Şimdi Ara

Naruto (565. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Gintoki

@xCibiCibix

Kishi nin yapabileceği pek bir şey yok anime konusunda.Adam öyle yada böyle parasını alıyor.Fill olup olmayacağına kanal karar veriyor Kishi nin sözü geçmiyor.

O zaman Kanalın bu kadar Fiil koymadaki amacı ne
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

@xCibiCibix

Kishi nin yapabileceği pek bir şey yok anime konusunda.Adam öyle yada böyle parasını alıyor.Fill olup olmayacağına kanal karar veriyor Kishi nin sözü geçmiyor.

Para para para.

quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

@xCibiCibix

Para para para.

Peki bunun siniri felan yok mu animeye koyulacak belli fiil sayisi mesela 100 bölüm fiil olsa gerisi hep anime dicemde Naruto böyle bir anime değil
    Yeryüzüne çıkınca özgür olacağını mı düşünüyorsun? Senin gibiler, nereye giderse gitsin asla özgür olamaz. Sonuçta, insanlar yeryüzü denilen kafese tıkılmış. İçerde ya da dışarda olmanın bir farkı yok sadece genişlik ve darlık meselesi. Kafesin çok dar olduğunu düşünüp, dayanamayanlar asla özgür olamaz. Gerçekten hapsolmak istiyorsan kalbinin etrafına set çekmelisin.
    ----Shiroyasha Sakata Gintoki----
  • Şerefsizlikten başka birşey değil.Madem bu kadar uzun filler yapıyorsun düzgün bir konu bulda düzgün bir filler serisi yayınla.2 bölümde bir filler konusu değişiyor.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Şerefsizlikten başka birşey değil.Madem bu kadar uzun filler yapıyorsun düzgün bir konu bulda düzgün bir filler serisi yayınla.2 bölümde bir filler konusu değişiyor.

bleach in iyi yönlenrinden biriydi bu.. adam gibi konulu filler koyuyorlardı.. izletiyordu kendini. ama malesef narutoda bu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 26 Nisan 2013; 0:37:51 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Fiilerden gına geldi artik ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Anime gittikçe saçmalıyor.Mangaya yaklaşsa hadi neyse.Evlerinde oturup naruto izleyen Japonların sesi çıkmıyor mu merak ettim.

10-12 film arasından en iyisiydi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 28 Nisan 2013; 17:56:44 >

Orijinalden alıntı: Ignite

sonunda japonca ve ingilizce altyazılı olarak filmi izledim güzelmiş. o kadar hinatayı merak ettim 1 dakika görünmedi koca filmde

10-12 film arasından en iyisiydi bence

Ben daha narutonun movielerinden hicbirini izlemedim :D cok sacma geliyor anime nin filler bolumunden bile kotu :D bnce :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu Arada Mayısın Sonuna Kadar Mı? Allahtan Mangayı Bitirdim Yoksa Dayanamazdım

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler Shippuuden'in Altyazısız Orjinal Bölümlerini Arşivleyen,Yayınlayan Siteler Var Mı?FAW Deniliyordu Sanırım O Videolara.Nereden Bulabilirim?

Faw değil RAW olması lazım.Torrent sitelerinde bulabilirsin.Zero raws Leopard raws gibi gruplar var.

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler Shippuuden'in Altyazısız Orjinal Bölümlerini Arşivleyen,Yayınlayan Siteler Var Mı?FAW Deniliyordu Sanırım O Videolara.Nereden Bulabilirim?

Faw değil RAW olması lazım.Torrent sitelerinde bulabilirsin.Zero raws Leopard raws gibi gruplar var.

Evet Doğru RAW Olması Lazım Eski Bilgi Olduğundan Tam Hatırlamıyordum.Çok Sağol Bakacağım

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • 2014 ün sonunda yada başında manga bıtıyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.