olarak degıl bence serıdekı ılıskılerı hıce sayarak olusturulan bı senaryo oldu benım gozumde bu olacak olaylar

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Ya arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bişey var biri cevaplarsa sevinirim tabi spoiler vermeden , Şimdi narutonun doğumunda kyuubinin narutoya mühürlenmesini sağlayan kyuubiyi çağırarak köyü ele geçirmeye çalışan ve yondaime ile savaşan kişi madara değilmiydi şimdi ( Geçmişteki o adamın yondaime ile savaşıp tüm bu felaketlere sebebiyet veren madara olarak bildiğimiz maskeli adam olduğunu düşünürsek) Ve tüm uchihaların öldürülmesinde önemli rol oynayan tek gecede tüm uchihaları itachi ile birlikte katleden ve itachinin ağzından maskeli adamla birlikte o işi yaptık demesi ve isminin madara olduğunu söylemesi ? Şimdi senju ile olan savaş harici tüm bu olayları başlatan madara değilmiydi yani aslında madara bu olaylar içinde masum mu ? Ayın gözü projesini sürdürmek isteyen madara değilmiydi ve hiç olmadı mı ?

Bunu cevaplarsak spoiler olur ama şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadarki anime günceli bu sorunu zaten cevaplamış olur.

@Saitou Hajime

Hmm anladım o zaman seride 2 adet bug var fakat belki şimdi mantıksız gelen olaylar ilerde serideki anlamlı noktaya varmasını sağlar umarım

Orijinalden alıntı: T-Dog

Aynen gerçek madara çıktı ortaya , Tobi olmadığına da hem fikiriz peki yıllardır narutonun bebekliliğinden beri o adam kimdir kimin nesidir :D bi çözemedim onu.

Sürprizlere hazır ol
  • Seslerinin aynı olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Seslendirecek adam kalmadığından aynı sesi verelim bari demiş olamayacaklarını düşünürsek, aralarında bir tür bağ falan mı var acaba? Mangada Tobi'nin kimliği açıklanmış ki kim olduğunu bildiklerinden ona göre animede aynı seslendirmeyi kullanmış olmalılar.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Seslerinin aynı olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Seslendirecek adam kalmadığından aynı sesi verelim bari demiş olamayacaklarını düşünürsek, aralarında bir tür bağ falan mı var acaba? Mangada Tobi'nin kimliği açıklanmış ki kim olduğunu bildiklerinden ona göre animede aynı seslendirmeyi kullanmış olmalılar.

Yoksa benzerlik mi diye kısa bir araştırma yaptım. Tobinin birkaç tane seslendiricisi var, İkisininde ortak seslendirmesini yapan Naoya Uchida diye bir isim var. Aslında bi seride farklı 3 karakterin seslendirmesini yapan tek kişi olduğu olur ama tabi karakterlerde benziyor sonuçta. Bilemedim yani.

• quote:

Seslerinin aynı olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Seslendirecek adam kalmadığından aynı sesi verelim bari demiş olamayacaklarını düşünürsek, aralarında bir tür bağ falan mı var acaba? Mangada Tobi'nin kimliği açıklanmış ki kim olduğunu bildiklerinden ona göre animede aynı seslendirmeyi kullanmış olmalılar.

Çoğu okuyucu bilmiyor fakat Madara'yı önceden de aynı seiyuu seslendiriyordu. Itachi vs Sasuke savaşında Madara flashback'i vardı ve orada konuşmuştu. Seiyuu aynıydı. Olmasa dahi yine doğru olanı yaptılar. Sonuçta sen bi karaktere dönüşüyorsan, onun sesini de alırsın. Daha ilk bölümde Mizuki, Iruka'ya dönüşürken sesini de onun gibi yapmıştı. Herşeyi geçtim Oonoki gibi Madara'yla tanışmışlığı olan bir shinobi yaşıyor hala. Doğrusunu yapmışlar yani. Obito'nun sesi değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 3 Ağustos 2013; 22:41:58 >

Oh be söyledim sonunda, dayanamayacaktım yoksa!

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Tobi'nin gerçek kimliği Son Goku.

Oh be söyledim sonunda, dayanamayacaktım yoksa!

Manga'da Tobi'nin kimliği çoktan belli oldu.

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

GENJUTSU: TSUKI NO ME!!!

Hay aksi ne var ne yok diye bakmaya geldim genjutsuya yakalandım.

Bende bi şey sanmıştım

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Bende bi şey sanmıştım

Yok artık banlattırak mı kendimizi

Edit: Buna ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 3 Ağustos 2013; 23:57:57 >

• _____________________________
  • haydaaaaa.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.