Şimdi Ara

Naruto (585. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Nedense şu Uchiha'lara, klanlarına ve esrarengiz güçlerine karşı bir ilgim var. Madara da ezdi geçti, dağıttı ortalığı. Çizim konusuna katılıyorum ama özlediğimden herhalde fazla gözüme batmadı benim. Zaten Uchiha klanının muhtemelen en güçlü üyesi Madara'yı izlerken 20 dk nasıl geçti anlamadım.
  • Bu bölümü de kötüleyenler gitsin buggs bunny izlesin.Hiç bir naruto bölümünden bu kadar zevk alamamıştım.Madara Uchiha'dan da azı beklenmezdi zaten Tamam bir meteor'u anlarımda ikincisi niye be kardeşim.Temari'nin madaraya saldırdıktan sonra Madaranın zırhının üstündeki tozu elinin tersiyle attırması da ayrı bir olay zaten Naruto gözümden düşüyordu şu 4 aydır verdiği filler bölümlerden dolayı fakat bu son bölümle bir anda zirveye oturdu diyebilirim.Birde adam ilah olmuş bildiğin Rinnegan var Mokuton var,EMS var,2 Kere Meteor indirdi,10.000 kişilik ninja ordusuna tek başına daldı,1 Katon jutsusu yaptı,Mokuton Jukai koutan yaptı daha ne yapsın.İlerki bölümde 5 kage toplanıyor bakalım ilk hangisi ölecek

internette dolaşırken güzel bir gif buldum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 27 Temmuz 2013; 0:45:44 >
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bölüm ikinci bir Naruto vs Pain vakası olmuş. Yakın mesafe dövüşü fazla uzatmışlar ve çokta rezil çizimlerle berbat bir hale dönüşmüş. Ama ne yalan söyleyeyim mangayı okuduğum zamanlarda fazlasıyla etkilenmiştim; ancak müzik eşliğinde apayrı bir tadı olmuş. Ki seçilen müziklerde şahane idi.

Kesinlikle, 322'de çalan müzikler daha önce akatsuki sahnelerinde de çalmış olması lazım. Bu arada bende manga okurken akatsuki playlistim var, onu açıp okuyorum

Orijinalden alıntı: Quad Damage

Bu bölümü de kötüleyenler gitsin buggs bunny izlesin.Hiç bir naruto bölümünden bu kadar zevk alamamıştım.Madara Uchiha'dan da azı beklenmezdi zaten Tamam bir meteor'u anlarımda ikincisi niye be kardeşim.Temari'nin madaraya saldırdıktan sonra Madaranın zırhının üstündeki tozu elinin tersiyle attırması da ayrı bir olay zaten Naruto gözümden düşüyordu şu 4 aydır verdiği filler bölümlerden dolayı fakat bu son bölümle bir anda zirveye oturdu diyebilirim.Birde adam ilah olmuş bildiğin Rinnegan var Mokuton var,EMS var,2 Kere Meteor indirdi,10.000 kişilik ninja ordusuna tek başına daldı,1 Katon jutsusu yaptı,Mokuton Jukai koutan yaptı daha ne yapsın.İlerki bölümde 5 kage toplanıyor bakalım ilk hangisi ölecek

Bu arada şu fotoyu da göstermeden olmaz

Kimse bölümün kötü olduğunu söylemiyor.Ayrıca buggs bunny iyi dir:) Eleştirilen çizimlerdeki kalitesizlik.

Orijinalden alıntı: Aimp3

Beyler burda yakınmak bir şey ifade etmiyor. Bu adamlar biz beğenmiyoruz diye animasyon veya çizimleri değiştirecek değiller. Bizim önümüze bir yemek veriliyor, bundan mümkün olan en yüksek seviyede zevk almaya bakmalıyız bence.

ben sana olacağı söyliyim o zaman.. narutonun bölümleri biter, sasukenin bölümleri gelir.. çizimler birden güzelleşir.. sonra sasukenin bölümler biter narutonun bölümler gelir, çizimler yine kötüleşir

@Quad Damage

kimsenin bölüme kötü deidiği yok.. animasyonlar kötü.. hiç uğraşılmamış üzerinde.. ayrıca bb efsanedir onu da izleriz

Orijinalden alıntı: Rietveld

En başından beri söylüyorum Kyuubi Madara'ya kin güdüyor.Sırf bu yüzden Naruto ile anlaşacak ve gücünü kullandıracak diye.Öylede olacak gibi.

kyuubi'nin gözünün titremesi, yusuf yusuf ettiğini gösteriyor.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Arkadaşlar cidden şaka gibisiniz. Animasyonlara laf atmışsınız. Adamlar anime filmi kalitesinde bölüm hazırlamış, hala şikayet ediyorsunuz. Ben animelerde yakın dövüş sekanslarında çizimlere hiç bakmam fakat konu naruto olunca çok dikkatli inceledim dövüşleri ve çizimler cidden hiç göze batmadı.Animasyonlar akıcıydı ve her bir kareyi Sword of the Stranger filmi gibi mükemmel çizmelerini bekleyemezsiniz. Maliyet çok artar ozaman. Açıkcası çok iyi çizimlerle donuk donuk dövüş izlemektense, akıcı izlemeyi tercih ederim.
    Ki bölüm tek kelime ile mükemmeldi. Uzun süredir bu denli nefesimi tutarak izlediğim naruto bölümü olmamıştı.

Kötü diyerek bu
    SSyi paylaşmışsınız. Hızlı aksiyon sahnesinde adamların suratını napayım ben. SS alıp duvar kağıdı yapmayacağım ya.

Bakın mesela durdurduğunuzda böyle komik sahneler çıkıyor fakat izlerken farketmiyorsunuz bile.

Ayrıca isteyene animenin nasıl yapıldığı hakkında video linklerini paylaşabilirim. Göründüğü kadar kolay olmadığını anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 26 Temmuz 2013; 11:08:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareketli sahnelerde farklı animasyon motorları kullandıklar için, yavaş ve yakın çekim sahneler kadar kaliteli olmuyor görseller. Kyuubi ile Pain kapışırken de bu tip benzer sahneler vardı, hatta taşların parçalanması, çizimlerdeki geometrik bozukluk falan birebir benziyor; muhtemelen aynı motoru kullanmış bile olabilirler. O yüzden bu tip hızlı sahneler için sanırım ellerinden başka bir şey gelmiyor ya da tercih meselesi bilemiyorum.

Biri yavaş ve yakın çekim, diğeri aksiyon esnasındaki sahne ama ikisinin aynı bölümden olduğuna inanmak güç. Belki yakın dövüş sahnelerini mangadaki gibi kısa tutabilirlerdi; ancak sanıyorum biraz hareket getirmek istediler animeye.

• Arkadaşlar 1:17:45'de başlayan müziğin adını biliyor musunuz? Naruto'nun Kakashi ile tokuştuğu anda asıl müzik başlıyor çok hoşuma gitti orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 26 Temmuz 2013; 13:48:23 >

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

En başından beri söylüyorum Kyuubi Madara'ya kin güdüyor.Sırf bu yüzden Naruto ile anlaşacak ve gücünü kullandıracak diye.Öylede olacak gibi.

kyuubi'nin gözünün titremesi, yusuf yusuf ettiğini gösteriyor.

Denize düşen yılana sarılır mantığıyla hareket edecek sanırım Kyuubi.Sarılacağı yılanda Naruto.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Yıllardır bu anı bekliyordum ben. Sonunda Madara'yı doğru düzgün izleyebileceğiz. Madara'nın sahnelerinde çalan müzikte muhteşemdi.

Orijinalden alıntı: Estheim

Arkadaşlar cidden şaka gibisiniz. Animasyonlara laf atmışsınız. Adamlar anime filmi kalitesinde bölüm hazırlamış, hala şikayet ediyorsunuz. Ben animelerde yakın dövüş sekanslarında çizimlere hiç bakmam fakat konu naruto olunca çok dikkatli inceledim dövüşleri ve çizimler cidden hiç göze batmadı.Animasyonlar akıcıydı ve her bir kareyi Sword of the Stranger filmi gibi mükemmel çizmelerini bekleyemezsiniz. Maliyet çok artar ozaman. Açıkcası çok iyi çizimlerle donuk donuk dövüş izlemektense, akıcı izlemeyi tercih ederim.
    Ki bölüm tek kelime ile mükemmeldi. Uzun süredir bu denli nefesimi tutarak izlediğim naruto bölümü olmamıştı.

Kötü diyerek bu
    SSyi paylaşmışsınız. Hızlı aksiyon sahnesinde adamların suratını napayım ben. SS alıp duvar kağıdı yapmayacağım ya.

Bakın mesela durdurduğunuzda böyle komik sahneler çıkıyor fakat izlerken farketmiyorsunuz bile.

Ayrıca isteyene animenin nasıl yapıldığı hakkında video linklerini paylaşabilirim. Göründüğü kadar kolay olmadığını anlarsınız.

Tamam arkadaşım sakin ol.Konu Naruto olunca en ufak ayrıntının bile güzel olmasını istiyor insan.Napalım.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• insan şu bölümde özenir yaa, çağırırsın korelileri döktürür adam gibi. Eskiden de burda dedim kaliteli bir filler'dan sonda ana konuya dönünce bok gibi gelmişti ama gençler itiraz etip beni bloklamıştı.

Madaranın gözünde bir noktada bildiğin rinnegan vardı arkadaş yanlışlıkla çizmişler.

Akıcı animasyon yapmaya çalışmışlar olabildiğince güzel olmuş ama korelilerin yaptığı rotoskopla çok daha iyi olabilirdi.

Bu bölümde yardırmayacaksın da nerde yardıracaksın?

naruto seyirciyi adam yerine koymayan top yekün ticari bir yapım.

aslında son zamanlarda OP'nin çizimlerinde de hiç hayır yok, yani çizimler iyi ama animasyonlar çok tekdüze. Dinamizim yok.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• Su cok iyiymis ama
    edit:resim gif bu arada ustune basinca aciliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKKuRT -- 26 Temmuz 2013; 14:33:33 >

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Su cok iyiymis ama
    edit:resim gif bu arada ustune basinca aciliyor

bütün bölüm böyle değildi işte.. keşke bu kalitede olsa..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.