Şimdi Ara

Naruto (575. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Hayır ölü değil fakat ölüden beter durumda. Hatırladığım kadarıyla patlayıcı kağıtlar ile patlatıp parçalara ayırmıştı Shikamaru. Sonra da gömmüştü. O ormana da Nara clanı dışında kimse giremiyormuş. Yani kimse yardım edemez.

Hocam bize ölümsüz olarak lanse edildi ama sanırım sadece kesilme vs durumlarda. Adam havasızlıktan da ölebilir. Bu arada ölmüş zaten. Şöyle izah edeyim bu dedigim mangada olmayabilir ölüp ölmedigi ama chikara fillerında edo ile cagirildiysa iş bitmiştir her ne kadar filler da olsa

Filler'ın asla ana konuyla alakası yok. Isterse gözüne rinnegan taksın Hidan ölümsüz. Şu an durumu " alıkoyulmuş " durumunda.
  • Beyler bir ricam olacak sizden büyük ihtimal anime yeni bölümleriyle haftaya başlıyor sizden ricam spoiler butonunda animede şimdiye kadar neler oldu anlatabilecek birileri var mı ? Animeye çok uzak kaldım çoğu şeyi hatırlamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Hayır ölü değil fakat ölüden beter durumda. Hatırladığım kadarıyla patlayıcı kağıtlar ile patlatıp parçalara ayırmıştı Shikamaru. Sonra da gömmüştü. O ormana da Nara clanı dışında kimse giremiyormuş. Yani kimse yardım edemez.

Hocam bize ölümsüz olarak lanse edildi ama sanırım sadece kesilme vs durumlarda. Adam havasızlıktan da ölebilir. Bu arada ölmüş zaten. Şöyle izah edeyim bu dedigim mangada olmayabilir ölüp ölmedigi ama chikara fillerında edo ile cagirildiysa iş bitmiştir her ne kadar filler da olsa

Filler'ın asla ana konuyla alakası yok. Isterse gözüne rinnegan taksın Hidan ölümsüz. Şu an durumu " alıkoyulmuş " durumunda.

Hocam oyle de bu adamın kafası dikissiz yerinde kalamaz deadpool gibi rejenerasyon yok. Bu adam acikinca napcak veya havasiz kalamaz ki. Onun olayı
    one piecedeki buggy gibi aslında sadece kendi birlesemiyor bir
    De minik bir regenerasyon var
    diye dusuyorum. Fillerda edolaninca ölü dedim gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Arkadaş ben işi gerçekten anlamadım. En son Naruto bölümünü 1 sene önce, 2012 yazında izlemiştim. Güncele geçince, 5-6 bölüm manga okudum, oradan sonrada ilgilenmedim daha. Neyse bugün birikmiş bölümlere baktım da (ne hikmetse 20 bölüm filan vardı sadece) hiç ilerleme göremedim

Mangadan spoiler

Diriltilmiş kage savaşlarından sonra madara'nın rinnegan ve sharingalı kopyaları gelmişti galiba shikamaruların olduğu savaş alanına.

İzliyorum izliyorum diyorum acaba bölüm mü atladım. 1 sene boyunca hiç mi mangadan ilerlemedi bu anime nedir? yoksa hafızam mı beni yanıltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 4 Temmuz 2013; 22:06:41 >
    Anime normal bölümler yerine sürekli fiil bölümler veriyor kaç ay oldu artık saymayı bile bıraktık.Bu günkü bölüm ile sonunda fiil bölümler bitti.Fakat gene sevinemiyor insan dört beş bölüm verip yine fiil sokarlar diye endişeleniyor insan.Ayrıca spoileri silmeni tavsiye ederim.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Yeni oyun Pc'ye de çıkıyormuş. Pek anime oyunu mantığını sevmesem de oynamamak olmaz. Multi durumuna göre belki vsler bile yaparız.

Trailer komple spoiler ha, açıp izlemeyin heyecanlanıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 5 Temmuz 2013; 15:36:17 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• NİHAYET ! Tabut haftaya açılacak oh be... aylardır bu bölümü bekliyorum mangada gördük de animede görmek sesini duymak bi harika olacak... Son bölüm son 15 saniye'ye bakabilir ne demek istediğimi anlamayanlar
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Anime yapımcılarının yaptıkları şu an tam bir buzz-kill. Önce gittiler opening ile her şeyi mahvettiler. Şimdide 320. bölümün ending kısmında 321 preview gösteriminde bir buzz-kill daha. Izlemeyin, sürpriz olsun diyeceğim de her halükâr da gördünüz zaten göreceğinizi.

Anime yapımcılarının yaptıkları şu an tam bir buzz-kill. Önce gittiler opening ile her şeyi mahvettiler. Şimdide 320. bölümün ending kısmında 321 preview gösteriminde bir buzz-kill daha. Izlemeyin, sürpriz olsun diyeceğim de her halükâr da gördünüz zaten göreceğinizi.

Anime mi kaldı ya taş olsa çatlardı meraktan mangaya geçerdi. Şu an % 95 olanları biliyordur. Manga okumasa spoiler yer facebooktan filan

• Kardeşim yüzünden tobinin kimliğini çözdüm. Ulan bütün heyecanı kaçtı işin ya.

Şu anime çekilmez cidden.

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Çok şükür yemedim şu ana kadar İnşallahda yemem ya sırf bu heyecanı yaşamak için mangayı takip etmedim

Seni mangacı biliyodum, bleachte herhalde

• Darui kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bleachte mangaya devam
  • Naruto suuphuden 258.bölümdeyim...Açıkcası pek sevemedim süper konusu var ama ne naruto nede suuphuden'de sıkıcı bölümler bitmek tükenmek bilmeyen flashback lar filler derken anime bitmiş nerdeyse haberimiz yok.Ne bileyim o kadar çok övüldükü...belkide beklentimi yüksek tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 8 Temmuz 2013; 10:28:00 >

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Çok şükür yemedim şu ana kadar İnşallahda yemem ya sırf bu heyecanı yaşamak için mangayı takip etmedim

Helal olsun, bende öyle yapıyordumda mangacı bir arkadaşla fazla takılmaya başlayınca suya düştü. Keşke manga hiç olmasaydıda direk animesini çıkarsaydılar

• Türkçe manga varsa yollar mısınız ? (Naruto)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcokan9 -- 8 Temmuz 2013; 16:24:16 >

• Selam, Rock Lee'nin içinde olduğu bütün bölümleri bulabilir miyim? Mesela Rock-Lee 78. bölümde var(tamamen sallama) gibisinden
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.