Şimdi Ara

Naruto (576. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Hidan

Selam, Rock Lee'nin içinde olduğu bütün bölümleri bulabilir miyim? Mesela Rock-Lee 78. bölümde var(tamamen sallama) gibisinden

IMDB'den kolayca bulunabilir.

http://www.imdb.com/character/ch0056632/filmoseries#tt2301807

Naruto SD'yi de öneririm. Baş karakteri zaten Rock Lee.

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

Selam, Rock Lee'nin içinde olduğu bütün bölümleri bulabilir miyim? Mesela Rock-Lee 78. bölümde var(tamamen sallama) gibisinden

Teşekkürler Dostum. Rock-Lee'nin ufaklığını birde. Hastaneden kaçıp şınav çekme görüntülerini tekrar görmek istedim. Naruto SD Yanılmıyorsam Bütün herkesin ufacık çizgi karakterler olduğuydu tamamen komedi üzerine kurulu? 1 kere bakmıştım ama o da izleme listemde.

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Naruto suuphuden 258.bölümdeyim...Açıkcası pek sevemedim süper konusu var ama ne naruto nede suuphuden'de sıkıcı bölümler bitmek tükenmek bilmeyen flashback lar filler derken anime bitmiş nerdeyse haberimiz yok.Ne bileyim o kadar çok övüldükü...belkide beklentimi yüksek tuttum

Hocam animeye sırf aksiyon gözüyle bakma mesela o flashbackelr konu için gereklioluyor aslında bana kalırsa en heyecanlı kısımları hem hikaye ayrıntılarla derinleşiyor hemde merak edilen sorulara cevap veriliyor sıkıcı bölümler var mı yok değil çok tutulmasının nedeni hem konunun derin olması hemde bir shounen e göre daha fazla kan, şiddet olması ve shounenlerde var olan ana karakterinin hep yenmesinin mantıklı ve düzenli bir biçimde ilerlemesi aksiyon sahnelerinin mantık içersinde ilerlemesi vb şu an ki bölümler çok heyecanmlı olcakmış uzun bi fillerın ardından şahsen beklemiş biri olarak şanslısınız

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

Teşekkürler Dostum. Rock-Lee'nin ufaklığını birde. Hastaneden kaçıp şınav çekme görüntülerini tekrar görmek istedim. Naruto SD Yanılmıyorsam Bütün herkesin ufacık çizgi karakterler olduğuydu tamamen komedi üzerine kurulu? 1 kere bakmıştım ama o da izleme listemde.

Evet. Hatta 46. bölümü direk indirip izleyin. Jiraiya da var içinde. Bayağı iyi bi bölüm. Herkese öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • Evet bitti bu hafta yeni bölüm yok haftaya kaldığımız yerden devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • YGSden beri filler var sonunda bitmiş oh
  • İzlemeye, izlemeye unutmuşum en son 303. bölümdeydim
    sanırım shikamaru, kiba falan normal naruto'da savaştıkları heriflerle savaşıyorlardı. 303 den devam edeyim mi yoksa şuradan başla diyebileceğiniz bölüm var mı ?
  • Juugo ile Suigetsu ne alemde ya unutuldu gitti. Acaba tekrar görebilecek miyiz Karin de olabilir. Mangacılar spoiler vermeden ucundan çıtlatabilir mi? Çooook uzun zaman önce aynı soruyu sormuştum mangacılar çıkacak onlar meydana dediler ama gösterdikleri şey 1-2 dakikaydı unutulmasınlar diye ama yine unutuldu.

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

270. bölümlerdeyim.Acaba hangi bölümler filler hangileri değil yazabilir misiniz arkadaşlar?

http://imageshack.us/a/img23/6099/b6b.png

yanında none olanlar filler. 321 ve sonrası şimdilik filler değil. henüz yayınlanmadı ama filler olmadığı söylendi.

edit: 311 kesinlikle filler değil. Kishimoto'nun road to ninja filmi için yayınladığı manga var onda. Kesinlikle ve kesinlikle izlenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 10 Temmuz 2013; 11:57:19 >

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Juugo ile Suigetsu ne alemde ya unutuldu gitti. Acaba tekrar görebilecek miyiz Karin de olabilir. Mangacılar spoiler vermeden ucundan çıtlatabilir mi? Çooook uzun zaman önce aynı soruyu sormuştum mangacılar çıkacak onlar meydana dediler ama gösterdikleri şey 1-2 dakikaydı unutulmasınlar diye ama yine unutuldu.

Merak etme Mangada hala ortadalar
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • Teşekkürler bekleyelim o zaman neler yapacaklarını merak ediyorum

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

beyler filler girmeden önce kaçıncı bölümde kalmıştı bilen var mı >?

en son 302 yayınlandı mangadan. 303-320 arası da filler. haftaya da 321 yayınlanacak ve filler değil.
    http://imageshack.us/a/img23/6099/b6b.png
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.